- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Przepraszam dziewcyzny,ze tak sporadycznie sie teraz udzielam

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Dzisiaj maratonu ciag dalszy, zajecia do 16 bez przerwy

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Drzyzgunia trzymaj sie

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Jak spalyscie dziewczynki?ja zle.tzn niemoglam mocno usnac,caly czas mialam w glowie jakies glukometry.a jeszcze jakos sucho bylo ze ciagle mam w buzi i nosie wyschniete .teraz nawet okno otwarlam i dupa.
- sylwka727
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
znów myśle coraz więcej o Adrianku i Mateuszku i płaczę cały czas chociaż już było lepiej ale wiem że nigdy nie będzie całkiem dobrze i zaraz będzie wracał dół... wcześniej nie miałam czasu tak myśleć bo martwiłam się obecną ciążą a teraz jestem z jednej strony spokojniejsza bo czuję ruchy a z drugiej wpadam w panikę że znów coś się nie uda i spodka nas to samo co w poprzedniej ciąży

- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Muszę wam powiedzieć że mam juz dosc tej nogonki o zekomym końcu swiata , wlaczysz tv reklamy o koncu , internet naładowany artykułami szczególnie wp ... W radiu to samo człowiek tyle tego sie naslucha ze zaczyna w to wierzyc ... MASAKRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ja pierwsze słyszę

Ja z seriali uwielbiam: The Simpsons, Modern Family, Big Bang Theory, Dexter, How I met your mother

Wszystkie brzuszki piękne!

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marlena1888
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

ja już na nogach, jem śniadanko. M pojechał na służbę i sama dziś. Zauważyłam że brzuszek mi teraz bardzo rośnie

Sylwka, przykro mi że dopadają Cię czarne myśli, Bardzo Ci współczuję

Kasia na początku jest trudno, ale dasz radę. 3mam kciuki:#
- drzyzgunia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylwka nie mozesz tak myslec! wspolczuje ci bardzo tych przezyc...ja wiem ze ciezko nie myslec....ja chociaz nie mialam takich przezyc to tez mysle czasami czy wszystko bedzie dobrze...kazda kobieta w ciazy ma takie mysli

- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
te paski do moczu zawsze CI pokazuja te najjasniejsze kolory..mi dzis wyszlo ciala ketonowe ten drugi obrazek..sladowe ilosci..glukoza 0....sorki jadzia ze ja Cie tak mecze...tak sie zastanawiam czy jak mi tak bedzie wylazic caly czas powyzej 90 na czczo to moze znow zadzwonic na kopernika i im powiedziec??dzis bylam podenerwowana bo nie moglam tego zmierzyc ale zobaczymy jak bedzie w nastepne dni...
dziewczyny slodkie a co jecie przed noca?i czy kolacje ta duza jecie o 18?ja o 20..

dzis mam gosci..przylazi tesciowa i chrzestna syna..na urodziny..zobacza wozek..wczoraj ja tam bylam....jak zobaczylam tesciowa to dostalam takich nerwow ze powietrza zlapac niemoglam..masakra jakas....kazala synowi czytac i sie czepiala czemu nie czyta...6 latek...ze jak on do szkoly pojdzie...a w przedszkolu tylko na nasze wielkie hallo pani wprowadzila literki i poznali A,O,E,T,M dopiero.on troszke umie czytac drukowanymi i pisze napisy drukowanymi ale nie jak sie go zmusza...bo sie czasami bawimy wpodpisywanie rysunkow..dzis mi znowu cukier podniosa jak wozek zobacza..tesc jest przesadny...bo tesciowej dziecko zmarlo w 8 mies...drugie..pierwszy byl moj maz...ale ona cala ciaze wymiotowala...nie tyla..dziecko tez nie...wiecznie w szpitalu byla bo opiiadala..
Sylwka nieprzejmuj sie snami..pojawiaja sie bo myslisz o synkach...mi sie na poczatku ciazy snilo ze poronilam i mnie skrobali i byli tacy niemili a potem jak zaczelam krwawic to mialam dosc...a ciaza sie utrzymala..snilo mi sie tez ze mama mi przyniosla chlopca ze szpitala do mieszkania mojej cioci i wtedy zmarl moj wujek,tej nocy...ale jak widzisz nie bede miec chlopca tylko dziewczynke wiec to czysty przypadek...sny sa wynikiem tego o czym myslimy w dzien...Ja sobie przypomnialam o mamy przyjaciolce z ktora niby ojciec mial romans to mi sie snila w nocy...a moja Mama spotkaa ja dwa dni przed smiervia w centrum onkologii...tamta tez miala raka tylko ze krtani i jechala na naswietlania.I tak mi sie ostatnio przypomnialo o oniej to potwm mi sie dwie noce snila..A jeszcze sny w ciazy sa pokrecone od hormonow...wiec nic sie nie mart...Corcia napewno urodzi sie zdrowa zobaczysz:)))
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)
Sylwka to tylko głupie sny. Wszystko z ciążą ok, nie masz podstaw, by się martwić. Żyj zdrowo, uśmiechaj się, a będziesz szcęśliwą mamusią. Swoje przeżyłaś, teraz Ci los wynagrodzi.