BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 4 miesiąc temu #960450 przez Suzi
No widzę, ze i dziś tłoku nie ma...

Aaa, no i skoro buziaczki dla Mikusia ( dziękujemy :) ) tzn ze przegapiliśmy Leosia :blush:
LEOSIU, kochany, spoźnione buziaki dla Ciebie :kiss: :kiss: :kiss:

Tysiaku - a czy Ty się niedawno nie przeprowadzalaś? Do jakiegos "falowca" czy jakos tak? To gdzie teraz mieszkasz??
I tak Ci zazdroszczę ze nad morzem ;)

U nas zimowo ale jakos tak ponuro , wilgotno zimowo, więc zadna ludzka sila nie byla w stanie zmusic mnie dzis do wyjścia na spacer, brrrr błeeee :pinch: :pinch: :pinch:
Boże! Ileż bym dała za wiosnę! Już! Dziś! Teraz!!! Miki jeszcze nie byl nigdy na sankach, ale jakoś chętni nie stoją w kolejce, zeby go na te sanki wziąć :P
Pewnie dopiero zakosztuje sanek w lutym jak pojedziemy na "chwilę"w gory.... Bo te miejskie saneczkowanie to jakoś mnie nie rajcuje...wszędzie na chodnikach błocko, na trawnikach psie "miny" przeciwpiechotne, brrr ohyda
W ogole ten dzisiejszy dzien jakis śpiący, nie uwazacie?

Monia -to czekamy na relację. Oby wszystko dobrze...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #960453 przez Azja
Tez bym chciała wiosny :)

My nawet sanek nie mamy. Bo u nas nawet śniegu jeszcze nie było. Znaczy jakiś taki który zaraz się roztopil. Ale tak żeby polezal to niet . Może i dobrze. :P

Suzi pusto pusto nikt nie chce pisać. Magdę widziałam dziś na forum. Ale chyba nie chce z nami pisać :P a reszta to nie wiem gdzie wsiakla ?

10 lata 4 miesiąc temu #960456 przez agat
Suzi dopiero teraz zobaczyłam Twoją radosną twórczość rymowaną :woohoo: :woohoo: :woohoo: Boskie :)

U nas leniwie, oglądamy mecz szczypiornistów, mniejsze dziecko śpi, większe w miarę grzecznie się bawi :)
Azja pytałaś o to czy Adaś jeszcze małą bije. Trochę się do niej chyba przyzwyczaił, podchodzi i robi "moja moja", głaszcze, całuje i pokazuje gdzie ma oczko, uszko, nosek itp (tu go trzeba bardzo pilnować bo oczko pokazuje baaaaardzo wyraźnie :P ). Rzadziej juz wpada w agresję, ale pilnować trzeba cały czas.

Monia ty pytałaś o wyprawkę rmfu - na razie cisza. Zgłoszenia do 7 lutego mozna wysyłać, może więc czekają do tego dnia, nie wiem.

10 lata 4 miesiąc temu #960459 przez Azja
Agat super ze Adaś odpuścił Jagodce ;)

Ja dziś Jaska namawiam na nocnik. Siada na niego na sucho. Ale jak chce siusiu to woła po fakcie czyli juz jak majtki mokre. Ale czekam może kilka razy Tak zrobi i w końcu za wola na czas :laugh:

Dziś Jasio pokazuje w książeczce kapustę i mówi pupa. :laugh: później mowie powiedz kapusta a on pupa. Pupa :silly:

10 lata 4 miesiąc temu #960465 przez tysiiiak
Suzi no my tak chyba skazani jestesmy na przeprowadzki !! :/ dokładnie rok pomieszkaliśmy w falowcu a teraz tak się trafiło, że moja kuzynka wyjeżdża z chłopakiem do Anglii i my jesteśmy u nich na mieszkanku :) plus taki, ze koszty o wiele mniejsze więc zaoszczędzimy sobie trochę :) metraż ponad 2 razy większy no i blisko do mamy i teściów :) posiedzimy tu minimum rok pewnie, zależy jak im się tam ułoży ale zapowiedziałam, że następna przeprowadzka będzie już ostatnia taka na swoje!! Nie zniosła bym tego znowu :/

Mój brat słyszał w radiu jak mówli, że w tej wyprawce jest m.in. przewijak, butelki,smoczki itp ;) czekamy na szczegóły :)

10 lata 4 miesiąc temu #960466 przez agat
Jeju kiedy ten mój szałaput ogarnie nocnik... On nie ma cierpliwości na nim siadać w ogóle.

"pupa"-dobre ;) Adaś od dwóch dni śpiewa motyw z teletubisiów ;) "dipsi, jaja, po" :P :P Takim słodkim wysokim glosikiem ;) A to dziwne bo już rzadko teletubisie ogląda, Tutitu króluje ostatnio.

10 lata 4 miesiąc temu #960472 przez monia89
Jak wiecie była dziś na tej kontroli i znowu sie skróciła o nie cały mm ale jednak. Póki co czekamy do mojej normalnej wizyty 9 lutego z zastrzykami na rozwinięcie płucek.
no ale żeby nie było tak pięknie mam pidejrzenie cholestazy...
buziaki dla Mikiego :-)
AGAT to trzeba czekać cierpliwie :-)
U nas różnie z siysianiemna nocnik kupy sa już od dawna.
Za to.mowa idzie do przodu jak szalona :-)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 4 miesiąc temu #960476 przez kaikai
Monia to witam w klubie cholestazy :laugh: :laugh:
Ja rano robiłam badania wątróbki ;)
Zobaczymy czy już mam.

10 lata 4 miesiąc temu #960477 przez Azja
Z mowa tez u nas duża poprawa. A nocnik niestety nie jest lubiany po prostu Jaskowi szkoda czasu na siedzenie. Ale próbujemy póki mi cierpliwości starczy na przebierane Mlodego

Agat u nas tez tutitu na topie oraz wheels on the bus w ogóle nie chce ostatnio nic po polsku oglądać

Monia mam nadzieje ze szyjka wytrzyma i wczesnego porodu nie Będzie ale musisz się oszczędzać kobieto :huh:

U nas nietopera w odwiedzinach u Jasia póki co mnie nie wnerwila jeszcze :woohoo:

10 lata 4 miesiąc temu #960488 przez Azja
Dziewczyny a czym się ta cholestaza objawia?

10 lata 4 miesiąc temu #960526 przez kaikai
Azja ja to mam przez kamienie żółciowe i widać u mnie tylko na badaniach, mam bardzo wysokie poziomy kwasów żółciowych.
Typowa cholestaza objawia się swędzeniem rak, stop i brzucha, chyba. Żółtaczka tez jest możliwa
.

10 lata 4 miesiąc temu #960529 przez monia89
www.mjakmama24.pl/ciaza-i-porod/ciaza/zd...horoby,230_3196.html
Dokładnie mnie swędzą stopy i dłonie najbardziej wieczorem ....

10 lata 4 miesiąc temu #960545 przez Suzi
O masakro

Obejrzyjcie....
motywatordietetyczny.pl/2014/12/22/cala-...-nas-producenci-ryb/

A ja sie tyle tego szajsu objadlam w ciąży :( :( :( ............................

10 lata 4 miesiąc temu #960594 przez monia89
Hej.
masakra Suzi!
Ja sie dziś wyspałam :-)
no i popisane syn wzywa.

10 lata 4 miesiąc temu #960631 przez creatura
No muszę wpaść znowu jak tornado na chwilę, ale co poradzić, czas się obrócił przeciwko mnie.............

Adasiu i Mikusiu łapcie zaległe buziaczki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Leoś dziękuje za całuski :)

Bella mega są tez zdjęcia Leosia twojego, super pamiątka.

Monia, Ty już po 30 tyg więc jest super :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Agat, Jagódka jest przecudna. Poka zdjęcie Adasia z tego wieku, to porównamy czy identyczni :)

Suzi, kurde ja też to już gdzieś słyszałam o ry7bach, a kiedyś się zażerałam łasosiem w każdej postaci bo uwielbiam, a się okazuje, ze tylko dziki jest coś wart :(

No i tyle................ Lece z L na sanki, bo zima nas rozpieszcza i nie musimy sie kisic any more :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka