BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 3 miesiąc temu #552326 przez Depeche
Gosia27 napisał:

Qrrrrrrrrrrrrwwwwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaa już mam ciśnienie 600!!! Idę na wizytę.Potem od razu do pracy ze zwolnieniem. Trochę ochłonę. Ugotowałam obiad 2-daniowy. I po co!!!! Skoro jej pierogi są i tak lepsze. A jutro i tak zrobi schabowe.

Gosiunia to niech bierze stolnice i zapie.dala z pierogami, co najmniej 300 szt. A mialam Ci wczoraj pisac zebys ja do roboty zagonila. A ty lez i miej to w d.pie!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #552327 przez Unbreakable
Gosiu... to Świrka, osobny gatunek, który czasami potrafi przypominać normalnego człowieka. Spokojnie, pomyśl o Zosi, uśmiechnij się i nie daj się sprowokować ;)

12 lata 3 miesiąc temu #552331 przez Depeche
Kinga2424 napisał:

Cześć Dziewczyny:)

Mam do Was pytanie. 14.02 mam wizytę. I zastanawiam się, gdzie przeprowadzane jest badanie GBS? W gabinecie ginekologicznym??? W szpitalu?? Bo chyba nie w dowolnym laboratorium.... ??

hm, u mnie to robia ale tylko w szpitalu. Idziesz ze skierowaniem ( bez moze i tez , nie wiem), ja placilam , ale nie paietam ile, bo w pierwszej ciazy ( teraz juz nie musze robic, gdyz tak czy siak musza mi podac antybiotyk) i mi zrobili.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #552337 przez aksa
malinka a dla dziewczynki mieliśmy imię od razu - Lenka :) a dla chłopca..tak jak mówisz nic do mnie nie przemawia tak w 100%

Depeche niby tak jest że jak się zobaczy to się wie...ale też już wszyscy się pytają,naciskają bleh :dry: ,a tobie się jeszcze jakieś imię podoba oprócz Kuby?

Kinga u mnie to badanie przeprowadza mój gin u siebie w gabinecie, będę miała właśnie na następnej wizycie

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 3 miesiąc temu #552338 przez Depeche
Gosia27 napisał:

Dziewczyny właśnie otrzymałam tel z Krakowa, mamy przyjechac teraz w sobotę na konsultacje do profesora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! R jest w szoku. powiedział że musimy to przedyskutowac ale ja chcę, musze jechac!!!!!!!!!!

HURAAAAAAAAAAAA!

12 lata 3 miesiąc temu #552340 przez Depeche
aksa napisał:

malinka a dla dziewczynki mieliśmy imię od razu - Lenka :) a dla chłopca..tak jak mówisz nic do mnie nie przemawia tak w 100%

Depeche niby tak jest że jak się zobaczy to się wie...ale też już wszyscy się pytają,naciskają bleh :dry: ,a tobie się jeszcze jakieś imię podoba oprócz Kuby?

Kuba mi sie wcale nie podoba ;-)

Ale w przypadku drugiego dziecka , to to pierwsze wybiera i mloda ma dosyc stanowczy charakter ( ciekawe po kim). Mial byc albo Wiktor, albo Lars, Dawid ( tu sie maz nie zgadza), Igor, ale Kuba nam nawet do glowy nie przyszedl.

12 lata 3 miesiąc temu #552345 przez aksa
Depeche hehe no to ładnie młoda was poustawiała,charakterek mamusiny jak się patrzy! :lol:
ja to bym chciała żeby ktoś za mnie podjął decyzję :silly: chyba powiem małżowi żeby zdecydował...sama siebie nie poznaje takie ciepłe kluchy jestem zero zdecydowania, ciągle się waham!! ku*wa glupią torbę do szpitala wybierałam od wczoraj!! :cheer: :S

12 lata 3 miesiąc temu #552352 przez 25malinka
aksa a u mnie dla chłopcaa planowałam Kacper
a dla dziewczynki mąż wybrał na samym początku Natalia, a pózniej doszły jeszcze Lena,Oliwia,Nikola,Klaudia i Iga,trochę tego jest hehe

12 lata 3 miesiąc temu #552380 przez patka1603
25malinka napisał:

aksa a u mnie dla chłopcaa planowałam Kacper
a dla dziewczynki mąż wybrał na samym początku Natalia, a pózniej doszły jeszcze Lena,Oliwia,Nikola,Klaudia i Iga,trochę tego jest hehe

o Kacperek my tak chcemy dać jak będzie chłopiec a dla dziewczynki Noemi :) ale pozostałe też są śliczne zwłaszcza oliwia

Wybaczcie że się wtrącam, ale znacie może jakieś sklepy na allegro z odzieżą ciążowa godne polecenia?

12 lata 3 miesiąc temu #552383 przez 25malinka
patka1603 ja to nie bardzo,ale dziewczyny chyba bardziej się orientują więc Ci może pomoga..

12 lata 3 miesiąc temu #552389 przez patka1603
25malinka napisał:

patka1603 ja to nie bardzo,ale dziewczyny chyba bardziej się orientują więc Ci może pomoga..

:)

12 lata 3 miesiąc temu #552400 przez wiewiorka
ja nie pomogę bo kupowalam z ciążowych ubran tylko spodnie w H&M.

12 lata 3 miesiąc temu #552406 przez patka1603
wiewiorka i jakie mają tam ceny?

12 lata 3 miesiąc temu #552428 przez aksa
Patka ja też z firmowych to tylko jedne spodnie w h&m kupowałam dałam ok 100zł ale gatunkowo na prawdę super! a tak to zamówiłam legginsy ciązowe - średnio wygodne chodze w zwykłych, i zwykłych tunikach tyle że kupiłam sobie rozmiar większe jak zazwyczaj i jakoś leci :blink: szkoda kasy bo drogie te rzeczy typowo ciązowe jak nie wiem co!

12 lata 3 miesiąc temu #552441 przez mamcia2013
Ja tez nie kupuję ciążowych ubrań, szkoda kasy. Śmigam w legginsach :D dobrze że ktos mądry je wymyślił.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka