BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

12 lata 5 miesiąc temu #855078 przez demoniqe
Tysiiiak właśnie dlatego Skalpel jest fajny, że nie ma po nim zakwasów.

Posżłam we wtorek na fitness i miałam takie zakwasy wczoraj w pracy, że chodziłam zgięta w pół.

Na szczęście dziś jest duzo lepiej, wczoraj też dawałam Skalpel Wyzwanie. Jutro ważenie i mierzenie po 3 tygodniach. Wkleję efekty!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #855088 przez pauluska
demoniqe wklejaj, wklejaj będziesz naszą motywacją :lol:

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #855096 przez vika
Paninka zdrowka dla Blaneczki :kiss: :kiss: :kiss:
Pauluska tak butki z H&M ale nie czarne tylko granatowe :)
u Nas w trampkach piętka nie dochodzi do spodu :huh: bez różnicy czy mniejsze czy większe...chyba ma wysokoą stopkę :huh: ale te krotkie też są śliczne :lol:

12 lata 5 miesiąc temu #855123 przez Olga60
paninka współczuję Wam, Blaneczko wracaj do zdrowia :kiss:

demoniqe jak po skalpelu nie ma zakwasów :cheer: , ja miałam przez pierwsze kilka dni mega zakwasiory :huh: i pamiętam, że pauluska też o nich pisała.

Tosia TAK , czerwony kapturek, śliczna jest :kiss: :woohoo:

pauluska trampki sprawdzają się super, przy wkładaniu dobrze rozszerzam sznurówki i stópka wchodzi jak w masełko :laugh:

12 lata 5 miesiąc temu #855149 przez Anabelle
Kurcze tak czytam o tych ciuchach i butach, a ja nic Antkowi nie kupuję ;p
Pozbierałam troche od szwagierek i chodzi :P
Butów mamy kilka par też od szwagierek po dzieciach, ale zazwyczaj jak wychodzimy to mu nie zakładam :P
Może z 5 razy miał na nogach.

Dobrze że nie mam dziewczynki, bo by chodziła w bluzce i spodniach :P

12 lata 5 miesiąc temu #855160 przez pauluska
Anabelle ale Iga nie chodzi w sukienkach :P też w bluzeczkach leginsach/spodniach ja nie dostaje od nikogo ciuszków kupuję wszystko sama ale w sumie się cieszę że nikt mi nie odebrał tej przyjemności hihi ;)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #855163 przez paninka87
A ja wczoraj kupiłam takie buciki
Załączniki:

12 lata 5 miesiąc temu #855166 przez vika
Bella no ja niestety też nie dostaje a jeśli już coś tam to niestety za mało albo nie w moim guście....chłopca jest latwiej ubrać koleżanka ma wszystkie ciuch po kimś i są naprawdę różnorodne i można je sobie pokąpletować :)
no ja w końcu wstaje z łóżka B) Tośka śpi już druga godzinę :ohmy: mąż odsypia nockę a ja na lapku od rana :ohmy: :ohmy: :ohmy:
idę szykować jakies żarełko bo na śniadanie u mnie była kawa i laysy serowo cebulowe :ohmy: :ohmy: :ohmy: fujjjj :woohoo:

12 lata 5 miesiąc temu #855172 przez pauluska
Vika Ty się zdrowo odżywiaj (żarcik ;) ) ale jak napisałaś o kawie i do tego laysach to mi się niedobrze zrobiło :D

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #855173 przez Alex_87
Hej :)

My już po spacerze, miałam nadzieję, że zaśnie w wózku a tu lipa, zęby dają nam w kość :/

Blanka wracaj szybko do zdrowia :kiss:

ja kupiłam na wiosnę kilka rzeczy, ale staram się nie przesadzać, ona i tak szybko z nich wyrośnie a założy tylko kilka razy, sukienki są śliczne, mamy może ze 3 a było z nich może z raz...legginsy i bodziak najlepsze :D zresztą jak będzie upalne lato to t-shirt i pielucha albo majteczki same :)

czy ja wiem czy chłopca łatwiej ubrać :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Śliczne te buciki, a ja sobie upatrzyłam dla małej jedne, nie ma numeru i teraz to już nic mi się nie podoba :angry:

12 lata 5 miesiąc temu #855183 przez vika
Pauluska nadrobie to marchewką :lol: :lol: hehee no ja rzadko jadam chipsy....ale z ranca coś mnie naszlo a,że wczoraj cora rozdzielała a mąż nie zjadl bo szedla do pracy to rano je upolowalam :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

lece coś zjeść bo umrę z głodu :ohmy:

12 lata 5 miesiąc temu #855184 przez pauluska
Ja to czasami przesadzam z zakupami na teraz mam 15 bluzeczek :cheer: i 4 bodziaki nie wiem po co mi tyle tego wszystko jak nówki muszę bardziej przemyślane zakupy robić a co do wyrastania teraz to już dłużej dzieci pochodzą w ciuszkach. W next nowa kolekcja ale cudeńka
pl.nextdirect.com/pl/g39516s7
pl.nextdirect.com/pl/g39516s1
pl.nextdirect.com/pl/x53750s1
Dobra ale koniec z ciuszkami bo ostatnio nic nie robię tylko siedzę i oglądam a trzeba coś dla siebie kupić :)
U nas też akcja zęby a raczej ząb druga górna dwójka się przebija Iga maruda że szok. Chętnie Wasze dzieci jeżdżą przodem ? Iga coś nie bardzo a za miesiąc w spacerówkę się przesiadamy nie wiem jak to będzie.

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #855212 przez Olga60
A wiecie co ja uwielbiam z syfiatego jedzenia, zupki kuksu pikantne w styropianowych miseczkach :P , więc mniej więcej raz na dwa tygodnie muszę taką wszamać ;) :lol:

Pisząc to, właśnie ją spożywam :silly:

12 lata 5 miesiąc temu #855217 przez vika
Olga a ja Gulaszową amino Mniaaaammm...i te vifona :huh: rzadko jadam bo córa też lubi ale tak raz w msc robimy sobie taką ucztę :lol:

12 lata 5 miesiąc temu #855223 przez Alex_87
Moja nie jeździ przodem bo w czasie spaceru ze mną rozmawia, przybija mi piątki i takie tam, więc chyba jeszcze nie jest gotowa ;)

Z niezdrowego jedzenia to ja uwielbiam parówki, chipsy, kebaby, zapiekanki :D kiedyś jadłam też zupki z proszku ale jakoś od czasu ciąży ich nie lubie i ganiam męża jak je je ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka