BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 3 miesiąc temu #531882 przez Gosia27
Andzia różnie dziewczyny krwawią. Trudno przewidzieć. Ja mam tylko 2x10szt tych podkładów porodowych i podpaski. Także zobaczymy.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #531883 przez Agnieszka86
andzia_zg napisał:

Agnieszka86 napisał:

Malinka ja się już tak nauczyłam, że przelew robię. Chyba, że kupujemy coś naprawdę drogiego, no to wtedy za pobraniem. Napiszę i zapytam, jak się sprawy mają z moją paczką :angry:

Ja tez zawsze robię przelew i jakos jest ok. Często też piszę wiadomość, że prosze o informację kiedy będzie wysłana paczka żebym wiedziala kiedy spodziewać sie jej i być wtedy w domu.

W przypadku tego sprzedawcy, przysłali mi mail, że dadzą znać kiedy pójdzie paczka, ale cisza wiec napisałam.

Słodkie mamy jak sobie radzicie z zachciankami na słodkie rzeczy???? Zaraz oszaleję, tak mi się chce coś słodkiego!!!!

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #531902 przez Paulina 77
Agnieszka86 napisał:

Słodkie mamy jak sobie radzicie z zachciankami na słodkie rzeczy???? Zaraz oszaleję, tak mi się chce coś słodkiego!!!!

wczoraj na pusty zoladek miedzy posilkami zjadlam pare czekoladek i cukier po godzinie byl niski ok. 100. Tylko faktycznie bylam głodna zanim je zjadłam.

12 lata 3 miesiąc temu #531907 przez wiewiorka
Gosia27 napisał:

Vernix ja nosze okulary od 3 r.ż i do cc też idę w okularach. Dziewczyny do porodu też mają okulary na nosie

a w soczewkach można rodzić?

12 lata 3 miesiąc temu #531908 przez Paulina 77
wiewiorka napisał:

Gosia27 napisał:

Vernix ja nosze okulary od 3 r.ż i do cc też idę w okularach. Dziewczyny do porodu też mają okulary na nosie

a w soczewkach można rodzić?

Gosiu przyłączam sie do pytania - czy przy cc można w soczewkach :unsure:

12 lata 3 miesiąc temu #531909 przez Agnieszka86
Paulina 77 napisał:

Agnieszka86 napisał:

wczoraj na pusty zoladek miedzy posilkami zjadlam pare czekoladek i cukier po godzinie byl niski ok. 100. Tylko faktycznie bylam głodna zanim je zjadłam.

Nie próbowałam jedzenia czekoladek itp. szukam jakichś niesłodzonych zamienników. Zjadłam kilka wafli ryżowych z dżemem bez cukru, jak na razie trochę mi lżej na sercu, bo już myślałam, że zabiorę się za czekoladę! Nie znoszę tych napadów zachciankowych, ostatnio są coraz częściej :dry:

12 lata 3 miesiąc temu #531913 przez Paulina 77
Agnieszka86 napisał:

Nie próbowałam jedzenia czekoladek itp. szukam jakichś niesłodzonych zamienników. Zjadłam kilka wafli ryżowych z dżemem bez cukru, jak na razie trochę mi lżej na sercu, bo już myślałam, że zabiorę się za czekoladę! Nie znoszę tych napadów zachciankowych, ostatnio są coraz częściej :dry:

dla mnie zamiennikami sa pomarancze i jablka, sok wycisniety z jabłek wymieszany z wodą

12 lata 3 miesiąc temu #531914 przez lusiaczek82
to łóżeczko oskarka

12 lata 3 miesiąc temu #531920 przez Agnieszka86
Paulina 77 napisał:

Agnieszka86 napisał:

dla mnie zamiennikami sa pomarancze i jablka, sok wycisniety z jabłek wymieszany z wodą

owoce jak najbardziej na zachcianki są idealne, ale problem w tym, że ostatni grapefruit jakiego miałam w domu, okazał się zepsuty:( i dlatego już nie wiedziałam co mam zjeść, żeby sobie trochę pomóc!

12 lata 3 miesiąc temu #531924 przez Agnieszka86
Lusiaczek nie widać zdjęcia, spróbuj jeszcze raz :woohoo:

12 lata 3 miesiąc temu #531925 przez lusiaczek82
coś nie wchodzi
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #531927 przez lusiaczek82
coś nie wchodzi
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #531928 przez lusiaczek82
coś nie wchodzi
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #531931 przez lusiaczek82
o rety sorki dziewczyny zdublowało mi się kilka razy normalnie oszaleć idzie jak teraz muli ta stronka

12 lata 3 miesiąc temu #531936 przez katarzyna1702
Hej Mamuśki ;)
Ja od rana w drodze musiałam zawieść swój wymaz gbs do laboratorium bakteriologicznego wynik jutro. Posiedziałam troszkę u siostry pobiegałam a raczej potuptałam powolutku po mieście dokupiłam piękny pajacyk prześcieradełko na przewijak, podusię do wózeczka i tak sobie myślę czy kupić jeszcze prześcieradełko do wózka ? Co dajecie na dno n ten cienki w moim wózku materacyk? Na tych wczorajszych zakupach uświadomiłam sobie jaka ja jestem ciemna w tych dzieciowych rzeczach ;D np. smoczek jaki lepszy okrągły czy ścięty? A czym się różni smoczek z białego lateksu od tego z żółtym? to seria tych głupich pytań ;p Ostatecznie wzięłam biały i ścięty ;D

Wracając do pościeli ja mam taką ale patrząc na Wasze już bym wybrała inną niby łóżeczko będzie stało na waniliowej ścianie więc pościel zlałaby się z ścianą stąd chciałam coś innego. Proszę oceńcie same. Drugą pościel 3 element-ową już wezmę delikatniejszą ;D
Załączniki:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka