- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

spadam bo znalazłam 3 część Greya

papapappa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Paulina 77
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- koticz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1

Moja mama zawsze powtarzała,że jeśli się czegoś chce ciężarnej to znaczy,że dziecko się domaga,więc jak najdzie mnie na słodkie to jem i tyle(teraz np.jem marsa) ważniejsze jest samopoczucie mamy niż cukier,a zaś mi też nie skacze przy każdym słodkim.Z resztą moja diabetolog powiedziała,że jak czasem się przekroczy norme to nic się złego nie stanie!!!
Ja jestem w trakcie czytania 3części Greya,jeśli ją faktycznie zekranizują to moim zdaniem rolę dostanie Pattison bo jest teraz na topie...
Położna na szkole mówiła,żeby nie smarować niczym (maścią) teraz piersi,a i po porodzie,żeby najpierw zacząć od smarowania własnym mlekiem a dopiero potem maścią....
Mężol kupił e-fajkę i pyka dziś do pracy zabrał ze sobą tylko 4normalne papierosy...trzymcie kciuki za mojego chłopa,żeby mu się udało!!!
A jutro po wózeczek

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Waszka87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Ja dzisiaj spie pol dnia, wrócił maz z pracy zapodalam pizzę z wczoraj i leżymy bawi się moimi stopami hihi. Co do owoców to właśnie wypiliśmy własnoręcznie robiony soczek mniammmm
- koticz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- aksa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

właśnie nie wiem co na kolację zrobic...ale inwencja twórcza skończy się raczej na kanapkach

po nieprzespanej nocy już tak chce mi się spać...ale teraz jak usne to się pewnie przebudze gdzieś ok północy i pospane będzie...jeszcze trochę powalcze ze sobą
oooo nieee w roli Greya Pattison??!! błagam nie

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- Paulina 77
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

A co do brodawek, to ja bym sie wsciekła z powodu swedzenia, gdybym niczym nie smarowala. Ale ja mam suchą skóre ogólnie.
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia

- aksa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
a jeśli chce to może iśc do lekarza rodzinnego żeby mu przepisał Tabex - na prawdę działa mój tata rzucił fajki z tym a palił od jakiegoś 15 roku życia!!
andzia to u mnie dziś na odwrót m w sypialni zdycha i prycha, a ja przed tv

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- Depeche
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
JA znowu w chalupie.
Ze pelnia ma wplyw na rodzenie, nie wiedzialam...
Kika, mamy podbne wady wzroku. Małpico co ci sie snilo? Nie odpuszcze Ci!
JA tez bede miala lozeczko turystyczne. Zielone. Ale gdybym miala zielono-pomaranczowe to raczej kupilabym stonowana posciel.
Nie wiem czy mozna rodzic w soczewkach, ale na pewno trzeba je zdjac gdyby zaszla koniecznosc cesarki.. ciekawa jestem co napisze GOsia.
Ja jak dwa lata temu mala rodzilam to podsumowalam te wydatki, wyszlo mi ponad 4 tys. z tymze wszystko mialam dla niej nowe. Teraz nie licze, bo duzo rzeczy mam i duzo dostaje. Musze malemu jeszcze jakies porteczki kupic, bo na wyjscie ze szpitala ma kurteczke z uszkami w polaru to jakies takie spodnie grubsze na szeleczkach musze kupic.
A co do tej dziewuszyny z ta kurtka jesienna, to podobno zaklada malej buty w r. 22, pomimo, ze wie, ze mala nosi r. 23. Przesada to lekko powiedziane. Nie wiem czy sie opanuje jak sie z nia spotkam na urodzinach malego. Kiedys ta mala miala biale rajtuzki i bluzeczke, znaczy sie biale to podejrzewam , ze to wszystko bylo kiedys, bo tak naprawd bylo szare. Moj maz przyszdl z pracy taki zje.any, ze poszedl juz spac. Nerwa ma, jutro bedzie mial ciezki dzien, nie ma to jak niekompetentni ludzie w robocie, pozabijalabym doslownie. Mi sie zachcialo rolady kremowej i sobie kupilam i sie zajadam. Ale bedzie zgagulaaaaaaa!
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Gosia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3

A więc tak, byłam u swojego Lolka-od prenatalki. Zrobił mi USG. I wg niego mała ma dziś 1322g!!! To spora różnica z tym co w zeszłą środę wyliczyła moja ginka...i powiem szczerze,że jednak Karol ma to do siebie, że jest mega dokładny w tym co robi. Z resztą jest najlepszym diagnostykiem prenatalnym w Jeleniej. Wody i łożysko prawidłowo. A serduszko, dziś biło 103u/min ale bez zaburzeń w rytmie. Taki urok naszego serduszka. Ogólnie mała jest mała, ale przybiera prawidłowo. Jestem mega uspokojona. I na sercu mi dużo lżej. Grzecznie mu podziękowałam Rafaellem

Co do soczewek. Wiecie co najlepiej zapytać. Bo do porodu to nie widzę problemu ale jak jest cięcie, to zależy w jakim znieczuleniu. Bo jak w ogólnym to odpada.
Katarzyna bardzo ładna ta pościel.W moim guście

- Depeche
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Depeche
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-