BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 1 miesiąc temu #855229 przez tysiiiak

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja kocham wszelkiej maści zupki chińskie :) żadko teraz jadam. Po ciąży jakoś się odzwyczaiłam ;) Najlepsze na kaca :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #855251 przez paninka87
A ja ubieram bodziaki w auta i niebieskie spiochy... mam tylko pare nowych na wyjścia ale to przeważnie kupie na promocji albo mama nam sprezentuje. Hehe oczywiscie nie oszczedzam na dzieciach ale po co przepłacać???? Ciuchy na biezaco dostaje od siory i po Amelii też zostawiam. A w domu moze chodzić w odcieniach blue
Blanka śpi od 11 odsypia ciężką nocke. Dostala obiadek ale zje chyba zimny:( szkoda mi jej budzić.

Zaraz przyjedzie M a pozniej moja mama.

11 lata 1 miesiąc temu #855258 przez Daarikaa
czesc

ostatnio mam wrazenie ze nie robie nic innnego tylko chodze z frida i odciagam smarki ehhh jest juz poprawa ale tak jest Klaudia zawalona ze znowy zwymiotowala od flegmy :( teraz spi a j czuwam nad nia, bo czesto budzi ja bezdech jak ejj zaschnie w gardle... :(:(

Paninka zdrowka dla Blanusi!! daj jej pospac nie ma nic lepszego dla chorego dziecka.

z nie zdrowego jedzenia to ja lubie kebaby,zapiekanki i zupke chinska tez czasem wciagne

Alex trzymam kciuki

11 lata 1 miesiąc temu #855268 przez pauluska
Ja nie lubię zupek chińskich i w proszku ale KOCHAM ciasta, ciasteczka, drożdżówki (najbardziej ciastko z morelą z Lidla ale pychotka :D), ogólnie wszystko co mączne naleśniki, pierogi, pizze mmmmmm czego to wszystko w dupe idzie ? :D :lol:

11 lata 1 miesiąc temu #855281 przez anek
witam!

całuski dla Blaneczki :kiss: :kiss: :kiss: zdróweczka :kiss:

Daarika Lena tez wymiotowała flegmą,szczególnie po nocnym karmieniu.

to kurde ja niewiem co z tą nożka mojej Lenci.drugie trampy kupiłam i ta sama syt.(nie wchodzą do konca i strasznie ciasne).Lena ogolnie drobna jest ale na stopkach(od górnej czesci) ma taka bułeczke :laugh: i przez to nie moge wcisnac Jej bucika.Te z tesco wziełam duze i na chama wcisne ale co z tego jak niewygodnie.
Dziewczyny jak bedziecie widziały na all jakies ładne trampki podeslijcie link bo nie masz za bardzo czasu szukac , juz o sklepach nie wspomne.z góry dzieki.

Te płaszczyki co Olga wkleiła bossskie!
no i popisałam...koniec drzemki

11 lata 1 miesiąc temu #855305 przez pauluska
a widziała któraś te trampki z HM co wkleiła Paninka ? Bo jak byłam to w tym HM nie było

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #855308 przez tysiiiak
Anek Kuba dostał z Decathlonu takie buciki www.decathlon.pl/buty-dla-maluchow-id_8296977.html i mają taką 'górkę' u góry, że stópka super wchodzi :)
Te bardziej dziewczęce : www.decathlon.pl/buty-dla-maluchow-id_8296978.html :)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #855309 przez vika
Pauluska u Nas też ich nie było a dodam,ze dla maluszków mamy bardzo duży asortyment ...wszystko inne było i kurtki i płaszczyki a tych trampek niestety nie :unsure:
Darika wspólczuje tego katarku bużki dla Klaudi :kiss: :kiss: :kiss: Tośka też ma katar i dalej chrypka plus kaszelek czasem ale nie tak bardzo :huh: na szczęście :angry: mam nadzieję,że bardziej się nie rozwinie

11 lata 1 miesiąc temu #855421 przez Sevilla
Anebell przykro mi, ja już nie raz robiłam betę i różnie bywało. Jednak wiem, że jak taki mały przyrost jest to nic z tego nie będzie. U mnie w ciąży przed Maksem przyrost był 50% i to nawet nie starczyło. Następnym razem się uda i doczekasz się swojej trójeczki maluchów :)

Domenique
mogę przybić pionę!!! Pod względem zapominania tabletek. Patrze wczoraj a tam plamienie, patrze w opakowanie a tam o 5 tabletek za dużo. Odstawiłam, dziś dostałam @. No i co najważniejsze dostałam zielone światełko od gina na kolejną dzidzie. Co dziwne sam mnie zachęcał i pytał się kiedy rodzeństwo dla Maksa :)

Współczuje chorującym i życzę szybkiego powrotu do zdrowia :) U nas Maks znów ma ropiejące oczko. Dziś byliśmy u okulisty i dostaliśmy antybiotyk miejscowy na 3 dni, jak nie pomoże to na wymaz i zobaczymy, co tam siedzi. Ogólnie to wkurzyła mnie pani doktor, zobaczyła, że ropiejące oczko, zapytała od kiedy i czy wcześniej się to zdarzało. Po czym odebrała telefon, bo dzwonił pacjent by się umówić na wizytę. Jak skończyła rozmawiać wręczyła nam receptę i koniec wizyty. Nawet nie przedyskutowała z nami, czy się zgadzamy na antybiotyk, czy nie.

Maksior porusza się na dwóch w sumie od mebla do mebla. Za rączkę, jak go prowadzę to śmiga, ale sam w przestrzeń się za często nie wybiera, może z trzy razy się zapomniał i podreptał na środek pokoju ...

11 lata 1 miesiąc temu #855458 przez KarinaM
Justynko, Joasiu jestem. Czytam Was ale nie mam kiedy odpisać. Jak przychodzę z pracy to Irinka już nie śpi do wieczora więc muszę zajmować się Nią. No i jeszcze Igor. Igor znowu w szkole źle się zachowuje. W domu też duża agresja więc ma zakaz grania na kompie od poniedziałku do piątku.
Irinka ma już jedynkę górną i dwójkę obok a druga jedynka już się przebiła i rośnie. Dzisiaj padła o 18:15. Zresztą ostatnio pada tak około 19:00 a ja razem z Nią.

Zdrówka dla chorowitków.

Igorek

Irina

11 lata 1 miesiąc temu #855500 przez Olka!
hej, pamiętacie nas jeszcze?
My po przeprowadzce już oswojeni z domkiem i ogarnięci, Weronia śmiga po domku na czterech wstaje przy wszystkim co stanie na jej drodze a ja chodzę za nią żeby się nie walnęła w łepek. Raz zrobiła mi taki numer, że z siedzącego buuum na płytki do tyłu :-( Nie wiem kto bardziej płakał ja czy ona !!!

Teraz już obiecuję czytać i pisać na bieżąco :-)

11 lata 1 miesiąc temu #855509 przez vika
Olka wlaśnie dzis o Was myślalam...no ale ja już przyzwyczailam się do tego,że dziewczyny tutaj często odpadają z forum na kilka dni albo i dlużej...cos się porobilo z tym forum :( :( :( aż się czasem nie chce :( no ale nic uciekam miłego weekendu wszystkim :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #855518 przez Alex_87
Olka jasne, że pamiętamy :) fajnie, że już jesteście na swoim :)

U nas też Zuzka oprócz tego pierwszego kroczka nie wypuszcza się samodzielnie za daleko, czasem tylko robi takie ruchy jakby zaraz miała sobie wyjść na środek pokoju :lol:
ale moja intuicja matczyna podpowiada mi, że mamy skok rozwojowy...ona jest książkowym przykładem skoków rozwojowych :dry: ale cóż w końcu minie nam ten skok i znowu wróci moja grzeczna dziewczynka :woohoo:

oj tam nic się nie porobiło z forum ;) tylko pogoda piękna, dzieciaki zaczynają już chodzić, więc i forum trochę przycichło :)

11 lata 1 miesiąc temu #855522 przez Anabelle
Vika, może czytają, a nie znikają ;)
Ja często czytam co piszecie, ale nie mam pomysłu co napisać :)

11 lata 1 miesiąc temu #855524 przez tysiiiak
Kubulek jest na etapie puszczania się i samodzielnego stania :) I wkońcu nauczył się robić brawo :D

Olka super, że po przeprowadzce już :) musiało to być męczące :) a jak Twój humorek ? :)
Karinka Fajnie, że się odezwałaś :) Niestety dzieci czasem przchodzą bunty. Mam nadzieję, że szybko przejdzie Igorkowi :) To napewno dobry chłopak, pewnie trochę zazdrosny o siostrzyczkę.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka