BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #545272 przez Satine0
Dominia W pokoju mam właśnie gorąco...23,4 stopnia. A na dworze prawie 8 ;-) Muszę dziś zakręcić grzejnik na noc bo się ugotuje.

Patiii Mi też na siedząco ciężko ;P a co dopiero jak chodzę. Gnaty mnie bolą...w pipie ciągnie.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #545276 przez katarinka1
Sylwia bardzo Ci dziękuję :) Nawet nie wiesz jak mnie uspokoiłaś. Jutro dam znać jak wyjdą wyniki, mam nadzieję, że lepiej ufffff

12 lata 3 miesiąc temu #545278 przez xpatiiix3
Satine no taki chyba nasz los do końca ciąży :P Ale jeszcze trochę się pomęczymy i będzie dbrze potem będziemy narzekać na co innego :P hehe

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #545280 przez Satine0
Wydaje mi się i tak, że na zdjęciu na mniejszy wygląda :laugh:

Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #545282 przez ola85
Witajcie

Co do snów, to mi się dzisiaj śniło że moja kotka urodziła 3 kocięta: czarno-białego kocurka, biało-rudą koteczkę i jeszcze jednego który gdzieś zgiął w domu i go szukałam, bo karmiłam je butelką. Oczywiście "w realu" kotkę mam sterylizowaną :)

Co do rozstępów to mi zrobiły się na pupie. Obrzęków na razie nie zauważyłam, choć obrączką na palec wchodzi trudniej niż zwykle.

Ja dzisiaj mam wizytę na 19.30, ale pewnie będzie poślizg, to jeszcze wieczorem się odezwę. Jak zawsze przed wizytą brzuszek stawia mi się mocniej niż zwykle. Jutro jestem umówiona z położną, porozmawiać co i jak.

Anuśka - mi podobają się wszystkie imiona które wymieniłaś
Chomiczka - ładne łóżeczko
Marlena - dobrze że z mężem wszystko ok
Dominia - ładny zgrabny brzuszek, trudno mi ocenić czy wysoko czy nisko
Satine - masz trochę większy brzuszek, ale wygląda bardzo ładnie i nie jest ogromny!

12 lata 3 miesiąc temu #545287 przez xpatiiix3
Satine legginsy tak kamuflują, ale jest spory i okrąglutki :D ślicznie :D

Ola no też sny nierealne :P hehe powodzenia na wizycie :)

...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu #545291 przez Satine0
Mi się ostatnio śniło, że Maryś mi się po pachy osrała ;p

12 lata 3 miesiąc temu #545293 przez Marlena1888
Satine ładny brzusio, taka piłeczka :) fajnie wygląda to zdjęcie przy łóżeczku :)

12 lata 3 miesiąc temu #545295 przez gabilee
satine sliczny domek corci:) i strasznie goraco masz w domku ;/ ja spie z otwartym oknem i grzejniki na 0 :O

pati to czas sie zabrac :P moze wtedy nie bedziesz myslala o m :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #545296 przez ola85
Satine - u nas niektórzy mówią że jak się śni, lub jak się wejdzie w gówno to na szczęście :)

Ja to lubię mieć w domu rano koło 22 stopni, a wieczorem ok 26

12 lata 3 miesiąc temu #545297 przez dominia
Satine faktycznie pewnie od gorąca może tak się pocisz, trochę grzejniki przykręć i poczujesz się lepiej :)
Brzusio śliczny, wcale nie jest taki duży jak dziewczyny mówią :)
Nie przejmuj się kupa to szczęście :lol: może w snach też :lol: :lol:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #545298 przez xpatiiix3
Satine hehehe takie rzeczy to ja już tyle razy przerabiałam na rl, że już mi to nie straszne :D hehe bracia dobrze czadu potrafili dać, hehe najlepsze było jak czasem na kocyku się zostawiło albo na ręczniku po kąpieli i bez pieluszki a tu nagle sruuuu i jak rakieta ślad... hahah ja nie wiem z jakim ciśnieniem dzieciaki tą kupke robią, ale sprzątania było i za to teraz kupa śmiechu z tego ;P

Gabilee dobrze jest jak na razie, no pójdę właśnie po obiedzie ogarnąć to chyba, bo już tak patrzę i trochę tego jest, a trzeba w końcu coś z tym zrobić :P

...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu #545300 przez gabilee
ola powodzenia na wizycie :)
heh a z tymi snami to smiesznie , zwlaszcza ten satine mnie rozbawil :P
satine a widac w snie jak coreczka wyglada?

12 lata 3 miesiąc temu #545302 przez katarinka1
Satine Dość pokaźny brzuszek, ale kształtny i chyba nadal dość wysoko. Mnie ostatnio nie jest gorąco, ale co jakiś czas każe mężowi otwierać okna, balkon chociaż na parę minut bo mi brakuje powietrza. Chociaż i tak mam w kuchni albo uchylone okno, albo rozszczelnione. A on bidulek marznie, ale otwiera :P

Gabilee ja też dziś puściłam ostatnie pranko małej i teraz się suszy. Wczoraj dopiero kupiłam dla niej ręczniki, śpiworek do spania i ochraniacze na przewijak. Jutro poprasuję i gitara :blink:

Pati na Twoim miejscu napisałabym konkretnego, rzeczowego sms-a i wysłała. Nie z prośbą o interwencję czy wpływ na syna, ale po to, byś miała spokojne sumienie, że Ty jasno im zakomunikowałaś, jak wygląda sytuacja i by nie mieli w przyszłości złudzeń do tego, że ich celowo pozbawiłaś praw do wnuka. Niech mają świadomość co robi (albo raczej nie robi) ich syn i jak Ty się na to zapatrujesz i co postanowiłaś. Przekazałabym po prostu sucho fakty i Twoją decyzję w tej sprawie. No i w jakiś sposób zabezpieczyłabym tego sms-a by ni był skasowany. A nóż się jeszcze przyda, gdyby doszło do jakiegoś przepychania co do praw do dziecka... Ludzie są różni i zdolni do wszystkiego. Gdyby chodziło tylko o mnie to olałabym to całe towarzystwo, ale to Twoje dziecko i jego przyszłość. A jak tatuś taki niepoważny to cholera wie co mu przyjdzie do głowy albo jak przedstawił sprawę rodzicom. Poza tym dziwię się, że jego siostra, która orientuje się w sytuacji nie naświetliła starym jak jest... :huh:

Ja zrobiłam dziś na obiad zapiekankę ziemniaczaną z pieczarkami i mięsem.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #545303 przez xpatiiix3
Katarinka no ja ciągle się nad tym zastanawiam właśnie i znając siebie w końcu coś pod wpływem impulsu postanowię, czy wysłać czy nie ;) ale też dziękuję za radę ;) A siostra to nie rodzona jego, tylko cioteczna i mieszka w mieszkaniu naprzeciwko widują się codziennie, ona próbowała jemu coś do rozumu przemówić, ale mówiła, że on od razu zmienia temat, a co do rodziców to ponoć go tam niby namawiają, żeby się pogodził i w ogóle, ale co z tego on ma swój rozum niech sobie robi jak chce on na tym traci..

...
Aniołek [*]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka