BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 3 miesiąc temu #959226 przez Anabelle
W małopolsce prognoza na najbliższy tydzień to 0 h nasłonecznionych, deszcz, deszcz ze śniegiem, od 0 do 3 stopni. Tragedia.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #959305 przez Dave
Bella - doskonała pogoda dla zarazków :S :S :S

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 3 miesiąc temu #959328 przez tysiiiak
kurde tyle dziś tych rzeczy spakowałam a jak tak myślę co jeszcze zostało to jakbym nic nie zrobiła :angry: Jeszcze siedzę i usypiam Kubę i nagle musiałam pobiec do łazienki na bliskie spotkanie z kibelkiem :unsure: :sick: Kurde wcześniej w większości tylko mdłości mnie dopadały a tu skończył się 12 tc i zacznie się rzyganko ?! wtf? :P miało być lepiej hellllllooooł :P

10 lata 3 miesiąc temu #959343 przez monia89
Bella Leoś jest boski :-)
Co do kulek Antek sie wyszalał prawie 2 godz z siostra padł przed 22 zjedliśmy lody zachcianka spełniona ;-)
Ja padam tez.

10 lata 3 miesiąc temu #959453 przez Azja
Hej

Co Wy mamuśki w sen zimowy zapadlyscie. ? Co tu taka cisza. ?

Buziaczki dziś dla Leosia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

U nas dziś jakaś pogoda nie pewna. Mgła. Coś tam leci z tego nieba eh powiem Wam ze juz wole metr śniegu. A nie tak szaro buro i ponuro :blink:

Jasio dziś zjadł zupkę jestem w szoku i ciesze się przy okazji :)

10 lata 3 miesiąc temu #959454 przez Dave
Hejo,

ja podczytuję :laugh: :laugh:

Teraz obiad sklecam, Mateo śpi. Maja zastrajkowała i nie poszła do przedszkola. Nie miałam siły z nią walczyc ani słuchać płaczu.
Kolejna "super" noc za mna więć sobie podarowałam nerwy.

10 lata 3 miesiąc temu #959517 przez Dave
hallo :laugh:

10 lata 3 miesiąc temu #959539 przez agat
Buziaczki dla Leosia :* :* :* :*

Moja Jagodzianka mnie wykończy. Od 9 non stop na cycku. Zje, zaśnie na kwadrans i od nowa (w międzyczasie oczywiście wszelkiego rodzaju kupy i inne atrakcje). Także 4h przesiedziałam z nią na kanapie. Teraz mąż ją buja, bo wrócił niedawno. Zaraz pewnie zaśnie i pośpi dłużej (wczoraj było podobnie). Oszaleję, cycki mi zaraz odpadną :P Adaś na szczęście dziś u babci, bo inaczej to byłaby tragedyyyja. No co za ssak z niej! Adaś był większym rozdarciuszkiem, ale jak już zjadł to pospał tę godzinę, dwie.

10 lata 3 miesiąc temu #959598 przez Suzi
Nooooo, Agat, to masz próbkę tego co ja przezywalam z Mikim, przez pierwsze pół roku ( brrr, az gęsiej skorki dostalam na to wspomnienie :( ) ;) :P :P , w biegu podstawowe potrzeby fizjologiczne, przyrośnięta do fotela na "wieczność" , zero spacerow, bo ryk ze nie przypięty do cyca, w gospodarstwie domowym prawie nieobecna..... NIE ŻYCZĘ Ci takiego losu, ale dopiero mając podobnie mozna zrozumieć o czym mowił ktos inny.... Miejmy nadzieję, ze Jagodce wkrotce przejdą te zapędy okupacyjne.... W koncu to dziewczynka ;) a nie bezwzględny i zaborczy chłop :P

Azja - super ze Jasinek zjadł zupę,,chcialabym jakoś Mikiego do tego namowic. Wczoraj znowu pulpety byly grane, ale za pozno chyba je zjadł, bo nie chciał poźniej kolacji :P :angry: a Jasio zjadł pulpety?

Dzisiaj u nas bezspacerowo bo ohyda na dworze. Plucha pośniegowa, szaro i buro,,O HY DA :sick: wczoraj sie wyszalał 2 godziny na mego placu zabaw ( na powietrzu,mzeby nie bylo :cheer: ) to dzisiaj moze sie pokisić.
Dzis wieczorem mini imprezka, bo teść ma urodziny, no i byl dzien Dziadka więc robię kolację( :blink: , ze niby to mój dziadek?? ) bo mlodzież taaaaka zajęta. Zrobilam juz marchewkowe ( mniam ) i rybe po grecku, jesli SS znajdzie czas to machnie jescze pizzunię na gryczanym cieście i szlus.

Anabelle - fajnie widać buźkę, wyraznie. Mikiemu to zdjęcie wpięlam do albumu jako pierwsze, bo mial wyjątkowo ladne :)

10 lata 3 miesiąc temu #959661 przez agat
HA! Byłam na mieście :) Jestem happy :) Założyłam nieciążową kurtkę i moje jeansy (wprawdzie najluźniejsze i brzuch z nich się wylewał, ale założyłam) :P
Młoda tak jak wczoraj i przedwczoraj po bezsennym przedpołudniu i popołudniu ślicznie przesypia późniejsze godziny popołudniowe. Tatuś dzielnie dał radę z pomocą porcji odciągniętego mleczka :)
Ależ fajnie wyjść do ludzi bez mega brzucha ;) Nieważne, że na szybciora po galeryi, ale zawsze coś :P Szukałam czapeczki i szaliczka dla malutkiej, ale nic ciekawego nie znalazłam, jedynie w Coccodrillo były fajne kompleciki, ale w jej rozmiarze za prawie 50 zł więc stwierdziłam, że nie opłaca się. Poszukam jeszcze czegoś. Kupiłąm oczywiście jakieś inne łaszki dla glutów i nawet coś dla siebie - fajny komin i czapkę do tego :) Od razu naładowałam akumulatory :)

Suzi no właśnie modlę się o to, by Jagodzia nie poszła w ślady Mikiego z tym przylepnym trybem życia, bo o ile ja to jakoś zdzierżę to Adaś już niekoniecznie :/

10 lata 3 miesiąc temu #959791 przez Suzi
Dzień dobry, choć szary bury i ponury, przynajmniej w centrum :P

Mozeby tak nienaduzywajace swej obecnosci kolezanki popelnily w koncu jakieś posty, hę????? :whistle: :whistle: B)

Agat -jak tam Jagodzia? Daje pozyć? A jak Adaś?

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #959830 przez Azja
Hejka
Ja dziś zalatana od rana. Pogoda u nas tez szara i ponura. Niestety :angry:

Suzi Jasio się na pulpety nie skusil ale chyba nie był wtedy głodny. Ale mam nadzieje ze nie zapesze ale tak jakby mu się trochę apetyt poprawił. Wczoraj wycisnełam sok z z jabłek i zrobiłam kisiel był taki pycha. Jasiek tez się skusil może szału nie było ale trochę zjadl ;) ważyłam go dziś to już prawie waży tyle co przed chorobą :)

Agat super się tak wyrwać z domu. Fajnie ze mąż nie bał się sam zostać z malutka :)

Młody właśnie zasnął. Wiec musze wykorzystać czas bo mam jakiegoś powera :)

Dziś dostałam komplement ze ładnie w ciąży wyglądam i tylko brzuszek mi rośnie. Miło mi się zrobiło ;)

Dobrze ze schudłam trochę przed ciążą. Jeszcze nawet nie mam tej wagi z którą zaczynałam poprzednia ciążę ;)

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #959844 przez Anabelle
Matko jak biało -.-
A ja już oczami wyobraźni leżałam na trawie pod drzewem, a Antek lepił babki z piasku :D :D

W ogóle mamy jakiś nowy tryb Antkowy. Zasypia ok 23, lekkie przebudzenia w nocy ale bez tragedii i tadam... dzisiaj wstał o 10:45
Leo to nam zrobi rewolucje - coś tak czuję :D

Co do wagi w ciąży to dziś ujrzałam 80 kg :O
Z Antkiem w ciąży spuchnieta przed porodem dobiłam do 90, mam nadzieje, że teraz aż tak źle nie bedzie, ale w sumie jeszcze z 1,5 msc a ja jadłabym tylko owoce i słodycze.

10 lata 3 miesiąc temu #959845 przez Azja
Anabelle aż się rozmarzylam ja przeczytałam o tej trawie i drzewie. Aj ja chcę już wiosne :woohoo:

U nas śnieg nie pada. Ale jakieś g... leci z nieba :sick:

10 lata 3 miesiąc temu #959847 przez monia89
Hej.
Buziaki dla Leosia!
Agat super że sie wyrwałaś.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka