- Otrzymane podziękowania: 27
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
ale macie tempo 3 trony postów do nadrobienia

Ula tort super

Dziewczyny skąd jesteście , że do Bygdoszczy macie tak blisko ja mam jakieś 80km
Aczkolwiek jak słyszę Bizile to mną trzęsssie ........przeżyłam tam najgorszy tydzień w życiu.no prawie tydzień
Sokrotka też fajny ten wózek , tten xlander też .Tylko właśnie obok siebie , ja dziś w łózko myślałam o tym i myślałam i się wkurzałam tylko drażnią mnie już te wózki

Moja dwójka jest z końca roku , 26 listopad i 2 grudzień i tu zależy od dziecka .Młody w przedszkolu owszem był w tyle od kolegi ze stycznia ale tylko tu było widać różnice , za to mala rozwojowo (mowa wierszyki , angielski ) jest na poziomie 4 latka.Panie w przedszkolu podejrzewa , że jak będzie chodzić już do przedszkola o podskoczy jeszcze , bo na razie ja się zbytnio nie wysilam w jej naukę , tyle co od młodego i z bajek , książek.
I mój olo (2009) idzie juz obowiązkowo do pierwszej klasy jako 6 latek , mi o nie przeszkadza , niech się uczy z tym , że ja uważam , że obniżają tym tylko poziom nauki , bo te pierwsze klasy i ak wyglądają jak przedszkola
Dziewczyny co do ych wóżków to ja zaczynam się zastanawiac nad akim jak ninioczka ze śpiworkami .
Dziewczyny no co nas czeka- mamy przerąbane już wam to mówię , ale ile pracy tyle szczęścia i za jednym zamachem dwójka, więc to też jest plus wiem co mówię hhehehe
Ninoczka no fotelik to bym ci radziła kupić nowy (o ile sporo jezdzisz) 1000zł za dwa to nie jest dużo , dobry fotelik jeden (bynajmniej te większe) kosztują 1000zł .Miałam stłuczkę z 9mcznym dzieckiem i powiem ci , ze fotelik dobry to podstawa .Znajoma miała poważny wypadek z dzieckiem i jej synkowi życie uratował fotelik (maxi cosi tobi polecam my tez kupiliśmy i jest świetny )
Moi na pewno jak już siedzieli o przeniosłam ich do spacerówki
Ninioczka ja nie miałam osobiście takich akcij , rzeczywiście dziwne , ale ja chyba wiem o co tej kobiecie chodziło:P
Martadiana ja ogólnie lubię jeździć , ale tu dla mnie już było ekstremalnie 400km w dwie strony nie swoim autem , do tego po 3miescie a ja nie jeździłam nigdy poo dużych miastach i do tego te korki wszędzie .........ale przeżyłam
Z sikaniem , mam to samo , strach wyjść gdzieś na dłużej

Ula u nas właśnie tak wyszło jak ty napisałaś z tą 3 ciążą i będę mamą 4 dzieci (o zgrozo) ale jak na razie będziemy jedyni w rodzinie jak się uda

Kurcze ula i co teraz z tym wynikiem??
Skroka wow ale brzuszek !!!!!
witam nową mamę
Co do usg ja mam na każdej wizycie czyli na razie dwa
Ból też mi na razie nie doskwiera , ale chyba nie ma dobrej na to rady
Chasiami mnie też męczą strasznie i wzdęcia i zaparcia , i też nie wiem co z tym fantem zrobić , bo nie miałam nigdy takich problemów
Ula super brzucho

no 30kg sporo , ale chyba wszystko zgubiłaś , bo szczuplutka jesteś
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Asieńka*87
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Stokrotka34 przepiekny brzuszek

Troche sie przerazilam jak przeczytalam ze tak malo kilogramow wam przybywa, ja rosne w oczach juz 7 kg

Co do usg to jak narazie moalam co wizyte ale to chyba dlatego ze chodzialam prywatnie, wiem ze na nfz przysluguja tylko trzy na cala ciaze i w Niemczech jest tak samo, widocznie tyle wystarcza do bezpiecznego przeprowadzenia ciazy.
Ja nalblizsza wizyte bede miala dopiero ok 20 tygodnia, wtedy bedzie juz mozna poznac plec dzidzi i przy okazji zrobic usg polwkowe, czekam z niecierpliwoscia. Postenawiam sie poprawic, teraz juz bede zagladac codziennie

- chasiami
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Kurcze ale ropisałyście sie

Ala wczoraj zmęczona zasnęła punkt 20.00 a wstałyśmy dzisiaj o 9.50

Co do ruchów to ekstra uczucie

Ulka Mały brzusio

Wybaczcie ze wam wszystkim nie odpisze ale troche dnia mi już uciekło

A i dziewczynki proszę uważac na siebie!!! bo idą największe upały i zaczynają sie od dzisiaj!!! tak wiec pic duzo wody i odpoczywac! i uciekac ze słonca!!

- Asieńka*87
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 8
- anna90
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- A teraz serca mam dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 11
Ale pogoda okropna 30 stopni na dwor sie nie da wyjsc

- chasiami
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- kasiah06
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 77

Luska ja też nie jestem z samej Bydgoszczy, ale jeżdżę tam do mojej ginekolog no i rodzić też bym chciała
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
,co do Biziela to już od kilku osób słyszałam źle ale bardzo dobre opinie ma niby MSWiA
Co do ruchów to ja czuje od jakiegoś tygodnia, takie delikatne bąbelki i najczęściej wieczorem

- Monika_1985
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 91

Ja jeszcze nie mogę przyzwyczaić się do swojego, zawsze byłam chudzielcem a tu taki brzucholek. A to dopiero początek

Jestem przerażona tymi nadchodzącymi temperaturami. Podziwiam te z Was, które chodzą do pracy lub mają już jedno a nawet więcej dzieci. Ja mam jakiś słaby organizm i jak tylko porobię w domu coś więcej to zaraz albo plecy mnie bolą albo brzuch. A przy temperaturach około 30 stopni to już w ogóle wegetuję

Zazdroszczę łaskotania w brzuszkach! Już nie mogę się doczekać

- kasiah06
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 77

Co do tych temperatur to ja również ledwo daję radę, chociaż do tej pory zawsze uwielbiałam upały...
- anna90
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

U mnie dzis dobra pogoda 23 stopnie- pieknie. Jeszcze chwila i koniec lata bedzie trzeba jakos wytrzymac.
- ulka1983
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 130

Stokrotka dzięki

Luska
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
no i tylko się cieszyć że 4 dzieci ważne żeby były zdrowe

dziewczyny namawiam jeszcze raz zróbcie te badania co ja nie zaszkodzi a pomóc może

Asieńka ja chodzę na nfz i na każdej wizycie mam usg to chyba zależy od lekarza

Chasiami ja mam wrażenie ze mój brzuś jest wielki

Kasiah dziękuję

dziękuję że mnie wspieracie i trzymacie kciuki

jutro cały dzień na wyjeździe odezwę się dopiero wieczorem

- maja001
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 74
dosia
Asia nie martw się tak waga, ja w pierwszej ciązy ez szybkoa przybiarałam na wadze, moze too urok tej ciąży taki, a teraz stoje w miejscu-jak na razie.
Uciakam dziewczyny, miłej niedzieli
- anna90
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- chasiami
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
asia teraz dosyc szybko przybieram, ale mówią ze dużo zależy od wagi wyjściowej, tak jak już wspominałam teraz dużo przybieram, bo dużo schudłam przed ciążą (10 kg) a przy Alicji w całości przybrałam 13 kg i do porodu poszłam z wagą 81 kg

- anna90
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-