BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 3 tygodni temu #627321 przez kika1985
andzia_zg napisał:

kika i jak fryzura? jestes zadowolona?

U mnie 23 stopnie :lol:

Mama mówi ze jest lepiej
A ja ocenie jaj umyje głowę i po swojemu uloze ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #627339 przez kika1985
mi dziś ta fryzjerka mówiła żeby kupić bobotic czy jakoś tak i podawać codziennie co 8 godzin regularnie do 3 miesiąca podobno u jej synka działało tylko trzeba jak w zagarku regularnie żeby dzidzia ciągle pyrkala

Gosia jutro kciuki za was sciskam od rana

Fotkę fryzy zrobię ale kompa mam w domu wiec wrzucę w sobotę czy niedzielę jak będę w domu

lusiaczek super wieści !!

12 lata 3 tygodni temu #627383 przez Lafi
Gosiu trzymamy.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 3 tygodni temu #627388 przez andzia_zg
Gosia trzymamy kciuki i czekamy jutro na wieści :kiss: :kiss: :kiss:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 tygodni temu #627415 przez ufolka
hej
moja mała też niespokojna dziś, dopiero mi zasnęła ok 14 od 6 !!
potem spała tylko obudziła się na karmienie, ubrałam i na podwórku od 15.30 do 19 spała :) teraz próbuję uspać bo chcę się iść kąpać, chyba R. zbudzę bo on usypiał starszą i zasnął :P

Gosiu jestem z wami !!! pewnie strasznie się denerwujecie, nawet sobie wyobrazić nie potrafię, skoro sama się zaczęłam denerwować to co wy musicie czuć :kiss: będę niecierpliwie czekać na wieści

Ja szczepiłam na rota Amelkę, do tej pory miała może z 4 razy jelitówkę, w tym jakiegoś rota, na którego szczepionki nie ma. Szpital nas dzięki Bogu ominął za każdym razem, nie trzymało jej długo i mogła pić więc się nie odwadniała tak bardzo. U małego dziecka te jelitówki to straszne są, bo i wymioty i biegunka, dosłownie woda się leje po każdym posiłku ;/ dwa dni i załatwione dziecko ;/ jeżeli macie taką możliwość to zaszczepcie, może akurat pomoże w przyszłości.

Idę się kąpać i spać, dobranoc :)

12 lata 3 tygodni temu #627416 przez mamcia2013
co do szczepień top mi położna odradziła 6w1, powiedziała że nam to wcale nie jest potrzebne. My raczej weźmiemy 5w1.
Koleżanki córka po 6w1 wylądowała w szpitalu, niby przez to że się wystraszyła i z bólu.

Gosiu jesteśmy z Wami, kciuki już zaciśnięte.

Lafi daj mu w łeb niech się ogarnie :D

Kika ja też zawsze stwierdzam czy dobry fryz jak sama go ułożę :D

12 lata 3 tygodni temu #627469 przez Panika992
gosiu kciuki trzymamy juz od dawna. Jutro beda ze wzmorzona sila!! Badzcie dzielne!

lafi wiem, ze to glupie, ale rozmawialas z nim? Daj mu do zrozumienia, ze albo wezmie sie do robot, albo wio! Niech zacznie sie poczuwac ojcem. Albo pewnego razu daj mu mala i powiedz, ze wychodzisz i on jest takim samym rodzicem jak Ty wiec niech sie nia zajmie.

A ja jestem hardcorem. Jadlam na obiad kawalek margerity. Maly nie ma rewelacji, juz po kapieli lula. A ja ogladam Top Model.

12 lata 3 tygodni temu #627494 przez xxElaElaEeexx
Witajcie :)

My dziś z małą byliśmy u pediatry,wszystko w porządku,pulinka nasza waży 4600g :)
Jak wróciliśmy do domku to zrobiłam obiad,wyprałam ciuszki i pieluszki małej,potem byliśmy na spacerku i tak mija dzień za dniem a Maja robi się coraz mądrzejsza.Jestem w szoku ,bo nie ma nawet miesiąca ,a ona już gaworzy,szczypie nas po szyi i przez pewien czas potrafi trzymać sama główkę. :cheer: :)

Dobranoc :kiss:

GosiuBardzo mocno ściskam kciuki

12 lata 3 tygodni temu #627509 przez mamcia2013
Panika ja ostatnio jadłam chipsy :D a dzisiaj trochę chrupek orzechowych :P

12 lata 3 tygodni temu #627558 przez offca87
Gosia - wszyscy jutro są z Wami, moja mama chodzi i przeżywa. Matko... stres niesamowity, nie wiem, co Wy musicie przeżywać, ale ważne, że operacja jest i Malutkiej musi pomóc.

U mnie krwawienie już się kończy, zostala taka wydzielina lekko podbarwiona, ale to już cieńką wkładkę założę i śmigam. W ogóle - wszystko się zagoiło jak na psie, szwy zewnętrzne praktycznie zniknęły, wewnętrzne już chyba też :D

Mama i siostra do weekendu nadal u mnie, strasznie mi pomagają. Odczułam uroki macierzyństwa, bo ktoś wreszcie mi zerknie na małego, odbierze go ode mnie, nakarmi, jak odciągnę i nie wiszę przy nim zmęczona, głodna, spocona. Niedługo jednak bajka się zkończy i znów zostanę sama :/ A W. mi zakomunikował jeszcze, że jedzie do Niemiec na kilka dni, bo go szef wysyła na jakieś targi. Zajeboza :] Zostanę samiuteńka. Nie ma to jak zostawić kobietę z miesięcznym, rozbeczanym dzieckiem.

No właśnie - Toś ma dziś miesiąc :) Nie wiem, kiedy to przeleciało... rośnie jak na drożdżach. Siedzą wszyscy na dole i opijają. A ja z nim, przed kompem, wolę się podzielić tym z Wami, niż choćby z W. Bombowo. Smutno mi jakoś przez to wszystko.

Koticz, Depeche - oby z Waszymi Skarbami było dobrze, nawet jeśli pojawiają się choróbska i inne komplikacje.

Lusiaczek ja bym chyba po ścianach ze strachu chodziła....

Ehhhhhh... lecę, bo mi mały płacze. To tyle a'propo świętowania.

12 lata 2 tygodni temu #627609 przez chomiczka
Gosia ja też trzymam mocno kciuki i będę się za was modlić. Nie może być inaczej jak tylko dobrze :) To bardzo ciężkie chwile dla was, ale zakończenie musi być pomyślne. Pozdrawiam

12 lata 2 tygodni temu #627616 przez mamcia2013
Cześc LAski ;)

Młody mi usnął więc trza się ogarnąć.

Ja nie wiem już jak mam ubierac małego do wózka, wiecznie jest spocony :cheer: :cheer:

Gosia :kiss: :kiss:

Offca pomoc mamy i siostry jest piękna :) mi też dużo pomagają i dzięki temu mogę iść się chociaż spokojnie "wysrać" :D
nie martw się tym że będziesz sama bo pewnie lepiej sobie poradzisz i lepiej się zorganizujesz niż jakby ktoś z Tobą był. :)

Andzia co do konika to jak dla mnie jest on super :) wiadomo nie zawsze się sprawdza ale mimo wszystko uspokaja moją beksę :)

Miłego dnia laski :)

12 lata 2 tygodni temu #627619 przez Paulaaa
Gosiu i ja również trzymam mocno kciuki za Zosieńkę. Myślę o Was i czekam na dobre wieści - bo na pewno takie będą. Pozdrawiam.

12 lata 2 tygodni temu #627623 przez andzia_zg
Zaraz godz 9:00 Gosia jesteśmy z Wami i trzymamy kciuki za Zosieńkę :kiss:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 tygodni temu #627630 przez ufolka
Gosiu &&&&&&&&& za Zosiaczka, jesteśmy z wami :kiss:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka