BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 9 miesiąc temu #712942 przez Dave
Ja mam już dość tematu chrzcin. Zawsze rodzinka mojego męża ma jakieś ale. Przy Majce też tak było.
Qwa, jestem zła jak osa.

Z mojej strony nie mam problemu, mogę przebierać w kandydatach. Chciałam, żeby jedno było z mojej rodziny drugi chrzestny od męża. I co masz babo za swoją dobroć.
A moja mama (bardzo wierząca) mnie irytuje z tekstami o bezbożniku itp.

Chcę to mieć już po prostu z głowy. Przez takie akcje, człowiek myśli żeby to tylko odklepać a zapomina o prawdziwym celu :cheer: :cheer:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #713010 przez kaikai
Czesc

Dzis w nocy Dawidek przespal od 1 do 6 :) az z przyzwyczajenia obudzilam sie o 4 i zasnac nie moglam ;)

My o chrzcinach na razie nie myslimy,u nas nie ma takiego parcia zeby jak najwczesniej dziecko chrzcic moze na Boze Narodzenie lub Wielkanoc :)

11 lata 9 miesiąc temu #713020 przez Magdalena9t
Hejka :)
u nas nocka jak zwykle świetna :lol: Tomuś śpi po 7 , 8 godzin,mam nadzieję,że nic mu się nie przestawi,żeby częściej się budzić :silly:
Na szczęście my nie mamy problemu z chrztem u nas jest trochę inaczej :blink: Niecały tydzień po narodzinach Tomeczka miał w kościele błogosławieństwo :)

Dzień taki nijaki jak na razie+babcia już mnie z rana wkur&*$$# :cheer: :cheer:

11 lata 9 miesiąc temu #713024 przez Dave
U mnie właśnie jest parcie od osób "trzecich" i już mam dość tego gadania.

Młody właśnie sobie śpiocha.

Mąż ma jakiś kiepski humor, to się super dzień zapowiada :angry: :angry: :angry:

11 lata 9 miesiąc temu #713033 przez Magdalena9t
A mój Tomek już się obudził, myślałam,że coś pośpi jeszcze ;) coś marudny był dziś z rana, nic mu nie pasowało albo kupki nie mógł zrobić albo ząbki :cheer: :cheer:
Na razie ma dobry humor idę z nim pogadać :blink: :) :)

Dave,nie przejmuj się opiniami innych osób to Wasza sprawa, i jak chcecie to tak zrobicie :blink:

11 lata 9 miesiąc temu #713061 przez Azja
Dave wiem jakie moze byc denerwujace takie parcie rodzinki :angry: u nas nikt sie nie wtraca, choc tesciowa ostatnio deikatnie probuje narzucic kogo mamy zaprosic, ale juz jej powiedzialam ze to my bedziemy decydowac kogo zaprosic i nie dlatego ze wypada, a jak mnie wkurzy to w ogoe nie zrobimy zadnego przyjecia tylko obiad dla dziadków i chrzesnych :)

My chcemy zrobic 1 wrzesnia poki jest jeszcze w maire cieplo zeby pozniej sie w kosciee nie kisic w kurtkach czy kombinezonach dla mlodego a tak sie akureat sklada ze chrzesny czy meza brat ma przyjechac

Ja juz obgarnelam mieszkanko, Jasiek strzella sobie druga drzemke i czekamy na pielegniarke :) niech szybko przychodzi bo chce isc na spacerek z Jaskiem a nie kisimy sie w domu

Dave wspólczuje zlego humoru meza :( , faceci to potrafia popsuc dzien :cheer:

11 lata 9 miesiąc temu #713092 przez Dave
Tylko, że ja też chcę mieć to z głowy. Rodzinka męża zawsze ma problem ze wszystkim i się trzeba im podporządkować.

Dziś mieliśmy rano załatwić księdza, zamówić katering, zrobić zakupy. No to Pan sobie spał do 8.00, do twej pory zajmuje się swoimi sprawami. Jeszcze Majki nie chce zabrać do sklepu, bo mu 30 sekund na ubranie nagle szkoda. Nosz kurwa mać :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Przepraszam, ale muszę choć ciut sobie ulżyć bo wybuchnę.

11 lata 9 miesiąc temu #713100 przez Magdalena9t
Dave tak to jest z tymi facetami :P
Mój mnie wczoraj wkurzył bo poprosiłam go o umycie paru naczyń to też ciężko mu było :angry:
A jak żonka wstaje rano robi kanapeczki do pracy to jest dobrze :evil:

11 lata 9 miesiąc temu #713102 przez ilonah
Witajcie

Jak ja się cieszę, że chrzciny mamy już za sobą. Termin mi nie pasował i właśnie posłuchałam osób trzecich ale wyszło całkiem nieźle ale na przyszłość będę bardziej asertywna.
My już jeden spacerek zaliczyłyśmy teraz Emiśka dosypia jeszcze przed domkiem.

11 lata 9 miesiąc temu #713105 przez Dave
No i się okazało, że pojechał. Lista zakupów czeka na stole :evil:

A mi np. wkładek brakło i co teraz :dry:

Miał jeszcze jechać na pocztę , ciekawe czy pojechał tylko na pocztę czy od razu do sklepu?

11 lata 9 miesiąc temu #713199 przez Suzi
Witajcie :)

To my znad wielkiej wody ;)

U nas przełom :lol: Mikus zgodził się pospacerowac nad morzem :lol: :lol: :lol:

Dokumentacja zdjęciowa tego wiekopomnego wydarzenia u lutowek , dzieki kolezance lutówce na str 1844, zapraszam :side:

11 lata 9 miesiąc temu #713253 przez agat
A ja witam znad mniejszej wody :) Ciężka nocka za mną no Adaś pierwszy raz spał w lozeczku turystycznym i nie mógł się odnaleźć, poza tym było zimno :/ Skończyło się na tym że o 1 mąż poszedł na drugi tapczan a Adaś do mnie, ale i tak budził się co 2h. Spiąc z nim czułam się jak w szpitalu po porodzie :P
Dziś pochmurno, ale ciepłej. Mąż na rybki poszedł a my pospacerowalismy i teraz niunio spiocha :)
Idę obczaic Mikiego plazowicza :) Suzanno na przyszłość możesz mi wysyłać text fotki Mikiego, to chętnie wstawie u nas :)

11 lata 9 miesiąc temu #713283 przez Magdalena9t
My juz jeden spacerek zaliczony,powrót do domku na obiadek ,który sam się nie zrobi :P
Ale mój kajtuś gaduła się zrobił :) pospał trochę i od razu lepszy humor :laugh:
Ale Mikuś super plażowicz już obczaiłam :) ;)

11 lata 9 miesiąc temu #713365 przez kaikai
My juz po spacerku i po obiadku. Dawidek zjad az 30 ml marchewki i nawet znalazlam sposob zeby jej nie wypluwal :)

Ilonka moj maly ostatnio strasznie placze po kapieli gdy go wyjmuje z wanienki i ubieram. Twoja mala tez jeszcze placze?
Cos mu sie po przestawialo ostatnio i z ta kapiela i z jedzeniem.

Suzi synek juz duzy jest i fajny. No i Ty laseczka :)

Magda moj tez gadulka straszny i smieszek, smieje sie glosno az sie cieplo w sercu robi :)

agat moj tez taki byl jak wyjezdzalismy a potem domku nie poznawal i znowu marudzil.

Dave ci faceci sa jacys nie teges ja mojego wczoraj poprosilam zeby kupil mi podpaski tylko cienkie to kupil mi takie jak prawie wklady poporodowe! !! I tlumaczyl przeciez narzekalam ze mam krwotok, musialam przez wieczor i noc sie meczyc z grubasami a ten sie potem smial ze w pieluszce chodze dupek ;)

11 lata 9 miesiąc temu #713422 przez ilonah
Kaikai u nas już spokój przy i po kąpieli, samo jakoś przeszło jakiś czas temu na szczęście :-)

Moja maleńka zasypia sobie właśnie słuchając i oglądając karuzele a mnie boli głowa.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka