- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus

Agi przutlas byl jeden po 2 miesiacach i delikatny... dzis juz ok mi sie wydaje ze mlody tak sie wierci ze cos uciska , zglosze ginowi wszystko na wizycie , obysmy celibatu nie dostali

mlody dostal 1 mikolaja juz od szwagierki bluze z autem 2 swiecaca , pumpy dresy i bahjki z autkami
jutro po pracy S dostanie od nas

Agus wspolczuje , jakas masakra z Dosia , a lekarze nic nie moga doradzic??/ bidulka i Ty i ona ....
Gosiu oj faceci ...
wybaczcie , ze nie poscielone, ale on nie dal mi kocyka polozyc bo "maaa: czyli myszka miki jest i mi zdzieral

i sama barierka wyszly ciemne foto a kolro zywo czerwony ja gapa tej dlugiej barierki zapomnialam zamowic , ale myslalam ze dam to bym doplacila ehh no ale mu nie potrzeba ..
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Aż bym się chętnie do niego spać położyła

Jaki to wymiar jest na szerokość? Paulinki jest sporo węższe.
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ZEWNETRZNY ROZMIAR ŁÓŻKA : 183,6 CM X 93,6 CM
wlasnie w nim spiocha , ja sacze pesi i pranie sie robi hehe
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Bo nam właśnie przyznali po 77 zł na każdą dziewczynę plus ten dodatkowy becikowy i tyle. Pytałam się i o ten dodatek mogę się starać jak będą na wychowawczym dopiero.
Zawieźliśmy Paulinę do Adasia, a sami z Dośką skoczyliśmy do marketu

Będą dzwonić jak już będę mogła je odebrać.
- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Przedstawiam Wam moje kilka dni ciężkiej pracy,kilka dni przemyśleń i trochę nerwów. Efekty różne,lepsze i gorsze,ale chyba niezłe?!
Megi,nasze łóżko ma mniej więcej taki sam rozmiar

Wieje mi za oknem strasznie,w uszach świszczy,bo tu i tam są szczeliny. W ubikacji wentylacją tak daje,że strach się bać. U mnie chyba najgorzej,bo ja najbardziej na północy i jeszcze w dodatku na zachodzie. Mam nadzieję,że ten Ksawcio przejdzie w nocy,bo mam jutro odhaczkę w UP. Zawieziemy Miśka do przedszkola i potem do urzędu,a na koniec zakupy. Sporo rzeczy nam się pokończyło,trzeba uzupełnić to i owo.
No i mąż ma w planach upiec mi torta

A wieczorem mają wpaść Rafała kuzynka z mężem(z nią chodzę na zumbę)i kuzyn z dziewczyną(ona kiedyś chodziła z nami,ale teraz już tylko na herbacie się spotykamy,bo mieszka parę domów dalej). Mam nadzieję,że będzie miło. No i oczywiście nie może się skończyć na torcie,więc coś(chociaż małego) trzeba przyszykować.
Agusia,mi po drugiej ciąży też noga "urosła" o numer.
Dobrej nocki!
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Agusiu mam sam macierzyński + rodzinne na każdą dziewczynkę . Tyle , ze kwoty inne ,bo Paula ma większy , a na Maję mam dodatek jako rodzina wielodzietna .
Dodatku 400 zł nie mam , bo na macierzyńskim jestem , więc dochód mam . Ale w marcu mi się kończy i wniosek o 400 zł będę pisała .
Dosia pewnie tak chwilowo maruduje . Ja takie przeprawy bardzo długo z Ami miałam . A teraz przy Majce nocki przez ząbkowanie też totalnie zarwane .
Życzę Ci siły i spokoju , bo wiem że cierpliwość czasami jest na wyczerpaniu

A co do tabletek , to ja bym kontynuowała to opakowanie . A przerwy będziesz robiła , czy kolejne opak rozpoczynasz od razu ?
Super , ze udało się z okularami

Gosiu Kochana najlepsze życzenia urodzinowe

Ciekawa jestem dzieła Twojego Meża i Michałka

Udanych urodzin Kochana

Jestem jak zwykle pod wrażeniem Twoich dzieł

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Hania prześliczna

Megi ale fajnie , ze łóżko tak bardzo spodobało się Tymkowi

Faktycznie szerokie , więc starczy na długo

W przyszłym roku , końcem pewnie i tak kupimy już to wysuwane

A ja kochane na antybiotyku . Te kichane zatoki mnie męczą . Nie jestem w stanie tego dobrze wyleczyć i powraca co jakis czas .
Dostałam antybiotyk , który się bierze tylko 3 dni po 1 tabletce . Zostałam nastraszona jak to ludzie reagują na niego , że niby biegunka , wymioty , osłabienie , wrażliwość na światło i jeszcze gorsze rzeczy . A tymczasem u mnie żadne te skutki uboczne nie wystąpiły

Na szczęście Małe przebadane i zdrowiutkie są

Udanych mikołajek dla Was i Dzieciaczków

Agusiu Twojemu Mężusiowi też najlepsze życzenia prosze przekazać

U Nas Mikołaj już o 5:20 wręczył prezenty

A Maja zupełnie nie wzruszona

Ozdoby połowicznie powyciągane i na swoich miejscach .
Agus Ty pytałaś czy juz dekoruję . No u mnie zawsze na mikołaja się przystraja domek . Ale nie przesadnie

Sylka , Gosia jak chłopcy po mikołajkach w przedszkolu ???
Miłego dzionka , buziaki

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Gosiu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!! Nasza kolejna piękna 30stka

Gosia Twoje dzieła są rewelacyjne!!!! Szczególnie te pudełeczka

Będę pamiętała o nich jak będą u nas jakieś większe uroczystości

Że też tak się zgapiłam z 30stką mojej siostry

Hania

Aguś no właśnie będę kończyć to pudełko i chyba zrobię tą przerwę bo jestem umówiona u ginki na 20 stycznia dopiero a wypisałam mi tylko 2 opakowania żeby sprawdzić jak się po nich czuję i może mi nie starczyć. Mogłam poczekać jeszcze z tymi tabletkami żeby się jakoś samo unormowało i dopiero.
Super, że Ami zadowolona z wózeczka, czekamy na fotki

U nas Mikołaj zaczął się nieco po 24, przebudziliśmy się z mężem i czekały już na nas paczki

Powiedziałam Lince że musi spać w swoim łóżeczku bo u taty Mikołaj może jej nie znaleźć i tak się przejęła że twardo do 2.30 spała u siebie ale potem przestraszyła się tej wichury a u nas na poddaszu bardzo to słychać, i pobiegła do taty.
Rano powiedziała że Mikołaj nie przyszedł

Kasa robi furorę i mamy ją z głowy przynajmniej na dzisiaj bo ciągle handluje

Dosia no to wiadomo, najbardziej ucieszyło ją poranne mleczko,haha

Tatuś potem dostał od nas prezent i tak miło upłynął poranek.
T oczywiście zamówił części do motoru za które ja zapłaciłam, to już u nas normalne że co okazja to coś do motoru

Swoją drogą biedny Mikołaj miał w tym roku wyjątkowo niesprzyjające warunki do rozwożenia prezentów, ale najważniejsze że mimo to dał radę

Aguś życzenia oczywiście przekażę i dziękuję w imieniu męża

Czekają nas dziś jeszcze odwiedziny innych Mikołajów oraz gości urodzinowych a jutro ZATORLAND

Miłego dnia!!!
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Gosiuuuu sto lat ,zdrowka na te pogode i duzoo milosci od dzieciakow i mezusia
ja juz po badaniach , mlody sie dzis sam ubral na niebiesko i bluzka z myszka miki oczywiscie . moja tesciowa juz wczoraj srala

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Od moich rodziców dostała taką laleczkę jak ja uwielbia, szmacianą taką bardziej ozdobną, słodycze i oczywiście całą masę ubranek. Dosia odstała pieluchy pampers, taką samą lalę tylko malutką i ramkę ozdobną na zdjęcie

Wczoraj młoda była u Adasia a on ostatnio mówi tylko

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

mikolaj
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Kartki robiszcudne a te pudeleczka są świetne.
Co do Mikołajek to Kuba miał dziś w przedszkolu. Wszystkie dzieciaczki miały czapki mikołaja. Kuba przyszedł i dopiero sie dowiedziałam że trzeba miec a tu zonk nie mamy w domu. dobrze że maż dzis pracował w domu to szybko szukalismy jakiejś w sklepei i otwarty o 8 był market budowlany i tam kupiłam, bo w tesco i innym markecie nie mieli a reszta od 10.00 ostawra a zdjecia mili mieć o 9.30.
Tak wiec zdobyłam czapke i zaniosłam

Od raz po przedszkolu pojechaliśmy do CH na spotkanie z MIkołajem i tam tez robili za free fotki, któr beda do odbioru za tydzien

W domu rano były słodkości a póżniej mały dostał klocki i maż kupoł mu książkę z opowiadaniami o historiach Angry Birds na które mały ma faze www.matras.pl/angry-birds-najlepsze-historyjki.html
Widzę że i u Was Mikołajki udane

Agi zdrówka kuruj się

Pozdrawiamy
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Agusiu daj znać jak tam w zatorlandzie

Super , ze mikołaj i o Was nie zapomniał

A Paulinka to mnie zaskakuje

Megi kuchnia widać spodobała sie Tymciowi

Sylka dobrze , ze czapę zdobyłaś

Gosiu jak się urodzinki udały ? Goście dopisali ?
My wczoraj byliśmy w sferze i Gemini .W same mikołajki jeszcze nie chciałam ruszać się z domu . Amelka z elfami malowała bombki , dekorowała pierniczki i fabrykę mikołaja odwiedziła

Ja oczywiście zamówiłam kuchnię dla Małych , mimo że juz miałam nic nie kupować

A kasę kupię dopiero na zajączka chyba . Chociaż myślę o całym tym straganie z kasą

Pogoda nie rozpieszcza . Ale dziś przynajmniej tak nie wieje ...ostatnie 3 dni to było przegięcie . Myślałam , ze nam tu coś pourywa .
Miłej niedzieli Kochane

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi fajnie, że Ami miałam frajdę z malowania bombek i że udało się kupić baśnie

Kochana w Zatorlandzie jak dla mnie było rewelacyjnie, bajkowo, świątecznie, krótko mówiąc cudownie. Na prawdę warto tam pojechać.
Nie jest to może tania wycieczka ale było warto i za rok też jedziemy już z T i Dosią bo teraz byłam z Paulinką i z rodzicami

Wszystko było super, ale nic nie zrobiło takiego wrażenia jak śnieg, który zaczął mocno sypać jak już się ściemniło, płatki skrzyły się w świetle lampek i na prawdę zrobiło się bajkowo

Paulina dostała od Mikołaja paczkę w domku Św Mikołaja i mamy pamiątkowe zdjęcie

Cieszyłam się jak dziecko

Potem wrzucę kilka fotek z naszych Mikołajek

Miłego dnia

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

dzis w ramach przeprosin zrobil mi sniadanie do lozka i malego na sanki wzial

no i S kaze mi ten stoil zamowic

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas wczoraj była niedziela robocza i mycie okien pełną parą, ale tym sposobem został tylko parter do umycia

Miałam nie myć u nas okien na poddaszu ale jak chciałam naklejać dziewczynom naklejki i zobaczyłam jakie są brudne to machnęłam szybko wszystkie i cieszę się bardzo bo mamy czyściutko

A to obiecane fotki

Miłego dnia

A tu jeszcze wczorajsze wypieki Paulinki z tatą przy użyciu foremek z zestawu małego kucharza