BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #528804 przez kasia123m
Madlen nic sie nie martw..ja bede ostatnia razem z Toba...termin z genetycznego mam na 23 lutego ale gin mi wylicza 2 marzec...mies 23maj...owulacja 6czerwiec

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #528806 przez Satine0
Dominia Musze tak spróbować :)
Działa!! :kiss: :kiss:
A co do seksu to mi się za to chce tak jak nigdy i codziennie się dzieje ;P Nie mogę się opanować...

12 lata 3 miesiąc temu #528809 przez jadziatopol
Madlen to masz czas jeszcze :) a kto wie moze Adas sobie wybierze wczesniejsza date? :) mi wg pierwszego usg wychodzi tyle samo co teraz na usg czyli 28 stycznia :) i wg dnia zaplodnienia tez ta sama data dokladnie o tydzien wczesniej niz z mienisaczki. Ja mialam cykle 28 dniowe jak w zzegarku :) ale nie wiem,.....czuje sie jakbym pierwszy raz byla w ciazy....w pierwszej nie mialam zadnych objawow...i 2 tygodnie po terminie przyjeli mnie do szpitala i dopiero w szpitalu mi czop odszedl...skuurczow nie mialam a rozwarcie mialam i po 8 h juz moj syn przyszedl na swiat...pamietam to przez mgle...jej ale mnie plecy bola...czy to byloby to? jak przy miesiaczce.....albo to wina tych orzechow ;) dobrze ze Hubi sie wierci bo martwilabym si ze cos sie stalo....

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #528811 przez dominia
Satine super :)

Jadzia ja sie nie znam ale moze to te bole krzyzowe ?

Dziewczynki nie martwmy sie, jeszcze niejedna z nas przenosi i niejedna wyskoczy z porodem duzo wczesniej niz jest wyznaczony :) wazne zeby z maluszkami bylo wszystko ok :) nie tak ? :)

12 lata 3 miesiąc temu #528815 przez jadziatopol
Dominia pewnie ze tak :) najwazniejsze zeby maluchy byly zdrowe :lol:
moze to te krzyzowe...? nie wiem ..boje sie ze nie rozpoznam jak cos sie bedzie dzialo albo dobrego albo zlego ;)

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #528816 przez dominia
Jadzia mysle, ze rozpoznasz :) dalej tak masz ? Nasila sie ?

12 lata 3 miesiąc temu #528817 przez gabilee
aganobla super wiesci :D

a ja dzis by76lam u ksiegowego i powiedzial , ze do 1 lutego nie mam sie wazyc urodzic , bo zusu takiego wysokiego nie odstane , a on sie tak staral hehe
usmialam sie :D
wiec nie pozostaje mi nic innego jak zaciskac nogi :P

12 lata 3 miesiąc temu #528819 przez jadziatopol
Dominia nie. Jak leze to mniej czuje...ale czuje delikatny bol w krzyzach jak przed miesiaczka a jak wstane albo usiade to czuje skurcz w pasie ale powyzej pepka...dziwne to ;)
Gabilee to zaciskaj mocno :laugh:

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #528820 przez gabilee
jadziu moze to juz :)

12 lata 3 miesiąc temu #528826 przez jadziatopol
Gabilee nieee...raczej niee...czuje sie jakby mnie choroba jakas lapala...krzyze bola i wogole nie chce mi sie jesc. Mam nadzieje,ze mnie nie przewialo wczoraj na spacerze ;)

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #528859 przez kasia123m
Jadzia lepeij zeby Cie teraz nic nie lapalo.

Co tu taka cisza,wszyscy spia?

Monia jeszcze raz Cie wywolujemy.Mrufka ciebie tez.

Ja zjadlam sniadanko pozniej niz zwykle i leze.teraz mierze cukier o 7 i ide spac.zawsze to choc troszke lezenia.
Jutro musze wstac bo z synem do neurologa.ciekawe czy cos madrego wymysli.bylismy 2 razy u neurolog.jak mial 1,5roku bo dlugo chodzil na szerokiej podstawie....i jak mial 2,5 bo starsznie sie zataczal.i oprocz ostukania mloteczkiem neurolog nic nie stwierdzila.teraz idziemy do zupelnie innej do szpitala dzieciecego obok nas.ta jest specem wiec bardzo jestem ciekawa czy mi cos powie dlaczego moje dziecko jest tak nadpobudliwe...
W czw rano ide na ten wymaz i zrobie plytki...syna wezme bo sika co 5min a wogole blady jakis.niech mu zrobia krew.chyba z rok nie mial a rosnie ostatnio duzo.moze mu wit brakuje...?

Milego dnia wszystkim i powodzenia na wizytach

12 lata 3 miesiąc temu #528863 przez Satine0
Ja niestety już nie śpię :( Lecę zaraz do lekarza żeby mi zwolnienie poprawił. Nazwisko się źle odbiło i mi z pracy odesłali,że mam poprawić. Masakra :P A tak mi się nie chce wychodzić, że szok!!!! :angry: :angry:

A tak mi się dzisiaj dobrze spało :dry:

12 lata 3 miesiąc temu #528886 przez sylwia1986
Dzień dobry :laugh: , też już nie śpię prawie godzinę, ale nadrabiam co naszkrobałyście wczoraj jak mnie nie było ;) Nocka udana, w całości przespana.

Alina cóż to za okrutna choroba.. Jestem z Tobą myślami i tak jak Michasia przesyłam forumowego przytulaka :kiss: nie wiem co napisać, chyba tylko tyle że trzeba dalej walczyć mimo wszystko bo jest dla kogo.

Pliszka widać Olek zgrabną wagę ma po mamusi ;) ja luteinkę odstawiłam jakiś tydzień temu i jest ok :) a z szyjką też na pewno będzie dobrze.

Bananamama oglądałam ten reportaż w faktach, odniosłam wrażenie że mimo szczerych chęci nasz "kochany" minister pracy nie jest w stanie bardziej naciągnąć budżetu na roczny macierzyński dla mam 1 kwartału. Choć reporter był po naszej stronie :)

Marlena wczoraj w faktach rmfu mówili o znieczuleniach porodowych i nawet sam rzecznik nfz się wypowiadał, że pobieranie opłat za zzo jest bezprawne, a kobieta powinna mieć wolność wyboru formy znieczulenia, jednak nie ma wprowadzonego prawa w tej kwestii i póki co w szpitalach jest wolna amerykanka i to jaką formę znieczulenia otrzymasz przy porodzie zależy głównie od widzi mi się lekarza i od budżetu szpitala...

Kasiu śliczne zdjęcia, mój M byłby zachwycony jakby mi tak pępuszek wystawał :lol: a mi nie chce wystawać :silly:

Madlen dziewczyny mają racje, wszędzie piszą skończone tygodnie ja w szpitalu leżałam do 28+6 dnia a mimo to w wypisie miałam wpisany 28 t.c

Satine mam nadzieje że nie masz daleko do tego lekarza..

12 lata 3 miesiąc temu #528887 przez sylwia1986
Dzień dobry :laugh: , też już nie śpię prawie godzinę, ale nadrabiam co naszkrobałyście wczoraj jak mnie nie było ;) Nocka udana, w całości przespana.

Alina cóż to za okrutna choroba.. Jestem z Tobą myślami i tak jak Michasia przesyłam forumowego przytulaka :kiss: nie wiem co napisać, chyba tylko tyle że trzeba dalej walczyć mimo wszystko bo jest dla kogo.

Pliszka widać Olek zgrabną wagę ma po mamusi ;) ja luteinkę odstawiłam jakiś tydzień temu i jest ok :) a z szyjką też na pewno będzie dobrze.

Bananamama oglądałam ten reportaż w faktach, odniosłam wrażenie że mimo szczerych chęci nasz "kochany" minister pracy nie jest w stanie bardziej naciągnąć budżetu na roczny macierzyński dla mam 1 kwartału. Choć reporter był po naszej stronie :)

Marlena wczoraj w faktach rmfu mówili o znieczuleniach porodowych i nawet sam rzecznik nfz się wypowiadał, że pobieranie opłat za zzo jest bezprawne, a kobieta powinna mieć wolność wyboru formy znieczulenia, jednak nie ma wprowadzonego prawa w tej kwestii i póki co w szpitalach jest wolna amerykanka i to jaką formę znieczulenia otrzymasz przy porodzie zależy głównie od widzi mi się lekarza i od budżetu szpitala...

Kasiu śliczne zdjęcia, mój M byłby zachwycony jakby mi tak pępuszek wystawał :lol: a mi nie chce wystawać :silly:

Madlen dziewczyny mają racje, wszędzie piszą skończone tygodnie ja w szpitalu leżałam do 28+6 dnia a mimo to w wypisie miałam wpisany 28 t.c

Satine mam nadzieje że nie masz daleko do tego lekarza..

12 lata 3 miesiąc temu #528891 przez sylwia1986
Znowu to forum szwankuje... :angry:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka