BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 1 miesiąc temu #958553 przez Karolincia
Alesandra - Śliczna ta karuzelka podejrzałam na allegro :) :) :) Myślę, że Alusi się baaardzo spodoba ;)

Paula - Hmm...nie słyszałam o masazu krocza szczerze powiedziawszy :) Oj tak w pajacykach i śpiochach babelki wyglądają tak słodko :) !!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #958561 przez Karolincia
Mój Męzulek wymienia panele u Lilki Naszej w pokoju :D :D :D :woohoo: :woohoo: Ajjj....nie moge sie doczekać efektu końcowego :) :)

10 lata 1 miesiąc temu #958563 przez karola1322
Ja oglodalam na mamazone jak wygloda taki masarz krocza ale to dopieto po 34 tygodniu... A do liczenia ruchow mam moja ciaza i ciaza na tel

10 lata 1 miesiąc temu #958564 przez Karolincia
Karola - Aha dziękuję za info z tym masażem krocza !! :) :) A to srbuje tez sciagnac taka aplikacje :)

10 lata 1 miesiąc temu #958566 przez kristi*
Paula 28 i masz cudne buciki na suwaczku :laugh: :laugh: :laugh:

karola1322 a mi tel odmówił współpracy :angry: :( i mimo pojemności ok 5 GB pamięci telefonu i karty pamięci - nie da się nic zainstalować - muszę na gwarancji po raz trzeci oddać, ale się zastanawiam czy wyrobią się w czasie, ostatnio trzymali ponad 2 tygodnie a mi do porodu miesiąc został, czy zdążę odebrać (?)

10 lata 1 miesiąc temu #958569 przez Karolincia

10 lata 1 miesiąc temu #958573 przez karola1322
ja mam dostać karuzele i cuchu dla małej ... morze kristi wyrobią się na czas

10 lata 1 miesiąc temu #958577 przez monia89
Karolincia ja tez myślałam ze dla małych mężczyzn jest mniejszy wybór ale to nie prawda :-) my mamy mate edukacykacyjną ta fp rainforest co Ty karuzele super jest.

10 lata 1 miesiąc temu #958584 przez Ada2424
Monia dokładnie porównywalnie z ciuszkami jest tylko dla dziewczynek po prostu bardziej rzucają się w oczy i takie wrażenie jest, że jest większy wybór a tak naprawdę dla chłopaczków też jest w czym wybierać :)

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu #958587 przez Alesandra
agula ta aplikacja to ciąża się nazywa jak wpiszesz w internecie w telefonie to ci pokze dostępne.ja mam z dzieciaczkiem na zielonymtle a raczej główka dziecka.
kristi to niemożliwe że nie możesz ściągnąc bo ja mam tylko pamięc wewnetrzna i dalam rade

10 lata 1 miesiąc temu #958588 przez malina219
Ja już jestem po wizycie :) Kalinka waży 1,600 gr więc ładnie :woohoo: Wszystko okej, kazał mi dużo odpoczywać i nie przemęczać się :) Data porodu zmieniła się na maksymalnie 20.03 powiedział, że później na pewno nie będziemy "ciąć" i że może to nastąpić nawet przed 20.

10 lata 1 miesiąc temu #958590 przez Alesandra
malinka to super, że z malusią wszystko dobrze to najważniejsze. bardzo sie cieszę

10 lata 1 miesiąc temu #958591 przez Ada2424
Ja mam dwie aplikacje na tablecie i tez z nich korzystam :)

Malina super, że wsio ok :) ciesze się :)

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu #958592 przez malina219
Aha i wyszło mi że wapniejące łożysko czy wapniaki na łożysku jakoś tak. Nieważne. Chodzi o to, że łożysko szybciej się "starzeje" czyli, że dziecko dostaje coraz mniej wartości odżywczych ode mnie, więc rodzić będę szybciej niż później. 10 lutego mam wizytę i może być tak, że 11 już będę miała cesarkę, bo trzeba to stale kontrolować. Plus jest taki, że z Małą wszystko dobrze jak na razie. Ale teraz to muszę się już brać za prasowanie i spakowanie do szpitala....

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #958595 przez kristi*
Alesandra telefon wadliwy już dwa razy w naprawie był, podobno po trzecim serwisie można żądać wymiany na zupełnie inny model - tak słyszałam.

malina219 to świetnie, że wszystko w porządku, a ty odpoczywaj :cheer: też mam wizytę 10 lutego :laugh:

Dla chłopców też są cudne rzeczy, ale dla dziewczynek dochodzą jeszcze jakieś ozdoby itp moja mama lubiła kupować spineczki i gumeczki do włosków, jakieś koraliki, opaski......

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia