- Otrzymane podziękowania: 14
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia

Ja jeszcze oprócz tego co masz kupione mam kupione takie kwadratowe waciki do przemywania pupy, smoczek i butelkę (w razie gdyby trzeba było podac jakas herbatke)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Paulina 77
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Waszka widzę, że Ty już w pełni przygotowana
Ja jeszcze oprócz tego co masz kupione mam kupione takie kwadratowe waciki do przemywania pupy, smoczek i butelkę (w razie gdyby trzeba było podac jakas herbatke)
Waszka super to zilustrowałaś

Polecam Ci te kwadratowe płatki kosmetyczne dla niemowląt, co ma Andzia - tez je mam, sa super i bede je jeszcze dokupywała.
- Waszka87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
andzia_zg napisał:
Waszka widzę, że Ty już w pełni przygotowana
Waszka super to zilustrowałaś
Polecam Ci te kwadratowe płatki kosmetyczne dla niemowląt, co ma Andzia - tez je mam, sa super i bede je jeszcze dokupywała.
hmm ale do czego sa te platki?
- Depeche
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
raczej szczuła dupą miała do kompletu takie spodenki kuse wiecie zatłasu taki komplet bardziej pasował do sypialni niż na szpitalne spacery
Depeche ale ten link co podałaś to tylko ten szlafrok jest tak?bez tych szortów i bluzki?
no na lutówkach się dzieje, nie próżnują dziewczyny!
Tak ten link jest tylko do szlafroka, bo tak mi pierwszy wyskoczyl. Ale jak nosisz r.M to sie naprawde oplaca, bo ja za swoj zaplacilam 129,99 . Pidzamka w sumie mnie wyniosla 90 zl. A tu jest ten szlafroczek w cenie pidzamki, a pidzamke sobie spokojnie dokupisz, bo to jest kolekcja wiosna 2013, wpisz sobie ten model w pidzamy i pewnie cos znajdziesz. Na szczescie ja noesz r. L, wiec mnie tak bardzo szlag nie trafil jak zobaczylam te cene, ale sprawdzilam inne aukcje tego szlafroka i sa na allegro po 139,99.
- Paulina 77
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Albo przemyc jeszcze woda po przetarciu chusteczką nawilżaną.
- Waszka87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
aaaaaaaaWaszka zwilżyć woda i umyć pupę po kupie
zeby nie stosowac cały czas chusteczek nawilzanych, bo moga podraznić

- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
Ja kupowałam te płatki dlatego, że nie chce używac tylko chusteczek nawilżanych. Będę obmywała ciepłą wodą a chusteczki tylko na spacery i na wyjścia.
Ja mam takie płatki:http://allegro.pl/platki-kosmetyczne-cleanic-dzidzius-kindii-60szt-i2966980750.html
- Depeche
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Koszulka super, ale 99,99 sporo... na szczescie mam po malej, kupowalam je z firmy Muzzy i jakos tak ok 40 zl kosztowaly ( wtedy), wiec spoko.
Wiecie co ja zrobilam... wygonilam chlopa , do cukierni, po tort smietankowy! Wiem, bede sie w piekle obracac, przegiecie z mojej strony. Mala sie cieszy, bo mysli, ze bedzie miala zaraz urodziny.
- Paulina 77
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Paulina 77 napisał:
nie pomyslalam, myslalam ze chusteczki wystarcza, a daj linka jakiegos jakie to sa te waniki, bo ja mam tez zwykle okragle waciki
www.dladzidziusia.pl/shop/pokaz_produkt.php?idprod=1003
- Depeche
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Waszka87 napisał:
Paulina 77 napisał:
nie pomyslalam, myslalam ze chusteczki wystarcza, a daj linka jakiegos jakie to sa te waniki, bo ja mam tez zwykle okragle waciki
www.dladzidziusia.pl/shop/pokaz_produkt.php?idprod=1003
ja tam uzywalam tylko chusteczek, chyba, ze po kąpieli. Jeszcze z miseczka z woda bede latac, juz to widze

- Waszka87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Waszka , Hipp powinien Ci placic za reklame. Moje rzeczy sa w reklamowce i wsadzilam je do barku ( zeby sie nimi mloda nie zajela odpowiednio). Jutro musze jechac do Home and You, taki koszyk wiklinowy z przykrywka chce kupic na to wszystko. Maly bedzie z nami w pokoju, dostanie taka mala komode i nie mam juz w niej miejsca. Tak wymyslilam,ze na niej postawie ten koszyk.
Koszulka super, ale 99,99 sporo... na szczescie mam po malej, kupowalam je z firmy Muzzy i jakos tak ok 40 zl kosztowaly ( wtedy), wiec spoko.
Wiecie co ja zrobilam... wygonilam chlopa , do cukierni, po tort smietankowy! Wiem, bede sie w piekle obracac, przegiecie z mojej strony. Mala sie cieszy, bo mysli, ze bedzie miala zaraz urodziny.
hehe ja tez wszystko raczej trzymam schowane tylko wystawilam zeby zdjecie dla Was zrobic, ja za ta koszule dalam 70 cos, na allegro o dziwo jest drozsza.
a hipp wydaje mi sie fajna firma i maja fajne rzeczy
- Depeche
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
Tak robiłam jak chrześnica była mała i było mi bardzo wygodnie.
Po każdej kupce tak ją myłam.Jedynie po samych sikach jak się spieszyłam to myłam chusteczkami nawilżającymi.
- Waszka87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
nooo tez sie wczoraj oliwkowalam po kapieli Hippem, malemu tez kupilam Hippa wlasnie i zrezygnowalam z emolium, kupilam mydlo bambino.
ja tak samo mialam kupować jakiś emolient ale moze maly nie bedzie alergikiem, w sumie hipp tez niby ma wszystko naturalne i nie powinien uczulać, a mydla nie kupowalam bo kupilam ten żel do mycia, zobaczymy jak sie sprawdzi, ale zapach jest boski

- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia

A tak w ogóle to mam pytanko. Czy ubieracie jeszcze przed porodem łóżeczko? tzn ochraniacze, prześcieradełko itp? czy dopiero po porodzie jak wrocicie do domu?