BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #466875 przez natalka
może się uda

*23.01.2012 ANIOŁEK
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #466886 przez Alina2408
dziewczyny wzielam udzial w konkursie bebiko i trzeba mi glosow :) jezeli to nie problem to prosze o glosowanie :) moze cos sie uda wygrac dla maluszka

kazdy moze glosowac trzy razy dziennie

z gory dziekuje :)

www.bebiklub.pl/home/konkursy/moje-wyjat.../galeria/entry/11158

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #466889 przez natalka
Głosy oddane trzy naraz :laugh:
i mój brzuch z przed chwili :)

*23.01.2012 ANIOŁEK
Załączniki:

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #466895 przez princess
Marlena dokładnie tak mi powiedział gin n/t Nospy, na internecie też kiedyś znalazłam taką informację. A Luteinę to biorę już od czasu, gdy trafiłam do szpitala, gin mi tylko przedłużył :) Piszesz, ze znów Cię boli, polecę Ci pas ciążowy ortopedyczny, mi na bóle i stawianie się brzucha bardzo pomógł :)

Vini, mój też się często wypina, pojawia mi się wtedy gula wielkości jabłka, najczęściej po prawej od pępka :) Bolesnymi kopniakami też mnie czasem raczy, szczególnie na samym dole, tak jakby mnie kopał w szyjkę? :)

Natalka ale fajne rajtuzki :) i brzuszek też zgrabniutki :)

Ja zapomniałam dodać, że gin kazał mi przejść na dietę bezsolną, stwierdził, że puchnę. Ja i tak niczego nie dosalam, tyle co szczypta soli to makaronu czy sód, który znajduje się w wyrobach kupowanych w sklepie. Czipsów, paluszków itp. nie jem wcale, więc nie wiem, co mam jeszcze robić?

12 lata 5 miesiąc temu #466898 przez Alina2408
natalka dziekuje za glosy :) brzusio cudny

michasia jestem z okolic lodzi i juz sie zarejestrowalam na te warsztaty skoro polecacie :):) tylko powiedz mi czy bylas sama czy z mezem bo ja nie wiem czy moj m bedzie wolny i czy musze go w razie co rejestrowac :):)

u mojego dzidzia ruchy rozne raz mocniejsze a raz slabsze ale to smieszne uczucie :)

12 lata 5 miesiąc temu #466901 przez princess
Alina, mój głos oddany, przypominaj się z tym częściej :)

12 lata 5 miesiąc temu #466903 przez xpatiiix3
i ja również oddałam 3 głosy :)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 5 miesiąc temu #466908 przez kasia123m
Ja tez zaglosowalam :laugh:

12 lata 5 miesiąc temu #466911 przez drzyzgunia

12 lata 5 miesiąc temu #466922 przez Alina2408
dziewczyny dziekuje slicznie to mile z waszej strony :) dziekuje :) bede sie codziennie przypominac jak oczywiscie sama nie zapomne :)

12 lata 5 miesiąc temu #466923 przez princess
Drzyzgunia ja też zagłosowałam :)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #466925 przez vini-miki
3 glosiki poszly :D

Princess, no dokladnie takie jablko tylko, ze takie dorodne :D, a z lewej strony wtedy palec w brzuch do polowy wchodzi, bo tam pustki. Dwa razy mialam takie porzadne, ze siedziec nie moglam, bo wlasnie ta dupcia wygieta i rozpieranie zeber...sie zamontowala spryciula :)

Ja mam teraz schizy nt pepowiny, jakies czarne mysli mnie nachodza, i boje sie tego porodu, zeby sie nie poowijala, czy jakies wezly na p. nie powstaly, ech zawsze cos sie nawinie do zamartwiania. No nie tak znowu zebym caly czas o tym myslala, ale zawsze to cos glupiego, a przeciez wplywu na to i tak nie masz. Vini byl owiniety pepowina, Maik juz nie, ale wczesniej o tym nawet nie myslalam, a teraz jakas natretna mysl mnie dopadla. Mam nadzieje, ze to szybko wycisze.

Ide szyc dalej, bo mialam przerwe, bylismy na placu z chlopakami i na rowerach, bo marudzili :)

Pawel skonczyl jedna kanape malowac. No masakra jaki efekt, jak nowa. Kupil dwa kolory, ciemno niebieski i czarny i po zmieszaniu calkiem fajny wyszedl, taki ala grafit, antracyt, noo cos kolo tego. Teraz wypadaloby cos ze scianami ruszyc, bo te tapety to juz 6 lat prawie :ohmy: no i po pierwsze najwazniejsze wogole mi sie juz nie podobaja, i te kolory, bleee. No zobaczymy jak to z kasa bedzie do przodu, narazie sie nie porywamy. Spokojnie.

OOOoooo, Drzyzgunia, na ciebie juz nie moge zaglosowac, trzy to limit na dzien, jutro dostaniesz Ty :D

12 lata 5 miesiąc temu #466947 przez justyna84
chomiczka napisał:

Dzięki dziewczyny za informacje. Mój się niby rusza, ale żeby było widać gdzie ma nóżki czy rączki to nie :) brzuch też jeszcze się nie rusza.
Może po prostu taki mały leniuszek :)

CHOMICZKA ja do konca ciazy nie umialam rozpoznac gdzie dziecko maa raczki czy inne czesci ciala ;) maze ty bedziesz umiala .a na sam koniec to dzidzia sie prawie ze nei rusza dlatego raczej te tygodnie sa najbardziej ruchliwe

12 lata 5 miesiąc temu #466948 przez sylwia1986
Właśnie obejrzałam zaległy odcinek Prawa Agaty, poza tym oglądam jeszcze Lekarzy, tylko nie wiem czemu irytuje mnie tam postać Małaszyńskiego... Szczerze to bardziej kibicuje temu ginekologowi o boskim głosie (Szymon Bobrowski) :) A Wy dziewczynki jakie seriale oglądacie w wolnej chwili?

12 lata 5 miesiąc temu #466951 przez xpatiiix3
Sylwia ja to samo oglądam, ewentualnie jeszcze czasem jak mam czas to Julie :P i na necie plotkarę 6 sezon już, bardzo mnie wciągnęło od samego początku :)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka