BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 2 miesiąc temu #616639 przez dominia
Jadzia Hubulek piekny, męski mężczyzna :)
Nie dziwie Ci sie, ze brakuje Ci ludzi, moze na skype z jakas kolezanka z Polski sie bedziesz umawiac i poplotkujesz tak ? Zawsze to lepiej jak sie kogos widzi i slyszy ;)

My nocka ok, Iguń jak narazie szczepionko znosi bez zadnych problemow, zachowuje sie tak jak przed :) oby tak juz zostalo :)
Musze mu dzisiaj kupic jakies body i skarpetki, chyba pojade do tesco :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #616667 przez Satine0
Hej :D

Jadzia Śliczny Hubek :D

Haha a ja mam od rana ubaw. Wczoraj urodziła moja koleżanka...miał być chłopak a fejsbuczka obiegła wiadomość, że jednak dziewuszka. A że ja jej paczkę wysyłałam wczoraj to szybko wyjęłam niebieski kombinezon i wsadziłam jej różową kieckę. Akurat mała nie zdążyła jej założyć to mówię dam jej. A tu dziś sie okazuje, że to jednak chłopak hahah...ale wtopa.

Tak się do karuzeli od rana usmiecha ;D

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #616669 przez kasia123m
Jaki Hubercik przystojniaczek :laugh:

A u nas za oknem pada snieg...no masakra.mieslismy sie dzis szczepic i dupa.Tyle kataru jej terz odciaaglam rano ze szok.po ilu dniach u Was byla poprwa??? Nie wiem kiedy powinnam isc z nia znow do lekarza... Ten nasivin dawalyscie po kazdym czyszczeniu nosa czy tylko na noc?

Ide zaraz do dentysty.ciag dalszy leczenia kanalowego.moze podejde do lekarki jest na zdrowej stronie..zapytam co z tym katarem...bo juz glupieje..od pitku...powiedzmy 4-5doba...

Haha..Satine...niezle... :lol:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #616678 przez Monia_T
Suzi dzięki :laugh: Ja też chętnie skorzystam :laugh: Zwłaszcza, że po ciąży i cukrzycy mam ataki napadu na słodkie :angry: Nie mogę się opanować, mam taka potrzebę zjedzenia czegoś słodkiego :ohmy: A przed ciążą nawet nie patrzyłam w kierunku słodyczy bo ich nie lubiłam...namieszała mi cukrzyca w organizmie :angry:

Jadzia Hubi cuuudny :kiss: :kiss: :kiss: On wygląda jak taki starszy chłopczyk, na pewno nie na 2,5 miesiąca :laugh: Wrzucaj fotki częściej...ja tam się nie hamuję, matka wariatka pokazuje wszystkim swoje ukochane dzieciątko :silly: I bardzo lubię patrzeć na inne dzieciaczki z forum :lol:

Dominia w Carrefourze mają wyprzedaż dziecięcych. Ja nakupowałam ślicznych bodziaków z Disneya i inne. Np za 2-pak body z długim rękawem zapłaciłam 15zł, było przecenione z 39,90zł. A jakość super :) 2-pak body z krótkim rękawkiem za 7zł, itd... :woohoo:

Kasia ja dawałam kropelki 2 razy dziennie przez 3 dni, a katar odszedł po ok tygodniu.

Satine to może ten chłopiec miał taki malutki interesik po tatusiu, że nie byli pewni jaka płeć... :silly:

Zauważyłyście, że jakby dopisać Sylwkę do naszej tabelki to mamy po równo chłopców i dziewczynek ;) Ładnie trafiłyśmy :lol:

Dziś popołudniu jadę obejrzeć na żywo tą sukienkę i kilka innych ciuszków, które ma po swojej córeczce. A teraz leżymy sobie z Igulą i oglądamy ddtvn.

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

12 lata 2 miesiąc temu #616688 przez gabilee
hej mamusie :)
nie dam rady nadrobic wszystkich stron co zaczynam czytac to pora karmienia sie robi :P

u mnie ok okazalo sie ze okres dostalam w sr bylam w pt u gina i dostalam antykoncepcje :D
Leoś dziś wydobył pierwszy dzwiek wyrazne gi :) i usmiechal sie do mnie ale to cudowne uczucie
nocka minela super :)

wszystkie dzieciaczki sliczne :)

12 lata 2 miesiąc temu #616696 przez gabilee
satine wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:)
Marysia sliczna

12 lata 2 miesiąc temu #616699 przez Satine0
Gabilee :kiss: dziękuje

12 lata 2 miesiąc temu #616722 przez Marlena1888
hej mamki!
ja czytam Was codziennie ale akurat jak zaczynam Wam odpisywać to Fifi się budzi lub głodny- tak jak u Gabille :)
my wczoraj byliśmy na 1,5 godzinnym spacerku- ok 4km przeszłam!!! :ohmy: :ohmy: :lol: :lol: :lol: hehe ze szwagierką się wybrałam :) i super było, bo poplotkowałyśmy i kondycja się poprawi :) a pogoda taka piękna się robi że sama przyjemnosć. teraz obudził mnie płacz Filipka, wstałam i dałam smoka i dalaj ślicznie zasnął :lol: w nocy spał prawie 6 godzin z przerwą 25 min na przewijanie i karmienie i teraz śpi już ok 2,5 godziny :lol: wczoraj odwiedził nas kumpel i siedział od 8 do 23.00 a Fifi od 21 spał jak suseł hihi więc my za karty i w tysiąca zagraliśmy i obegrałam obydwu haha :lol: :lol: i ok 23.00 jak się obudził to szybko karmienie, kąpanie i lulu.
mieliśmy kupić Filipkowi taką huśtaweczkę z bright star ale się wstrzymałam bo cena 300zł trochę drogo. a tu moja mama podpytała w rodzinie czy ciocia czasem nie ma i miała :) i Fifi dostał taką huśtaweczkę SOOTHING MOTIONS GLIDER z fischer price:) tak buja z przodu do tyłu ale fifi ma frajdę, jak się śmieje w tym:)

Patii no rewelacja, z Marcelka taki aniołeczek 8 godzin! oby tak dalej! :) podziwiam Cię ze szkołą i z chęcią karmienia piersią. nie jedna już dawno dała by butlę i spokojnie ruszyła do szkoły ;) ps mi też skaczą cyce że hej, też mam takie duże że bluzek nie dopnę u góry heh

dzieciaczki boskie!!!

12 lata 2 miesiąc temu #616744 przez Suzi
Monia, Jadzia, z tym ksylitolem można każdą słodkość przygotować, smakuje dokładnie jak normalny cukier, nie jest to produkt chemiczny więc nie ma tego mdlącego posmaczku chemicznych słodzików :silly:
tak go tu reklamuje, ze producent powinien mi coś odpalic :silly: , ale po prostu był dla mnie takim objawieniem i Osłodą życia przez duże O, no a ze do tego jest zdrowy ( indeks glikemiczny ksylitolu - 8 zaś standardowy cukier -70!!!)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #616787 przez dominia
Monia super te przeceny ale niestety u mnie carrefoura zlikwidowali :( został chyba jakiś ekspres ale tam nie ma odzieży :( szkoda ..

Satine Wszystkiego Najlepszego !! :kiss: ile to już wiosen ? :lol:

U mnie pada śnieg :dry: by to szlak .. :/

Suzi doskonale Cie rozumiem :) ja bym wtedy za słodkie wszystko oddała ;) [noo prócz męża i dziecka :silly: ] a teraz mam tak jak Monia .. nie mogę się powstrzymać od jedzenia czegokolwiek byle by było słodkie ;)

Igi śpi i chichra się przez sen :lol: :lol: tak na głos :side: :side:

12 lata 2 miesiąc temu #616793 przez Satine0
Dominia Dzięki ;* 22 :D

12 lata 2 miesiąc temu #616798 przez dominia
Satine ee to Młoda Mamcia :lol: elegancko :) Buziole dla Maryś :kiss: niech będzie dzisiaj grzeczna dla Mamy :lol:

No nie mogę z tym śniegiem .. jak patrzę przez okno to mi niedobrze :huh:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #616805 przez buziaczek18
Satine również dołączam się do życzeń,dużo cierpliwosci i wszystkiego najlepszego,przepraszam ze tylko na chwilkę ale Zuzia mi marudzi,dzieciaczki wszystkie słodkie ,Jadzia twój jaki duży się wydaje ,taki fajny już z niego facet,Kasiu co mogę ci doradzić noś Tosie często pionowo ,staraj się ją narazie jak ma kater kłasc na boczku żeby się nim nie krztusiła,psikas wodą morską,poczekaj ok 10 minut i ciągnij frivem,ja wiem u mnie też z brzegu nie ma bo ma gdzieś tam daleko jest ale ciągnę mocno i odciągam,u nas katar mniejszy ale gęsty i do tego kaszel kiedy nam przejdzie zaraz antybiotyk się skonczy i co dalej,kurcze i kiedy się zaszczepimy,życzymy Tosi zdrówka ,bidulka,a do nas po tygodniu czyli jutro będzie u nas pani dr zobaczymy co dalej ,,,

12 lata 2 miesiąc temu #616815 przez Suzi
Dominia i właśnie dlatego napalam sie na ten KSYLITOL, bo po odkryciu ze MOGĘ COŚ SŁODKIEGO nałóg powrócil :silly: a z tym ksylitolem można bezkarnie. Piszą ze jest to produkt dietetyczny, polecany odchudzającym się również, nie tylkomdla diabetyków, więc sam w sobie nie tuczy jak cukier. :lol:

12 lata 2 miesiąc temu #616899 przez gabilee
moje dziecko zjadl i po godzinie usnelo ale co chwilke sie budzi nic nie rozumiem z tego :P

czy was tezz swedza sutki ? no moglabym sie zadrapac ;/

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka