BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #712380 przez Azja
Kaikai glos oddany :)

My juz po szczepieniu Jasiek troche poplakal, ale dostal cysia i juz bylo ok, usnal po szczep[ieniu na 2 godz a teraz lezy na macie, mam nadzieje ze zaraz sie zmeczy i usnie, bo pogoda u nas dzis srednia az sie nie chce spacerowac :silly:

Mlody wazy 6,5 kg przez 20 dni 0,5 kg lekarka mowi ze jak na piersi to ładnie przybral, a w ogole to tak sie usmiechal dzis do lekarki, jakby nie wiem jak ja znal, nawet glowe podnosil wysoko jak go polozyla na brzuchu a w domu to mu sie nie zawsze chce, chyba wpadla mu w oko :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #712394 przez ilonah
Hello

Głos oddany :) My już jeden spacerek zaliczyłyśmy bo pogoda śliczna choć troszkę wieje. Teraz piję kawkę (Inkę) a Emilka bawi się na macie.
Współczuję Kate, ja na drugi dzień po porodzie ledwie siedziałam, wszystko mnie bolało a ona tak pięknie uśmiecha się do ludzi, zdziwiło mnie tylko, że dzidziuś nie miał ubranej czapeczki aczkolwiek ciepło jest ale dzień po porodzie to chyba za wcześnie dla takiego malucha z gołą głową na zewnątrz wychodzić ;)

11 lata 9 miesiąc temu #712424 przez agat
ilonah napisał:

zdziwiło mnie tylko, że dzidziuś nie miał ubranej czapeczki aczkolwiek ciepło jest ale dzień po porodzie to chyba za wcześnie dla takiego malucha z gołą głową na zewnątrz wychodzić ;)

Z tego co zauważyłam będąc w Anglii, oni tam mają zupełnie inne podejście do ubierania dzieci. Widziałam niemowlaczki bez czapeczek, z gołymi stópkami, ubrane letnio w pogodę ok 10 stopni.

Adaś w domu przespał prawie 2h :ohmy: Z reguły w domu ma drzemki półgodzinne, a na dworze długo śpi. I zaserwował mi już dwie rzadkie i mega śmierdzące kupy :P

Po południu jedziemy na tą działeczkę, posiedzimy pewnie do niedzieli. Dziś pogoda na dzikim wschodzie jeszcze okropna, ale podobno ma być już lepiej.

11 lata 9 miesiąc temu #712454 przez creatura
Hej :)
Jeszcze raz dziękujemy za wszystkie życzenia :kiss:

Też mi żal Kate, szczególnie, że pod tym makijażem widać było zmęczenie. No i brak czapeczki :ohmy:, a wiał wiatr. Ale oni mają zupełnie inne podejście.

Agat, jak @? Rozkręciła się czy przeszła?

kaikai, głos oddany :blink:

11 lata 9 miesiąc temu #712470 przez kaikai
dzieki za glosiki:)

11 lata 9 miesiąc temu #712685 przez agat
Moje @ nie @ to jednak @ :/ Łajdactwo :/
Jesteśmy w drodze na dzialeczke, spakowani jakbyśmy jechali na miesiąc a nie 4 dni :P

11 lata 9 miesiąc temu #712697 przez Magdalena9t
Agat udanego wypoczynku :blink: :)
My dziś praktycznie cały dzień na dworku, z małymi przerwami :silly:
Mama mi zabrała synka na spacer a ja ogarniam domek i robię małe przetwory :blink:

11 lata 9 miesiąc temu #712765 przez kaikai
Synek juz spi slodko, wypil 150 ml mleczka :)

Ja tez sie mecze z @ i to teraz po ciazy mam krwotoki paczka podpasek na dobe idzie.

My w piatek na dzialke wyruszamy jak zawsze :)

11 lata 9 miesiąc temu #712776 przez Dave
Hallo,

Wróciłam od gina. Wszystko ok. a nawet rewelacja.
Moje jajniki są już mega wielkie i gotowe na działanie, więc musimy bardzo uważać. Pogadałam z nim o antykoncepcji. Właśnie robię rekonesans, ale jestem bliska zainwestowania kasy w Mirenę. Ale muszę najpierw poczytać. No i 1200 zeta kosztuje :cheer:

Majos śpi, Młody śpi. Kurka dostał teraz mleko z mrożonki, bo nie zdążyłam i chyba będzie odsys, bo mnie rozwali :laugh:

My dziś znów cały dzień na dworze, dlatego mam wieczne tyły z forum B)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 9 miesiąc temu #712818 przez ilonah
Agat ale Ci fajowsko, miłego wypoczynku i oby Adaś był grzeczny
Dave kombinuj, kombinuj :silly:

My też dużo czasu na dworku dziś spędziłyśmy, później odwiedziliśmy już we trójkę moją mamuśkę z okazji imienin i tak dzień zleciał. Emiśka już śpi wykąpana i najedzona, ja też jakaś zmęczona już jestem i pewnie zaraz i ja się położę.

11 lata 9 miesiąc temu #712853 przez Magdalena9t
Mój śpioszek też już śpi :) :)
Ogarnę szybko brzuszki ,kąpiel i spać bo już zmęczona ;)
A
Dave "do 3 razy sztuka" :blink:

11 lata 9 miesiąc temu #712882 przez Dave
A mój Mateoo dalej nie śpi. Oszaleję normalnie zaraz :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

11 lata 9 miesiąc temu #712911 przez Dave
jest przed 1 dopiero ide spac. padam...

11 lata 9 miesiąc temu #712934 przez Dave
Dzień dobry.

Cóż za wieczór i co za nocka :cheer: :cheer:

Zapomniałam Wam napisać, że mieliśmy dziś dopiąć wszystko z chrzcinami i co Qwa!!! Chrzestnego nie mam, o on ma jakieś sprawy w Dublinie i się nie wyrobi B)

11 lata 9 miesiąc temu #712939 przez Azja
dzien dobry

u nas nocka oki choc bardzo sie balam po tym szczepieniu, ale Jasiek usnal jak zwykle po 20 pobudka o 2,4,6 teraz wlasnie ucina sobie pierwsza drzemke, a ja chwile na kompa i zaraz biore sie za ogarniecie mieszkania bo ma pielegniarka srodowiskowa wpasc na wizyte

Dave to masz pecha z chrztem, nie mozecie kogos innego poprosic ??
Ja poszlam ostatnio do ksiedza zapytac jak u nas w parafii wyglada chrzest (jakie formanosci itp. ) i oczywiscie trafialam na najbardziej nawiedzonego ksiedza, ale nie bylo w sumie az
tak zle. my chrzcimy 1 wrzesnia, tez czekamy na chrzesnego zeby przyjechal, mam nadzieje ze nic nie wywinie :silly:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka