BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 1 miesiąc temu #854272 przez pauluska
Olga wiem wiem i 20 zł taniej bo w sklepie 99,99 kosztował ale wiesz ja pojechałam cała podjarana że wszystko kupię tam na miejscu jeszcze jak męża nakręcałam się uśmiał z moich łowów :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #854278 przez Alex_87
Mój J. to by tylko powiedział po takich zakupach "a nie mówiłem?" :P
chociaż zaważyłam, że ostatnio oglądam ciuchy dla siebie a i tak w końcu ląduje na dziale dziecięcym i kupuje coś małej zamiast sobie, bo na siebie mi ostatnio szkoda kasy :dry:
Poluje na jakieś fajne legginsy, ale jakoś nic fajnego nie widziałam :/

11 lata 1 miesiąc temu #854283 przez Olga60
pauluska 79, 90 + 19, 90 przesyłka, więc to samo :lol: wczoraj sprawdzałam która opcja korzystniejsza i wyszło to samo ;)

11 lata 1 miesiąc temu #854285 przez Anabelle
Dziewczyny teściowa owszem mieszka na dole. Pracuje jednak, oprócz tego zajmuje się 8 letnim wnukiem, który obecnie od tygodnia gorączkuje. Teściowa również chora, zresztą non stop ma nawracające infekcje dróg oddechowych. Sama urodziła 5 dzieci więc ma problemy z kręgosłupem i Antka nie może nosić. Zostaje więc z nim tylko wtedy kiedy nie pracuje, nie ma obowiązków względem drugiego wnuka, któremu zastępuje rodziców oraz jeśli moje wyjście będzie bardzo krótkie, ponieważ zdrowotnie nie jest w stanie zostać z nim dłużej.
Moi rodzice też pracują, tata podejścia do dzieci specjalnego nie miał nigdy, a moja mama ... też pracuje, po pracy obiad, później godzinny fitness, a i do moich rodziców mam 30-40 km.
Mój mąż natomiast w sezonie wiosna-lato-jesień często wyjeżdża w poniedziałek, a wraca w piątek wieczorem.

Tak więc nie mam nikogo zaufanego, kto zna Antka, żeby mu go podrzucić.

Humor mam zresztą ogólnie wisielczy. Ale trudno się dziwić, bo jak zobaczyłam 20% przyrost hcg to aż się popłakałam. Z tego wszystkiego właśnie mnie olśniło 10 minut temu, że od śniadania nic nie jadłam.

No nic. Miłego wieczoru. Idę pooglądać jakieś głupoty na necie.
Nawet się nie kładę spać, bo i tak nie zasnę. Poczekam na męża. Ma być koło 23.

11 lata 1 miesiąc temu #854310 przez joasia10015
Ja Cie Anabelle baaardzo dobrze rozumiem ...Ja jestem non stop sama w domu-wiecznie DZIECI,DZIECI,DZIECI.....nie narzekam ,po prostu czasem dzień świstaka mnie przerasta :huh: Gdyby nie jedna sasiadka to bym tylko z dziećmi gadała :( Ostatnio sie nawet złapałam na tym że jak gadam z kimś ,,dorosłym,,to brakuje mi słów :ohmy:

Na szczescie w poniedzialek wraca M.i troche mnie odciąży -wtedy pomysle o sobie :blush:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #854315 przez anek
Witam!
Anabella ja przechodziłam taka "samotnosc" z pierwszym dzieckiem.Maż jezdził na kontrakty a ja sama jak palec.Człowiek na głowe dostaje 24h/dbe z dzieckiem.Dobrze ze teraz juz cieplo t poł dnia mozna spacerowac.
Ja mam teraz na odwrót, nie moge ogarnac tego wsyztstkiego.Praca,dom, dzieci.Z mężem w drzwiach sie czasami spotykamy albo po 2-3 godz dziennie.tak nam wypada ze albo on ma nocke to ja dzien albo na odwrót.W domu bajzel, okna masakra, obiady "cos na szybko".ajjjjj wkurzam sie! :angry:

ZDróweczka dla chorowitków :kiss: :kiss: :kiss: .

Sylax wspólczuje, tragedia ,młoda dziewczyna.

Pauluska ja kupiłam te trampeczki co Olga wklejała z tesco tylko inny kolor.Tych rózowych juz nie było.Niestety u nas sie nie sprawdziły.Kupiłam rozmiar 12-18msc i na długosc są ok ale pieta nie wchodzi cała do buta(nieiwem czy wiecie o co chodzi tj jakby wisiała w powietrzu ;) )a poza tym są dla nas bardzo wąskie i ciasne.rozsznurowałam na maksa i ledwo na chama wcisnełam.Młoda zaczeła plakac bo ewidentnie było jej niewygodnie.Moze u Was sprawdzą się.lepiej.

Olga slicznie Natasza wyglada w tym płaszczyku.Mała modelka.

Paninka ja płace Niani 7zł /h
śliczne te ubranka a cena baaaardzo zachęcająca :cheer: :laugh:

W lidlu dalej pampki na promocji.

Nieiwem co miałam jeszcze napisac...jak sie na bierząco nie odpisuje to poniej trudno nadrobic.czytac czytam ale nie lubie z tel odpisywac.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #854329 przez paninka87
I skusiłam się jeszcze na www.facebook.com/RekodzieloDlaDzieciSzyd...0924/?type=1&theater
dla Jaśka i Blanci :silly: :woohoo:

11 lata 1 miesiąc temu #854339 przez vika
Cały dzien pod napięciem ...niedaleko nas na stacji paliwowej butle z gazem się rozszczelniły od rana akcja ewakuacja ...budynki przychodnia itd.zamknięta ulica ..teraz siedze a tu syreny wyją jak cholera myślałam,że pizgło :ohmy: :ohmy: a tu dwie klatki obok pożar aż na dworze siwo :ohmy: 4 wozy strażackie pod oknami na syrenach w pogotowiu dalej słychac kolejne :ohmy: :ohmy: :ohmy: no juz dawno nie słyszalam takich hałasów :ohmy: :ohmy: mam nadzieje,że nikt nie ucierpiał :ohmy: :ohmy: :ohmy: Bosze...to są uroki mieszkania w bloku...
ale serio myślałam,że te cholerne butle szlag trafil :ohmy: :ohmy: :ohmy: serce mi chwilowo zamarlo :ohmy:

11 lata 1 miesiąc temu #854344 przez paninka87
A u nas w piwnicy nawaliła rura... nie mamy wody... zdazylam w ostatniej chwilii nalać sobie do wanny....

Anek mam podobnie stos prania rosnie tego w koszu i tego do prasowania ogolny rozgardiasz panuje. Męża widze chwile rano i od 20 do czasu pojscia spac. Co to jest te 3 godziny??? Do sklepu mi nawet ciężko pojechać bo to wieksza wyprawa.
Blanke trzeba miec non stop na oku... juz nie da sie na spokojnie posiedziec wypic kawki... hehe

11 lata 1 miesiąc temu #854414 przez tysiiiak
Jak to ja-śpioch mam być pierwsza? :silly: Prawda jest taka, że Kuba zarządził pobudkę o 7.20 :dry: ;) :cheer:

Właśnie jemy śniadanko. Mleka wypił jakieś 50 ml :( :pinch: i doprawia kanapeczką.

11 lata 1 miesiąc temu #854424 przez vika
Tysiak od 7.30 lukam po forum ale co tu pisać i tak mam wrażenie,że udzielam się jak wariatka i tylko smence i smence ....

11 lata 1 miesiąc temu #854428 przez tysiiiak
Vika czasem odnoszę takie samo wrażenie :P Względem siebie off kors :side: :silly:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #854430 przez paninka87
Hop hop!!! Gdzie są wszyscy???

Kubuś woli konkrety;)

U nas znów przerwa w spaniu między 2 a 3!!! Ale ubaw miało moje dziecko :angry: a mi wcale nie było do śmiechu... ;)

11 lata 1 miesiąc temu #854434 przez paninka87
Hehe racja racja... zastanawiam się godzinę co napisać i mam wrażenie że w kółko to samo wałkuję... hihi narzućcie jakiś gorący temat :silly: teściowa?? mąż??? Co dziś wrzucamy na tapetę??? :silly: :silly: :silly:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka