BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 7 miesiąc temu #753915 przez Dave
przez to przekrecanie Mlody mi sie obudzil i totalnie rozbudzil.

to bedzie dluuuuga noc:-(

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #753919 przez ilonah
A ja jeszcze się nie położyłam chociaż już po północy. Emilka dosłownie przed chwilką skończyła swoje pierwsze nocne jedzenie a koleżanka okupuje łazienkę więc czekam aż skończy i szybki prysznic i lulu. Ale się nagadałyśmy. Dobranoc

11 lata 7 miesiąc temu #753920 przez agat
Uffff, poprasowałam! Zdążyłam głowę di poduszki przytulić i młody się obudził na dojenie. Właśnie odpływa w lozeczku i ja w końcu idę spać.

Creo zamowilas fotelik też z misiami? :)

11 lata 7 miesiąc temu #753933 przez Dave
dzien dobry.

my juz na nogach!!

11 lata 7 miesiąc temu #753980 przez Olga60
Dzień dobry :)

Dziewczyny chciałam zamówić matę puzle piankowe i takie art się pojawiły, a chyba niektóre z Was jej używają :(

dzieci.pl/kat,1024253,title,Popularne-ma...l?smgputicaid=611631

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #754080 przez kaikai
Czesc

Moj syneczek dzis przespal cala noc bez budzenia i karmienia wstal o 7 :)
Na noc zrobilam mu mleko z kaszka manna 1lyzeczka.
Nie ciesze sie jeszcze bo u nas to w kratke,jedna noc super,nastepna masakra.

Agat jakiej firmy jest to krzeselko? tez chce zamowic podobne tylko inny wzorek ;)

Chcialam kupic krzeselko chicco polly lub peg perego lub fisher ale we wszystkich tych krzeselkach pekaja tapicerki przy szelkach wiec szkoda kasy bo potem ciezko sprzedac.

11 lata 7 miesiąc temu #754155 przez agat
Kaikai to jest krzesełko Kidsplay. Kilka koleżanek ma i są zadowolone. Mnie się podoba bardzo Chicco poly magic, ale 500 zł na krzesełko niw ywdam, no way!

Dziś dodałam małemu miarkę suchego mm do marchewki i lepiej szła :) Szału nie było, ale zjadł 1/3 słoiczka :) Będę mu wiec dodawać trochę mm lub mojego mleka przez jakiś czas, żeby mu się to jedzenie z czymś miłym kojarzyło :)

11 lata 7 miesiąc temu #754207 przez creatura
Agat, ja zamówiłam samą tapicerkę w misie z Kidsplay, bo fotelik dostałam od koleżanki, tylko tapicerka masakra - dziurawa :dry: Też przez pierwsze 2-3 tygodnie dodawałam troszkę odciągniętego mleczka do warzyw, żeby się lepiej kojarzyło. :side:

Olga60, takie maty w gabinetach mają nawet fizjoterapeuci i są w przedszkolach :pinch: Podobno bezpieczne są między innymi ze Skip Hop. Wadą jest to, że trochę kosztują, ale są duże, mogą być używane zamiast dywanu no i producent mówi, że dziecko może z nich jeść. :silly: Jeśli się nie mylę to Pauluska kiedyś pokazywała taką ze zwierzątkami.
Na razie nie planuję zakupu, bo Leoś sam długo nie poleży i wystarcza nam mata edukacyjna taka "kołderkowa". Zastanawiam się jednak nad taką, bo jest o tyle "nie dziecinna", że można ją potem długo używać w pokoju szkraba:
www.fabrykawafelkow.pl/maty-piankowe-mat...razowa-skip-hop.html

11 lata 7 miesiąc temu #754252 przez Olga60
creatura faktycznie, patrzyłam na te puzle Skip Hop i one nie zawierają tych niebezpiecznych związków chemicznych min rakotwórczych formamidów, cena :cheer: :cheer: :cheer:

11 lata 7 miesiąc temu #754303 przez kaikai
Ladna ta mata co Creaturka dala link, cena tez ladna ;)

A my jednak kupimy ten skoczek tylko Bright starts hip hop bo ten fisher z zabka to od podlogi dziecko sie odbija i moj Piotrek powiedzial ze maly stawy skokowe moze skrecic jak mocno sie odbije a w tym bs jest trampolinka.

Dawid wazy 8 kg :)

11 lata 7 miesiąc temu #754311 przez agat
Młody śpi, mąż u kolegi, ja popijam Karmi i obrabiam zrobione dziś zdjęcia. Odwiedził nas dziś chrzestny Adasia, czyli mój brat, z zoną i ponad roczną Anielką. Młody dostał hula-kulę, która mu się bardzo podoba :) Porobiliśmy młodzieży troszkę zdjęć, ja też sobie małą sesyjkę z młodziakiem zrobiłam ;) Jakąś fazę na kolaże złapałam, oto więc:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 7 miesiąc temu #754324 przez Dave
hej.

dzis pokrecony dzien byl.

zaliczylismyt2 urodziny chrzestnej meza, po powrocie obejrzelismy film,a teraz mykam spiochac.

dobranoc.

11 lata 7 miesiąc temu #754354 przez monia89
Agat ślicznie już widziałam fotki na fb :)

11 lata 7 miesiąc temu #754371 przez monia89
A i w lidlu od 07.10 jest oferta dla maluszków :) Fajne sweterki mają być po 33 zł bluzy 27 zł bluzeczki 2 za 19 chyba bodziaki rajty skarpetki sukieneczki dresiki welurowe. Ja ostatnio kupiłam Antosiowi dresiki i bodziaki i powiem że jakość ich jest dobra. A zresztą co będę Wam pisać macie link :P
www.lidl.pl/cps/rde/SID-98E0A231-45C5EE7...xsl/oferta.htm?id=76

11 lata 7 miesiąc temu #754376 przez Azja
dzien dobry

Agat super fotki :)

Dave buziaczki dla Matiego pięciomiesięczniaka :)

Creatura zrobilam w koncu to mleko jaglane, ale jest okropne w smaku Jasiek nie chce tego pic, dzis sprobuje wg Twojego sposobu z soczkiem, a TY podgrzewasz je przed podaniem ??

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka