BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

12 lata 4 dni temu #641958 przez joasia10015
Ha,ha,ha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bójcie sie bójcie ;) ;) ;) ;)
Wszystkim wróżę a sama sobie już nic przepowiedziec nie mogę -bo juz nic nie wiem i nie rozumiem :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 dni temu #641959 przez aleksandraludw
Oj Oj mam już 15kg na plusie co daje mi 90kg żywej wagi:D I 116cm obwód brzuszka. JEST MOC!

12 lata 4 dni temu #641963 przez Daarikaa
Asiu nasza jasnowidzko zerknij ino do tej swojej czarodziejskiej kuli i wywróż mi szybki poród hehe Niby do terminu mam jeszcze dwa tygodnie ale już dzidiza donoszona i chętnie bym ją już tuliła, miziała i całowała :)

No to Gabi szykuj się na prędce :) dzisiejsza noc moze być Twoja hehe :laugh: :laugh:

12 lata 4 dni temu #641967 przez Daarikaa
aleksandraludw napisał:

Oj Oj mam już 15kg na plusie co daje mi 90kg żywej wagi:D I 116cm obwód brzuszka. JEST MOC!

W ogóle nie widac po Tobie tej wagi, a brzuszek ładnie sterczący :silly:

12 lata 4 dni temu #641968 przez Daarikaa
Czy mi się zdaje czy JoannaL dawno nie pisała :unsure: :side: może rodzi ?! :)

12 lata 4 dni temu #641969 przez demoniqe
mały fika dziś w brzuszku.

U nas dziś pochmurno i wietrznie i tylko 15 stopni

aaaaa jutro szpital, naszło mnie więc na sprzątanie w szafkach, wywalam wszystko, sortuję dokumenty ogólnie już się zmęczyłam :)

chyba "wiję gniazdo" ekspresowo :)

12 lata 4 dni temu #641970 przez Gabi31
aleksandraludw- nie widac po Tobie wagi, chyba wszystko w brzuszek poszlo, ale to podobnie jak mi bo ja tez mniej wiecej tyle wazę- przytyłam 19 kg prawie i tez jak mowie ludziom to nie wierza ze az tyle waze, fakt faktem brzuch mam olbrzymi :)

joasia10015- bo sobie wywróżyc jest najciężej...ale jak masz te skurcze to juz cos tam sie przygotowuje, ja dwa tygodnie temu tez miałam "piekną" jak to nazwał lekarz szyjkę, czyli nie działo sie z ni kompletnie nic, a dzis powiedział ze rozwarcie małe ale sie pieknie przygotowuje iz a pare godzin moze byc duzo wieksze. Ciekawe czy Pola faktycznie bedzie do dwoch dni, nie zbadane sa wyroki boskie :)

12 lata 4 dni temu - 12 lata 4 dni temu #641992 przez tweety
demoniqe napisał:

mały fika dziś w brzuszku.

U nas dziś pochmurno i wietrznie i tylko 15 stopni

aaaaa jutro szpital, naszło mnie więc na sprzątanie w szafkach, wywalam wszystko, sortuję dokumenty ogólnie już się zmęczyłam :)

chyba "wiję gniazdo" ekspresowo :)

powodzenia. moze ty bedziesz predzej jak Gabi :) chyba az 3 majowki sie nam szykuja do rozpakowania przed weekendem

12 lata 4 dni temu #641995 przez Alex_87
Witajcie dziewczyny :)

U mnie taka sama pogoda jak i u Was :/ piękną mamy majówkę, ale idę o zakład, że od poniedziałku po majówce będzie śliczna pogoda ;)

Gabi no to Ci lekarz powiedział, siedziałabym jak na szpilkach jakbym usłyszała, że za dwa dni mogę urodzić :D

Joasia skoro c Ciebie taka wróżka to ja poproszę poród na 23 maja (akurat mój termin :D) albo 24 maja bo wtedy imieniny Zuzanny :D w każdym bądź razie po 22, bo mój mężulek od tego dnia ma urlop :)

aleksandraludw nic a nic po Tobie nie widać, że tyle ważysz :) Ja od dwóch tygodni mam 18kg na + i póki co waga stoi w miejscu.

12 lata 4 dni temu - 12 lata 4 dni temu #642037 przez JoannaL
Melduję się nadal w dwupaku :) dziękuję kochane za troskę :kiss:
Ostatnio jakoś nie miałam weny żeby pisać, ale podczytywałam Was na telefonie.
W końcu udało mi się ogarnąć ciuszki, prasowanie zajęło mi 3dni :P

Przede wszystkim KINIACZEK Gratulację, całusy dla Twojego syneczka :kiss:

Jakichś szczególnych objawów nie mam, dziś tylko 2razy złapał mnie skurcz że nie mogłam brzucha dotknąć. Pierwsze dziecko przenosiłam, więc nie wykluczone że i tym razem tak będzie

U nas remont pokoju Marcysia już praktycznie skończony, trzeba tylko wykładzinę kupić i położyć i zamówić łóżko i można meblować, już nawet karnisz wisi :)

We wtorek byłam w lublinie na ktg no i musiałam zaliczyć wizytę by lekarz skontrolował zapis. Na prawym boku malutka okropnie wariowała w brzuchu i zapisu się nie dało zrobić, dopiero jak położna kazała mi się na drugi bok przekręcić było spokojniej. 8maja mam wizytę u mojej pani doktor, zobaczymy co powie i jak wyjdzie kolejne ktg

No i zapomniałabym, mam +13kg

12 lata 4 dni temu #642060 przez JoannaL
Załączniki:

12 lata 4 dni temu #642064 przez Sevilla
KINIACZEK GRATULACJE I UCAŁOWANIA DLA MAŁEGO URWISA NA ŚWIECIE

Ja od rana zgaga, rzyganko, aż boję się cokolwiek zjeść. Synuś jakiś spokojny dziś, a ja właśnie wróciłam z miasta :)

Joasia jak tak przepowiadasz to ja poproszę na 13 maja :)

12 lata 4 dni temu #642091 przez Karolka85
JoannaL ładniutki brzusio

Gabi, Demonigue trzymam kciuki. myślę że któraś z Was będzie następna :) no chyba że Aleksandraludw nas zaskoczy i niespodziewanie popędzi na porodówkę :lol:

Pogoda w dalszym ciągu do d... :angry: :( a miało być tak pięknie... Oczywiście Pani na TVN rano zapowiedziała że piękna słoneczna pogoda wróci od poniedziałku...

My zaliczyliśmy z M. zakupy, biustonosz do karmienia zamówiłam wkońcu na allegro bo w żadnym sklepie nie mieli pasującego na mnie.
Rehabilitacja też już zaliczona. Zaraz zabieramy się z mężem za robienie serniczka na zimno z brzoskwiniami i galaretką :) Trzeba sobie jakoś umilić tą paskudną majówkę.

12 lata 4 dni temu - 12 lata 4 dni temu #642092 przez Domiś91
A oto my dzień przed terminem :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 4 dni temu #642096 przez sisina
Joasia a na kiedy masz termin bo ja na 26 maj

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka