BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 8 miesiąc temu #729022 przez ewela86
moniaak cieszę się że nie jestem sama z tym nocnym wstawaniem:) co podnoszenia główki to jeszcze nie próbowałam takiej pozycji, więc chyba będę musiała zacząć.

piękniutkie dzieciaczki mamy w maju :):):)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #729025 przez ewela86
a oto i moja Dianka:
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #729026 przez ewela86
i jeszcze jedno ujęcie...
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #729029 przez Olga60
Dianka slodziak i jaka elegantka :woohoo:

11 lata 8 miesiąc temu #729031 przez Alex_87
Dianka śliczna, i ma takie śliczne ciuszki :)

A mam pytanko czy z tymi wkładkami do fotelików to trzeba jeździć czy one są dla tych najmłodszych dzieci i później się je wyjmuje? Bo mojej się ciasno już zrobiło w foteliku i to wyjęłam, teraz jest jej wygodniej, ale nie wiem czy dobrze zrobiłam :P

No to ładnie, za kilkanaście lat nasze piękne córki stoczą bój o mężczyzn :D

11 lata 8 miesiąc temu #729038 przez moniaaak
Alex_87 napisał:

A mam pytanko czy z tymi wkładkami do fotelików to trzeba jeździć czy one są dla tych najmłodszych dzieci i później się je wyjmuje? Bo mojej się ciasno już zrobiło w foteliku i to wyjęłam, teraz jest jej wygodniej, ale nie wiem czy dobrze zrobiłam :P

Tak Alex, ta wkładka jest dla noworodków. My też się jej pozbyliśmy jakiś czas temu :)

11 lata 8 miesiąc temu #729039 przez sylkaax
Alex ja też wyciągam ta wkładkę z fotelika bo główka mu tak ciasno wchodziła i też nie wiem czy dobrze..
Ale te nasze maluchy z maja piękne są ;D Chyba żonę dla Adriana tu znajdę ;)
Rzeczywiście postępy zrobił ale to te ćwiczenia i mimo płaczu kładłam na brzuszku teraz już nie płacze i nawet mu się podoba już nie mogę się doczekać jak pójdę do lekarza i pokażę tej głupiej babie jakiego mam zdolnego synka ;)

11 lata 8 miesiąc temu #729042 przez tysiiiak
Ale śliczne dzieciaczki :D Tweety Kacperek jest taki do Ciebie podobny że szok :) Sylkaa Adrianek pięknie trzyma główkę :) śliczny chłopak :) Kubula będzie miał konkurencje Gusiek Fajnych masz chłopaków :)
Ewela Dianka jak zawsze pięknie wystrojona :) aż zazdraszczam tych ciuszków :P :) piękna dziewczynka :) Domiś Tymuś cudny chłopak :) niewiem do kogo bardziej podobny czy do Ciebie czy do taty :P
Kubusia już wysyłam do kolejki o dziewczynki nasze majowe :)

Alex ja wyjęłam tą wkładkę bo pasy ciasne się porobiły i wogóle ciasno mu było ;)

11 lata 8 miesiąc temu #729048 przez vika
ewela86 Dianka taka sLodziutka wygląda jakby miała jakieś pół roku,taka bystra :laugh:

Tosia do niedawna lubila leżeć na brzuszku a ostatnio zaraz się denerwuje :angry: wcześniej spala dużo a teraz wcale nie chce,nie wiem co jest chyba brakuje jej naszej sypialni tam wszystko obracalo się na łożu,mam nadzieję,że jak wrocimy do domu to wszystko wroci do normy i dam sobie z nia rade jak na razie nadal na wsi i spanie w wozku na dworze :laugh:

11 lata 8 miesiąc temu #729071 przez Ane88
mój mąż nie bierze tacierzyńskiego. ja za to 2 tygodnie dłużej będe na macierzyńskim...
On ma o tyle dobrze, że kiedy tylko potrzebuje wolne to nie idzie do pracy i już:)

Alex na schematach skokow rozwojowych burza jest od 14 do 19 tygodnia to taka dłuuuga burza... ja już nie mam siły popołudnia i wieczory są najgorsze... ani spać, ani zabawić nie wiadomo o co mu chodzi... wszystko na nie!!

Przyszedł czas na nową miłość...;*

11 lata 8 miesiąc temu #729074 przez gusiek_kom
ja do karmienia zamówiłam m.in. taki zestaw:
www.patiimaks.pl/Product.aspx?cat_name=b...oducer=tommee-tippee

mam dostęp do hurtowni generalnie większość rzeczy mam w niższych cenach, niedużo ale zawsze.
marki m.in. avent, fisher price, tommee tippe, nivea, close, lamillou i sporo innych... więc jak czegoś potrzebujecie zawsze mogę sprawdzić cenę :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=57950

11 lata 8 miesiąc temu #729079 przez munnecabrava
Jesteście pewne że to od 14 do 19 ? rzeczywiście ten skok jest dłuższy ale aż tyle nie trwa tylko jest między 14 a 19 u nas trwa już jakiś tydzień ostatnio miał też z 2 tyg trwać a u mnie było to 3 dni.

Ale jestem zła na małża bo znów o jakiejś imprezie przebąkuje ... i mu wygarnęłam bo po kawalerskim jak mi opowiadał co robili to oczywiście nie mogło być inaczej tylko musiał spotkać jakąś znajomą i z nią i jej koleżankami musiał posiedzieć. Ja jestem zazdrosna i zaborcza i pewnie będę mu to wypominać przez kolejne pół roku że on taki dobry samarytanin albo podwozi jakieś koleżanki albo odprowadza do domu wrrr niech se znajdą wolnych odprowadzaczy a nie stroją oczka i zgrywają biedne do żonatego i dzieciatego kretynki ...

11 lata 8 miesiąc temu #729084 przez Ane88
zdaje mi sie, że nie każde dziecko musi dawać w ogóle znać o takim skoku... jedne to znoszą lepiej drugie gorzej... jedne krócej drugie dłużej... tak mi się wydaje:)))) więc się cieszcie mamy, których dzieci oszczędzają :))))

Przyszedł czas na nową miłość...;*

11 lata 8 miesiąc temu #729086 przez KarinaM
A moja po szczepieniu maruda jak nie wiem co. Nie mogę Jej położyć bo płacz. Chce cały czas na raczkach. Ciekawe jak będzie w nocy. Mam nadzieję że po kąpieli usnie w łóżeczku. Na rączce ma siniaka i może Ją boli?

Igorek

Irina

11 lata 8 miesiąc temu #729094 przez vika

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka