BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #528329 przez sylwka727
Pliszka super że wszystko ok po wizycie

Satine też nie widzę zdjecia

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #528331 przez dominia
Jadzia jade ostatni raz i w niedziele odpuszczam :) a piatek mam zaliczenie więc muszę być a w sobotę kolosa i też zaliczenie więc pojadę .. i jak się nie rozpakuję do 2 lutego to pojade znowu na kolokwium ale wtedy od razu po tym jadę do domu, mam zwolnienie już do rozwiązania :)
Tak jeżdżę od 2 lat na desce :) mój M mnie sam nauczył i jednocześnie zaraził :) kocham ten sport :) mimo, że zimowy :lol:

Mi M przywiezie ubranka dla Igorka jak będziemy wychodzić :) w szpitalu zarazki i nie wiadomo co jeszcze to nie przejdą mi te ubranka żadnym syfolinem :)

12 lata 3 miesiąc temu #528334 przez andzia_zg
jadzia Ty to sie masz z tymi paczkami... najpierw wózek... teraz ta paczka... :S

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #528335 przez Satine0

12 lata 3 miesiąc temu #528337 przez justyna84
Domina wiecej zarazkow masz na dworze niz w szpitalu ;)

caly czas sie zastanawiam jak moje dziecko wyglada podobno drugie jest inne niz pierwsze to te powinno byc podobne do taty :silly:

12 lata 3 miesiąc temu #528338 przez dominia
Satine jest tam taka dziurka przez, którą przeciagasz tego cycka między nogami do zapięcia :) tutaj w tym przykładzie jest widzisz ? :)

12 lata 3 miesiąc temu #528343 przez Madlen
Alina Princeess dzieki za wskazówki co do psa.

Princess też mi często niedobrze i pomaga mi ostatnio Fanta albo Rennie.
Zakochałam się w Fancie w ciąży.

Dzięki Michasia, zobaczę stronkę. Widziałam ostatnio promocje w Jysku. Już mam dość zakupów, wybierania, zwiedzania toalet.

Ciekawe z tym hartowaniem brodawek...

Jadzia coś Ty tam przemycała w tej paczce? ;)

Alinka trzymaj się jakoś.. Może mama by też poczytała słynną tu na forum książkę "Potęga podświadomości"?
Tak samo Kasiu Twoja teściowa..

Pliszka ale duży Olek :)
A ja ważyłam 2150g ;)

Ja ubieram małego w body, pajacyk albo dresik jak Pliszka , czapeczka, kombinezon, ew. kocyk. Tylko parę sekund na zimnie będzie- droga do samochodu..

Zazdroszczę Wam tego prania...

12 lata 3 miesiąc temu #528345 przez Pliszka
justyna84 napisał:

Domina wiecej zarazkow masz na dworze niz w szpitalu ;)

No nie wiem :blink:

Coś wiadomo o tym macierzyńskim? :unsure:

12 lata 3 miesiąc temu #528348 przez Satine0
Dominia Faktycznie coś jest... mam nadzieje, że tam też będzie :D Czekam na paczkę od teściowej więc nie wiem nawet jak to wygląda.

12 lata 3 miesiąc temu #528352 przez Madlen
Co czytam/słucham o macierzyńskim to "mądre głowy" wypowiadają się, że i tak w tej krainie cudem wejdzie ten projekt, dla mam rodzących po 17 marca, naginając budżet okrutnie.

12 lata 3 miesiąc temu #528356 przez bananamana
Madlen ja mimo remontu zalaczylam dzis pierwsza pralke ubranek teraz sie susza jutro wypiore 2 i po jutrze jedna lub dwie zalezy ile mi zostanie, pozniej wszystkie ciuszki spakuje do workow prozniowych i dopiero po 29 stycznia jak juz mi przyjda meble do pokoju przyjedzie do mnie kolezanka pomoc z prasowanie i ukladaniem do szafek. Ja wole poprac bo niestety jakby co nie mial by mi kto tego zrobic tak ze niech sobie czekaja juz wyprane :)

Pliszka mowili w faktach o nas wypowiadaly sie mamy I kwartalu, nawet ciekawie wyszedl ten material, z tego co wiem na tvn fakty sie nie skonczy a projekt jeszcze nie trafil do sejmu wiec cien szansy jest tylko trzeba robic szum

12 lata 3 miesiąc temu #528357 przez jadziatopol
Dominia no to cale szczescie ,ze juz koniec i bedziesz miala to z glowy. Dzielna jestes :)
Andzia ech...cos nie chca przyjsc do mnie :blink:
Madlen no wlasnie...powinnam zapytac kolezanke co tam wsadzila? :blink: jakies wspomagacze do porodu zebym miala milo? :blink:
Justyna ja tez sie zastanawiam...podobno dziecko z usg 3d w rzeczywistosci tez tak wyglada...kolezanka mi mowila,ze jej corka dokladnie tak samo wygladala jak na zdjeciu z usg :) jezeli tak to Hubert to bedzie caly tata :laugh: a mnie dopadaja mysli w nocy czy bedzie zdrowe...jak nie moge spac to caly czas o tym mysle i sie martwie i modle o zdrowie dla Hubusia. Tak chcialabym go juz zobaczyc i dowiedziec sie,ze jest wszystko ok. Tez macie takie glupie obawy?

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #528361 przez Alina2408
madlen dziekuje za rade czytala teraz na razie jest na tym samym etapie jak ja trawi te wiadomosc oczywiscie najgorsze jest ze nie chce zebysmy przyjechali bo nie dosc ze zima to i te moje skurcze i chce jeszcze strawic to sama a ja jestem w czarnej dupie tak moge to nazwac bo sama nie wiem czy sa jeszcze jakies szanse... w czwartek idzie do lekarza ale powiem wam ze jeszcze jej wlosy po ostatnij chemii nie odrosly a teraz znow trzeba walczyc i to cholerstwo jest juz w sumie wszedzie... nawet nie wiem jak z nia rozmawiac bo mnie przepraszala za to ze mnie denerwuje teraz jak jestem w ciazy...

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 3 miesiąc temu #528383 przez justyna84
Jadzia tez tak mam nei jestes sama i wlasneiee jak nie moge zasnac to mi to tak jakby caly czas przypomina tak to juz jest nawed jak nie bylam w ciazy a cos mnie dreczylo to potem co sie obudzilam to z ta wlasnie mysla ....

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka