BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 1 miesiąc temu #590907 przez Dave
a ja dalej nie gotowa,zero przgotowane.
za to latanie na szmacie mam opanowane do perfekcji. zaraz kolejny raz se polatam.
ja mam jeszcze kilka sposobow,ale opisze pozniej bo teraz z tel. klikam.
no i mam nerwa jak ja pitole!!!!
odpisali mi wlasnie ze sklepu,gdzie zamowilam brodzik,libelki. i nie dosc,ze tydzien sprowadzali brodzik z innego oddzialu,i byl u nich juz w piatek. to myslalam,ze wczoraj juz bedzie a tu doopa.
odpisali,ze jutro wysla i moze do wtorku dojdzie. no szlag mnie trafia!!!!!!!!!!

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #590916 przez kaikai
Natalia ja też już chce żeby było po wszystkim, ale porodu sie cholernie boje :(
czym bliżej tym gorzej, mysle czy w pore dostane znieczulenie , już bym wolała te cc .

ja nie będe nic stosowała na wywołanie, niech siedzi sobie jak najdłużej , chyba że się przeterminuje to wtedy :)

12 lata 1 miesiąc temu #590927 przez kaikai
Dave trzeba było ich opier****
jak ja nie lubię tak czekać, tak jak mi zrobili z tym łóżeczkiem, ja sie denerwuje czy będzie na czas , a u nich już stoi od piątku i nawet nie poinformowali :angry:

12 lata 1 miesiąc temu #590958 przez Dave
chlopaki maja jeszcze co robic,ale qwa mac!!!! juz bym lazienke miala!!!!
masakra straszna.

12 lata 1 miesiąc temu #591000 przez Magdalena9t
Kaikai nie ma co się denerwować, trzeba być dobrej myśli ;)
Jak na razie to ja jeszcze się nie stresuję :silly: tylko już niecierpliwie :silly:
chciałabym już zobaczyć małego, ale niech jeszcze do kwietnia w brzuszku cierpliwie i bezpiecznie pobędzie :blink: :blink:

12 lata 1 miesiąc temu #591016 przez Dave
poki co to maluchom najlepiej w brzuszkach.
z reszta pogoda taka,ze mi to sie nie chce nawet nosa na zewnatrz wystawic.

12 lata 1 miesiąc temu #591024 przez agat
Przyszedł dziś mój laktator, szybciutko :) Wygląda ok.

Mam już chyba wszystko, torbę wyprałam, ale jakoś od 4 dni nie mogę się zebrać za jej pakowanie ;) Miałabym z głowy już, no ale wszystko mam jakby co pod ręką.

Synek mnie denerwuje, bo się chyba jakoś odwrócił i nie boksuje, nie rozpycha się :( Nie lubię tak, lubię czuć, że u niego wszystko ok.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #591034 przez anafora21
Hej Kobietki,
Trochę mnie nie było. Do lekarza nadal nie dotarłam.... Zadzwoni jutro jak mojej gin nadal nie ma idę do innego, o już tylko się denerwuję ze nie mam wyników, nie mam nic, nie wiem w jakim stanie jestem;p
Natalia- zazdroszczę tych 38 tygodni. Ja już w święta też bym chciała trochę bardziej się poruszać bo wtedy będę kończyć 38 ;d
Dave- Współczuję remontu naprawdę, ja ostatnio przeżyłam zgrozę, odsuwamy w sypialni szafę, żeby tam postawić łóżeczko małego a tam wielki GRZYB! szok po prostu. Mieszkanie jest nowe, oddane w kwietniu. Ale to chyba wina prysznica w łazience. Oczywiście łóżeczko stać tam już nie będzie. Najlepsze jest to, że grzyb był też na dykcie od szafy ;/
Co do wózka, to ja jeszcze nie mam kupionego. Mam pojechać z bratem w piątek bo znajomy sprzedaje wózki na rynku i powiedział, że dostaniemy nawet zniżkę ale ja jakoś tego nie widzę, wolę się nie nastawiać.
Dziewczyny jak to jest, bo ja mam termin wyznaczony aż na 41 tydzień. Trochę to dziwne
Kaikai- Ja też bym wolała cc, bo się boję, że podczas porodu ruszą mi się dodatkowo kamienie, a na dodatek u małego przy głowie pępowina się kręci. Wydaje mi się, że tak byłoby bezpieczniej.

12 lata 1 miesiąc temu #591049 przez Magdalena9t
Ja czekam na przesyłkę z Decathlona ma niby dziś przyjść, ale żadnych wiadomości na poczcie, a zamawiałam i płaciłam w poniedziałek rano :dry: nie lubię tak długo czekać :angry:

12 lata 1 miesiąc temu #591066 przez Dave
anafora-jak co to lec do innego lekarza. dosc sie naczekalas. z tymi wynikami to jakas paranoja.

12 lata 1 miesiąc temu #591122 przez kaikai
Agat nie denerwuj sie napewno czujesz jakies male nawet ruchy. Dla spokoju licz sobie ruchy nawet te malutkie :)

Anafora kiedy mialas ostatnia miesiaczke? to Ci oblicze termin ;)

12 lata 1 miesiąc temu #591131 przez anafora21
09 lipca 2012

12 lata 1 miesiąc temu #591133 przez agat
kaikai napisał:

Agat nie denerwuj sie napewno czujesz jakies male nawet ruchy. Dla spokoju licz sobie ruchy nawet te malutkie :)

No coś tam czuję, ale wiesz jak to jest... chyba każda matka woli konkretne ruchy a nie takie mizianie :P

12 lata 1 miesiąc temu #591137 przez kaikai
15.04

12 lata 1 miesiąc temu #591143 przez Magdalena9t
Anafora dokładnie jak pisze Dave leć to innego lekarza, musisz przecież znać wyniki czy wszystko okej jest.

U mnie dziś pięknie słoneczko świeci choć zimno trochę jest, ale ze słoneczkiem dużo lepiej :) :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka