- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Gosia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 Zosia-14.03.13
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gosia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 Zosia-14.03.13
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14

Ale mnie wczoraj po tych wojażach przez zaspy na KTG bolały pachwiny...

A tak w ogóle to może tego nie widać jak patrzę w lustro ale czuję, że mam niżej brzuch. Włożyłam dzisiaj inny sweter, taki obcisły to brzuch uklada mi sie zupelnie inaczej... tak ciągnie w dół... no i ta zgaga poszła w las...
Ciekawe jak tam vernix i ufolka po wczorajszej kolacji

Jejku dziewczyny ale Wy jecie pyszności... aż żal dupeczkę ściska

Beata duzo odpoczywaj. Jeśli juz musisz jechac do Amsterdamu to po powrocie od razu na lozeczko i relaks.
Rozwaliły mnie te Wasze gusta zapachowe hihi

Malinka jeśli chodzi o wesele to jesli jest w kwietniu to ja bym sobie je odpuściła. Maleństwo będzie miec dopiero miesiąc więc nie ryzykowałabym.
- Paulina 77
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Gosia to juz bardzo blisko Wasz wyjazd do szpitala. Ale nawiążesz nowych znajomości

- Unbreakable
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ponadrabiałam i oczywiście już nie pamiętam, która co pisała.
Gratuluję Dominiczka

Kuuuurczę Patrycja, ale Ty mnie potrafisz czasami drażnić

Co do poprzeczki to faktycznie - wysoko, ale za to możesz być z siebie dumna
No właśnie Koticz w naszym bloku jest tylko jeden pies, ale nie wiem, mieszkamy na parterze, może jakieś kotki śpią w piwnicach. Zwariuje z nim. Niech się już Mała urodzi, to może on też się nie wyśpi w nocy i będzie spokojniejszy ;P
Ja za niedługo lecę do fryzjera a później wyjeżdżamy na upragniony weekend w góry

- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- 25malinka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ....
- Waszka87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Jestem mega wyspana juz ktoras noc z rzędu cala nawet bez siku przesypiam.
Walentynki udane

4 dzień meczy mnie zgaga non stop, mam wrażenie ze brzuszek jest juz bardzo wysoko, nawet Ł mówi ze jakiś pępek mi się inny zrobił i uwaga wiecie jak on mnie nazywa????
BUNIA hahaha uwielbiam.
Wczoraj pojechaliśmy do swirkow trochę się powku..... bo ta musi zawsze swoje nagadac żeby mi przykro byli no i później wróciliśmy na walentynkowa kolacje.
Cały weekend Ł ma studia i nie będzie go od rana do wieczora. W poniedziałek przylatuje jego brat z Londynu juz widzę jak będą pic u mamusi a oba będzie szczęśliwa ze ma wszystkich a jeszcze bardziej będzie od niego wyciągać kasę jak zawsze yhhh.
Co do wesel też mamy 2 w sierpniu ale na 1 chyba siw nie wybierzemy bo ta osoba nam też odmówiła.
Karmienie piersią. Cały czas o tym myślę, przy mamie i siostrze i mężu ok ale przy innych nie. A w parku albo markecie będę się zakrywać zresztą są takie specjalne nakrycia do karmienia albo pieluszka. Można to zrobić dyskretnie. Najbardziej niewygodnie w parku bo tam faceci i dzieci a w markecie są specjalne pomieszczenia albo do auta można pójść
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ufolka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Wczoraj na kolacji było super fajnie, odchamiliśmy się, jedzonko pyszne było, posłuchaliśmy skrzypaczki hehe to jedzonko to była pierwsza klasa dla mnie hehe no a że na co dzień pracuję w gastronomii więc to już coś, zboczenie zawodowe mnie nie dopadło i nie krytykowałam i narzekałam

teraz was nadrobię

Gosia ale pysznie te Twoje naleśniki wyglądają

Dominiczzzka z karmieniem to tylko i wyłącznie Twoja decyzja, a na samym początku też nic a nic?? warto było by, bo masz tyle dobrego w tym Twoim mleczku

Ania fajnie że na KTG okej, u mnie też jak na złość tam cisza a wieczorem w domu potem brzuch twardniał hehe
Koticz nie ciesz się tą zgagą, bo to podła bestia

Depeche no to grzybnia z tym ciastem, mi to się marzy takie jak z budki, no ale to tak jak pisałam, gofrofnica musi mieć dużą moc żeby były chrupkie te gofry, pozatym oni z proszku robią

Paulina jak będą za Tobą łazić jak będziesz karmić to zapytaj czy na następny poród Twój chcą przyjść też popatrzeć, bo to przecież naturalne.. a tak serio powiedz po prostu że się krępujesz i już, przecież to Twoja rodzina

Ela mnie obrzydzają te filmy o porodach, jak w tv kobiety lezą takie rozwalone a potem cycki ładują od razu do buzi, dla mnie to jakaś paranoja jest, te reportaże ;/ one same ze swojej godności i kobiecości się obnażają ;/ aaaa jajka w sosie tatarskim !!! to jest myśl na dziś

Lenusia ja się nie pocę jakoś bardzo, ale odkryta prawie śpię, stopy szczególnie hehe
Beata przystopuj może trochę?? cieszę się że troszkę chociaż przeszło, uważaj na siebie

Aga gratki 39 tyg !

Patrycja ale tej nauki to już chyba mniej Ci zostało co?? ja jakoś nie przepadam za Beyonce

Malinka jak macie gdzie i z kim zostawić maluszka i będziesz dobrze się czuła to pewnie że możecie jechać

Gosia okna chciałaś myć???? no zgięło Cię chyba

Andzia widzisz, ja dziś prawie bez bólu za to Tobie wróciło ;/ mi brzuch też ciągle się obniża, zgaga przeszła, dwa dni nie było apotem znów się pojawiła..
Unbreakable zazdroszczę weekendu

Waszka Bunia?? hehe fajowo, jak gumisia

jeszcze chciałam napisać Ani że dziękuję za przepis na zapiekankę z mięsem i szpinakiem i ziemniakami, bardzo smaczna, mój R. to w ogóle dwa razy dokładkę robił!!!
idziemy z małymi śniadanko jeść

- mamcia2013
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)

Znów mnie hormony dopadły, coś mi na psychikę siada chyba

Cieszę się że po wizytach wszystko ok z Wami i Maluszkami.
Trzymamy kciuki za następne wizyty

Tak sobie pomyślałam że fajnie by było jakby poród naturalny można by było sobie zaplanować na konkretny dzień tak jak cc

Gosia oddawaj naleśniki! Boshee jak one apetycznie wyglądały na zdjęciu

- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia

A mnie dziś dopadł leń. Mam posprzątane więc nie ma co robić i tak sobie leżę i gapie się w kompa

- Unbreakable
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

A weekend w górach wziął się stąd, że rodzice mają domek i siedzą tam teraz na feriach, więc skoro już tam nagrzali to głupio nie skorzystać

- vernix
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Ojjoj ile zainteresowania wzbudziła moja kolacja walentynkowa

Potrzebowałam wyrwania się z domu, to była ostatnia okazja przed porodem i gdzieś do momentu pierwszego spaceru z małym. Pogadaliśmy z mężolem o czekających nas rewolucjach, o obawach, potrzebach-jakoś tak szczerze. Było mi to na serio potrzebne...
Ale z przytulanek wyszły..nici

Kinga jeśli bolą Cię piersi, to może pomasuj je okrężnie ciepłym, ale nie gorącym strumieniem wody. Może kanaliki mleczne zaczynają produkcję, stąd ból i lecąca siara.
Tylko nie masuj sutków za długo (Ty, albo Twój facet), bo to przyspiesz poród (czasami).
Mamcia jak się dzisiaj czujesz?
Dominiczzka gratuluję zaręczyn!!!
Trzy lata temu mój D. też mi się oświadczył 13.02, bo nie wytrzymał do walentynek

Malinka powodzenia na wizycie, trzymam kciuki!
A jeśli chodzi o ślub, na który dostaliście zaproszenie, to faktycznie może być za wcześnie na to, aby taki maluszek uczestniczył w uroczystościach..Może być w szoku z powodu nadmiaru zainteresowania jego osobą, hałasu, ludzi, głosów itd. Jednak do Was zależy decyzja.
Ja w dzień matki mam komunię św. chrześniaka i musimy dojechać na miejsce 200 km.Już się zastanawiam, jak i kiedy dotrzeć do miasta rodzinnego.Jednak z drugiej strony nie można też przesadzać w drugą stronę-izolować dziecka.Zobaczymy jak będzie, ale to jednak miesiąc różnicy od kwietnia w rozwoju dziecka..
Agnieszka może to i dobrze, że moja intuicja się nie sprawdziła:) Zosi widocznie jest dobrze oraz ciepło w Twoim brzusiu.Ale wiesz? stawiam, że urodzisz w ciągu...14 dni

Gratuluję rozpoczęcia 39.tygodnia!!
Koticz noo sny też masz wyczesane

Patrycja ale masz fajnie-bilety na koncert!!!! czyżby prezent walentynkowy?? zazdroszczę, ale w pozytywnym sensie:)
Zrób sobie weekend wolności i odpoczynku od nauki, odpuść sobie, że coś musisz zrobić. Dla zdrowia psychicznego i lepszej wydajności.Należy Ci się!!
Gosia fajnie, że idziecie do teatru-na co??
Ufolka super, że się zresetowałaś i odstresowałaś. Czasami trzeba sobie na to pozwolić..Mam nadzieję, że za jakiś czas będę potrafiła zostawić małego z odciągniętym mlekiem i wyskoczyć czy z mężem czy sama choćby na chwilę..Inaczej można zwariować.Co to podejścia do karmienia-mam bardzo podobne do Twojego.
Unbreakable udanej wizyty u fryzjera i świetnie spędzonego weekendu w górach..aacchhh:)
Beata dobrze, że jesteś w dwupaku, ale coś Cię męczą te skurcze

sorry za długość wywodu:)
- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
dzień dobry
ja wczoraj miałam kryzys osobowości. dotarło do mnie jaka jestem zmęczona. zupełnie nie odpoczywałam w tej ciąży, najpierw sesja, potem nawał pracy żeby ponadrabiać a teraz nauka do egzaminu. no ale sama sobie tak wysoko poprzeczkę założyłam... dziś już lepiej chociaż nie wyspałam się zupełnie...
A ZGADNIJCIE KTO MA BILETY NA MAJOWY KONCERT BEYONCE?)))) ja:)))))))))))))))))))))))
koticz-dobry sen:)
Aga-gratulacje!!!
miłego dnia cioteczki
osz ty!!!!!! wredulcu!! co nas tak karcisz
- mamcia2013
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)

A ja dziś się nawet dobrze czuję (psychicznie). Humor mi powrócił

Unbreakable zabierzcie mnie ze sobą