- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja się czuję ok, rana się goi, trochę krzywo mnie nacięli ale to nic. Rana jest bardzo nisko, chowa się we włosach łonowych. Niczym rany nie smaruję bo w szpitalu nie radzili, chyba, że później jak strupki zejdą jakąś maścią do blizn, może Contractubex kupię, ładnie mi wygoił bliznę na szyi. Funkcjonuję już prawie normalnie, Adasia noszę na rękach, podnoszę, kładę i wykonuję większosć prac domowych. Nie dźwigam. Jedyne co mi mocno dokucza to bóle jelitowe, jak idą mi gazy albo coś grubszego to zwijam się z bólu. Ale ja zawsze miałam z tym problemy, mam zespół jelita drażliwego.
A z tym wysypianiem się to u mnie kochana różnie bywa, śpię na raty. Położna kazała mi wybudzać Adasia co 3-4 godz. na karmienie, więc nocka jest w kilku częściach, ale staram się raz dziennie położyć i zdrzemnąć chociaż godzinkę. M jest cały czas w domku, w poniedziałek wraca do pracy na tydzień i potem na dwa tyg. wyjeżdża na poligon. On w domu głównie sprząta, gotuje, robi zakupy itp. zajmuje się małym. Ja czasem zmyję naczynia czy rozwieszę pranie. Tak to siedzę z Adasiem przy cycku. Na prawdę sie stara, ogarnia dom i jest dla mnie wsparciem psychicznym. Smutno mi bardzo jak sobie pomyślę, że pojedzie na ten poligon

Co do piersi to rozstępów na nich nie mam ale już widzę, że sflaczały, niestety ciężarek (gruczoły i pokarm) robi swoje

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- [email protected]
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Gabilee boje się jak cholera bo tak na 100% to nie wiem czy poród sn czy cc,od operacji nie minął rok,jak leżałam na patologi to każda położna pytała kiedy przychodzę na cc a ja im na to że sn a one w szoku,poza tym podpisałam już zgodę na znieczulenie i cc niby w razie czego jakby długopisu brak itp.słowa gina,wkurza mnie bo nie mówi w prost że może być cc ale zdecydują już na porodówce,ze względu na endometriozę lepszy byłby poród sn ale nie wiem co z blizną,czy będzie trzymać

Pati słodki Marcelek

- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

super , ze rana sie goi , a co do wyprozniania to moze espumisan by ci pomogl , ale nie wiem czy przy karmieniu mozna , dziekuje za odpowiedz w sprawie wygladu piersi

ciesze sie , ze M. cie wspiera , bo pamietam , ze tego sie balas i bardzo ci pomaga , to bardzo budujace , ze jednak facet dochodzi do wniosku , ze stal sie ojcem , moze jest jednak tak jak myslalysmy , ze dopiero jak mezczyzna zobaczy juz dziecko to instynkt sie pokazuje

zycze ci w takim badz razie , aby piersi pozostaly duze

ja jednak wole moje pelne "b"

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Dominia ja wcale podkładów nie używałam tylko przez pierwsze 2 doby te szpitalne, a teraz mało co leci jak środek okresu u mnie i podpaski zwykłe mogę nosić

Princess no śliczny mój chłopczyk, no nic nie mówił, ale ja tam mam gdzieś już go, nawet nie mam ochoty z nim się dogadywać wygląda na to że ewidentnie ma w dupie wszystko, ale jak sobie chce niech robi tak dalej

Natalka ucałowany

Gabilee ja tam nie boje się o flaczki

Aganobla dzięki, mój słodki niuniuś

Dominia no ja widzę po rodzinie u mojej mamy np nie zmienjszyły się mocno w sumie takie same ma tylko ciut bardziej opadniete wiadomo ciężar był, ale u ciotki (mamuśki siostry) to flaczki puste się zrobiły...
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

matko .. 2 marca musze jechać do szkoly .. az mi sie slabo zrobilo

- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
no , ale zobaczymy jak to bedzie

dominia przykro mi , ze musisz sie rozstac z Igorkiem , ale mam nadzieje, ze szybko czas na uczelni minie

- [email protected]
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

W ogóle to wszystkie nasze dzieci takie piękne

- chomiczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Princes zdjęcie mega, przesłodki pucuszek z Adasia

Jejku, ja już mam kilka rozstępów, "kilka" kg nadbagażu, i jeszcze te flaczki to mnie przerażają.

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja leze ponad godzine...i co 15min gryze sciane...pieprzone bole krzyzowe...teraz bylo 18min,15,13.a jaka ulg byl jak llam plecy prysznicem podczas skurczu...jak bede rodzic tak jak Ola 22 godziny to chyba padne.moze powinnam po schodach pobiegac?
Czop odchodzi dalej krwisty sluz...nie bardzo wiem co robic.teraz w szpitalu jest jeszcze pelna obsada...a w sobote juz pewnie dupa.jechac a moze przyspieszaa?czy czekac az saamo szybciej ruszy?te plytki musza mi jeszcze zbdac...zeby wiedziec w razie czego jakie sa...
- [email protected]
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- chomiczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-