BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 1 miesiąc temu #856302 przez Alex_87
Hej :)

My byliśmy u teściów, ale wczorajsza podróż bez komentarza, przejechaliśmy połowę drogi ok. 30km a Zuzka caaaała się zarzygała, więc wróciliśmy do domu ją przebrać, gorączki brak, więc stwierdziliśmy że jedziemy znowu, przejechaliśmy 10km a ta mi znowu wymiotuje, ale nie miała za bardzo czym to samą wodą. Kiedyś już rzygała podczas jazdy, pojechaliśmy do apteki po coś na chorobę lokomocyjną, ale pani w aptece stwierdziła, że do 3 lat to tylko na receptę, więc mój J. mówi, że jedziemy do centrum zdrowia dziecka bo niedaleko mamy. Tam pani dr stwierdziła, że takie leki nie są na receptę i pyta się ile mała ma, to mówię, że 10 miesięcy, a ona do mnie ojj myślałam, że ma ze 2 lata :P więc coś tam nam przepisała...dalej podróż już spokojnie, z powrotem też...na szczęście u teściów była grzeczna i bardzo kontaktowa :) i najgłośniejsza z kuzynek :D

Zdrówka dla wszystkich chorowitków i zakatarzonych :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #856374 przez Daarikaa
Pysia spi a my ogladamy Must be the music akurat jest reklama wiec luknelam na forum :) Katar chyba w koncu nas opuszcza ufff

Alex no to mieliscie podroz pelna "przygód" Skąd ja to znam ze wygląda na dwulatke hihi ;)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #856426 przez KarinaM
Dzisiaj całuski lecą do naszych chłopaków: Kubusia, Maksia i Adrianka. Trzymajcie się ciepło i życzymy zdrówka.

My karmienie zaliczone (3 godzina). No i za dwie trzeba wstać do pracy. Jakoś nie cieszy mnie to.

Alex nie zazdroszczę takiej podróży. Wiem jak to jest bo Igor ma chorobę lokomocyjną ale Jemu zaczęła się trochę później. Tzn miał od początku ale jak przestał ssać smoka to wymiotował strasznie. Teraz jak jeździmy gdzieś dalej np nad morze to siedzi z przodu i jest ok. Ale w samochodzie mam przygotowane siatki na wymiociny. Sorki że tak z rana o takich nieprzyjemnych sprawach.

Lecę spać.

Igorek

Irina

11 lata 1 miesiąc temu #856493 przez tysiiiak
DZIEN DOBEREK :)
dziękujemy za życzonka i przysyłamy Maksiowi i Adriankowi :kiss: KIEDY TO ZLECIAŁO?

Kubunia katarek opuszcza :) myślę, że to na zęby znowu bo robi 6-7 kupsztali dziennie i ślini się strasznie. Za to mnie coś zaczęło gardło boleć :( Mam nadzieję, że uda mi się zwalczyć chorobę i nic się nie rozwinie. Chcę iść na tą zumbę dziś :) Jak zawsze jak już zacznę się wciągać w ćwiczenia to coś mi staje na drodze :/

Alex Współczuję podróży :( Mam nadzieję, że znajdziecie sposób na Zuzkę :)

11 lata 1 miesiąc temu #856520 przez Alex_87
Buziaczki dla 10-miesięczniaków :cheer:

Szczerze mówiąc, nie wiem czy to choroba lokomocyjna, może dopiero początki...bo dopiero dwa razy nam się to zdarzyło :unsure: może to przez zmianę fotelika, że jeździ przodem...czeka nas dwa razy podróż do Siedlec do lekarza, więc wtedy dam jej pół tabletki przed podróżą, a za jakiś czas jak będziemy jechać gdzieś do rodziny to spróbujemy bez tabletek.
A poza tym, powiem Wam, że wyjechaliśmy w sobotę o 12, a u teściów przez to wszystko byliśmy na 16, zmieniam Zuzcę pieluchę a ona sucha, więc sadzam na nocnik i dopiero zrobiła siku. I tak się zdarza coraz częściej, że czeka aż ją się posadzi na nocnik :) ale jestem z niej dumna :)

Tysiak teraz taka pogoda i dzieci i dorośli wszystko łapią :/ My się wybieramy w środę na basen, mam nadzieje, ze przestanie wiać, bo tak to ciepło jest.

11 lata 1 miesiąc temu #856533 przez agat
Alex skąd jesteś? :) Daleko masz do Siedlec? :)

11 lata 1 miesiąc temu #856536 przez Alex_87

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 miesiąc temu #856571 przez agat
To mamy do Siebie 40km :)

11 lata 1 miesiąc temu #856595 przez Olka!
uff odpoczywamy :-) Wczoraj cały dzień goście !!!

Karina super mebelki :-)no i super sprzęt. Też mam ciemne meble i też mam brudno, ale ja się zaprzyjaźniam z moimi kotami hahah. Mój mąż też ma fioła na punkcie elektroniki, no i gier wrrrr!!!

Tysiak ciekawe czy się Tobie uda wyjść poćwiczyć oby :-) Ale wiem jak to jest hihi mamy tu u nas na wsi taki fithous i już sie tam wybieram i wybieram i jakoś dojść nie mogę. U nas dziś straszna pogoda, chyba odpuścimy sobie wyjazd na basen.

11 lata 1 miesiąc temu #856604 przez tysiiiak
My dziś cały dzień w domu bo wieje okrutnie :/ ptaszyska ledwo latają :P
Czekam aż Kuba uderzy w kimono i walnę sę Chodakowską :P

11 lata 1 miesiąc temu #856624 przez ewela86
Cześć dziewczyny,

no i zaczęło się: dzisiaj pierwszy dzień w pracy po rocznej przerwie :cheer: strasznie ciążko mi sie odnaleźż i cały czas mysle o małej :( mam nadzieję że to minie ;)

do tego męczy nas katarek i nocka nie za ciekawa była...

alex współczuję...

tysiak życzę wytrwałości w ćwiczeniach. Ja narazie sobie pofolgowałam trochę, ale wczoraj zaangarzowali mnie do zawodów: jakieś igrzyska czy coś w tenisie stołowym i zajęłam I miejsce :lol: (kiedyś trenowałam).

miłego dnia :side:

boszeee kiedy ta 16????

11 lata 1 miesiąc temu #856635 przez Anabelle
Oh dopiero po 12 ;D
Ze spaceru nici, choinki tańczą we wszystkie strony.

11 lata 1 miesiąc temu #856643 przez Olga60
Dzień dobry :)

ewela a z kim Dianka została, co jej zorganizowałaś?

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #856655 przez vika
Zobaczcie co znalazlam wczoraj w necie :)
Ta aplikacja jest Bombowa

możesz utworzyć swoje dziecie i patrzeć jak zmienia się z tygodnia na tydzien ...super
aplikacja zaczyna szaleć na forum :lol:

A to moja Fasolka :kiss:
babystrology.com/tickers/baby-ticker-gla...day=6&babycount=1%22

11 lata 1 miesiąc temu #856659 przez ewela86
olga z moja mamą, ale musze ją dowozić 13km :(

vika nic mi sie nie otwiera

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka