BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 1 miesiąc temu #854087 przez tysiiiak
Chyba będę musiała się zaopatrzyć w ten skalpel wyzwanie bo niestety na necie nigdzie nie mogę znaleźć :silly:

Anabelle nie możesz któregoś wieczoru zostawić Antka z tatą i wyskoczyć z przyjaciółką na ploty/kawę co tam chcesz? Ewidentnie tego potrzebujesz :) !

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #854100 przez Olga60
tysiiiak skalpel wyzwanie :lol: przyjemnych tortur ;)

vimeo.com/m/87463032

11 lata 1 miesiąc temu #854124 przez tysiiiak
Olga dziękuję :D mam nadzieję ze nie będę cię przeklinac w czasie ćwiczeń :p najwyżej na Ewke będę rzucać mięsem :) jutro sprawdze te tortury :)

11 lata 1 miesiąc temu #854126 przez Alex_87
Bella może masz z kim zostawić Antka? Dziewczyno jak urodzisz jeszcze drugie to kompletnie zfiksujesz będąc na okrągło tylko z dziećmi :) no chyba, że na prawde nie masz z kim zostawić dziecka, to wtedy grubsza sprawa

Ja od 2 tyg ćwiczę brzuszki i w końcu czuje, że mam tam mięśnie i zrobił się trochę bardziej sprężysty :D

11 lata 1 miesiąc temu #854141 przez Daarikaa
hej

U nas jednym slowem MASAKRA!!! Wczoraj wieczorem pojawil sie katar u klaudii i od 1 w nocy wogole nie spalysmy... Tak ma gesty i tak duzo tego kataru ze nie moze w ogole oddychac frida nie pomaga, woda morska tez nie... tak ejj te gluty splywaly ze az zwymiotowala gdzies o 2 i najgorsze ze nie chce pic i jesc :(:( Mialam juz takiego styka, bo maz na nocce a ja juz bylam spanikowana bo jej brakowalo tchu

11 lata 1 miesiąc temu #854176 przez paninka87
Darika zdrowka dla Twojej ksiezniczki.

A u nas STAN PODGORĄCZKOWY 37.7. Malutka zasnęła mi na rękach... pospała pół godziny..

11 lata 1 miesiąc temu #854203 przez sylkaax

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Zdrówka dla wszystkich dzieciaczków..U Nas też katarek ale narazie dajemy rade..też szukam jakiś bucikow , kurtki i czapki na wiosne, jakoś nic mi się nie podoba. Dzisiaj byłam oddać pit i zwrotu mam 1755 zł jakieś plusy ostatnich dni.

Vika Gratulacje maluszka w brzuszku ;*

11 lata 1 miesiąc temu #854217 przez tweety
a u nas zapalenie ucha i goraczka od niedzieli. do tego maruda, podejrzewam ze zab ale wiecie, ja to juz wrzucam wszystko na zabkowanie od 5 miesiaca zycia Kacpra a ma juz 9,5 a zeba nie ma. tyle ze mamy biala wystajaca twarda gorke, wiec moze wyjdzie...

11 lata 1 miesiąc temu #854235 przez Alex_87
Zdrówka dla wszystkich chorowitków :kiss:

Tweety u córki moich znajomych przy zębach było ostre zapalenie ucha, trzymam kciuki za pierwszego ząbka :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 miesiąc temu #854241 przez pauluska
Kuźwa my wróciliśmy hahah :D Pojechaliśmy ponad 100 km od domu bo musze przecież kupić ciuchy wiosenne Iguni więc mąż się zgodził. I z czym wróciłam ? Z dwoma sztukami jeansów i apaszką neonową różową haha tylko do czego ja ją założę ? (płaszczyka i butów brak a po to pojechałam :cheer: ) :D Więc w Reserved gdzie miałam upatrzone czapki wszystko od rozmiaru 92 :/ no ok w Smyku płaszczyk 80 większego nie było i taki wymiętolony dobra to obejrzałam katankę jeansową i co ? też nie było rozmiaru dobrze że chociaż mąż się obkupił bo Iga ewidentnie nie lubi zakupów :D Ludzie na mnie jak na wariatkę patrzyli bo musiałam ciągle coś do niej mówić aby nie marudziła więc jej pokazywałam ciuszki ale zakręcony dzień :D

Zdrówka maluszkom ! :)

11 lata 1 miesiąc temu #854242 przez Alex_87
Pauluska a Ty chciałaś coś z Reserved? Bo jak chcesz to ja mogę luknąć u siebie w sklepie.

Też dzisiaj byłam na zakupach z Zuzką, najpierw buty jej przymierzałam, to piała z zachwytu, później oglądała apaszki w Reserved, nie mogłam się zdecydować, w końcu Zuzka sama sobie jakąś wzięła (panterkę sobie wybrała B) ), więc już tą kupiłam, przy kasie jak jej zabrałam żeby zapłacić to w ryk wpadła. Dobrze, że przed nami była babka z 5-letnią dziewczynką, to tamta podeszła do nas i zaczęła małą rozśmieszać :lol:

11 lata 1 miesiąc temu #854257 przez paninka87
Hehe wypuścić babę na zakupy... :P ja tylko oglądam w necie :P przynajmiej od oglądania kasy nie ubywa. :silly:

Gorączki obecnie nie mamy zbiłyśmy Ibumem.

Kazalam M kupic Nurofen to przywiózł Ibufen.... przyjechał na 5 min i juz go nie ma :dry:

Okazało się że musze mieć okulary... do patrzenia w dal... heh wiedzialam ze kiedys to nastąpi... ale nie myślałam że teraz... Amelia rano sie martwila ze jade na badania bo ona sie boi jak nie wiem... na fajną okulistkę trafiłam.
Ciekawe ile mnie ta przyjemność wyniesie.

Mi tez juz brakuje jakiegos wyjscia.. w pracy nawał jakiś jak nigdy w domu ciagle to samo meza nie ma dzieciaki opiszczone jak nie biegunki to kaszel i na deser goraczka... młoda kupy nie robiła 2 dni... heh zęby czy co???

11 lata 1 miesiąc temu #854265 przez vika
Kurcze a mi umknęło że mój M ma dziś imieniny i jak teście przyjechali złożyć życzenia to my z mężem razem oczy w słup...on też chyba zapomniał :ohmy: :unsure: :ohmy: ale :ohmy: wtopa :unsure: :unsure: gdzie ja mózg ostatnio zostawiłam :ohmy:
zdrówka dla chorowitków :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #854268 przez pauluska
Alex przez neta zamówię, ale dziękuje. Tylko myślałam że dzisiaj w Reserved od ręki dostanę tą czapę co chciałam ale tam rozmiarówka dopiero od 92 tych najmniejszych nie było :( Ja to uwielbiam zakupy przez neta z dostawą prosto do domu :lol: Ale tyle fajnych szmatek jest w tych nowych kolekcjach takich dla mnie ale oczywiście nie miałam czasu obejrzeć, jak zbije jeszcze kilka kg to w nagrodę pojadę SAMA[/b na zakupy :D:D:D Co do gorszych dni to każda mama je przeżywa tylko nie każda się przyznaje :P wczoraj to miałam takiego doła przytłaczały mnie te obowiązki że codziennie to samo wstaje karmie Igę ogarniam mieszkanie siebie spacer obiadek zabawa z Igą usypianie Igi mycie butelek pranie/składanie prania mycie butelek itd. itp. szara codzienność i tak od roku ale takie życie dzisiaj mi już lepiej :D Ważna jest pomoc przy dziecku więc Anabelle mieszkasz z teściową nie możesz jej zostawić synka albo swojej mamie i zrobić coś dla siebie ?Ja uważam że taka chwila sam na sam ze sobą jest bardzo ważna dla każdej mamy no chyba że nie masz naprawdę z kim dziecka zostawić.

11 lata 1 miesiąc temu #854270 przez Olga60
pauluska płaszczyk możesz zamówić ze strony internetowej :lol: , Natasza też nie lubi sklepów, za rzadko w nich bywa :laugh:

Dzieciaczki zdrówka :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka