BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

13 lata 3 tygodni temu #345193 przez kala321
biedna Karolcia-całuski dla niej

u nas nocka kiepska,ale bardziej przez mojego J niż maleństwo,bo J coś źle się czuje,zastanawialiśmy się czy pojedzie na pogotowie,coś go wzięło,całą noc nie spi
denerwuje się tylko,bo przecież lada moment możemy rodzić,a z nim nie jest dobrze:(
kurcze jutro niech idzie drugi raz do lekarza,bo tak nie może być,że do 6 nie śpimy
i to nie spowodowane bólami porodowymi:(

ja jutro mam usg i ktg i wtedy mamy decydowac co i jak(tak ustalaliśmy 2 tyg temu z lekarzem
zobaczymy
ale powiem wam że tak się martwię zdrowiem J. że mały chyba też coś wyczuwa i siedzi w miarę spokojnie

miłego dnia życzę
ja zasnęłąm od 6-10 po prysznicu(jedyny mój sen dziś);(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 tygodni temu #345196 przez nelka
kala może że stresu przed porodem się twój J pochorował?

ja jutro jadę na dyżur doktorka do szpitala ale pewnie wrócę do domu bo nie będzie co przyspieszać ;) ale przynajmniej mnie zbada i zobaczymy czy może jakieś rozwarcie się pojawiło i czy Zośka znowu przybrała na wadzę...

13 lata 3 tygodni temu #345202 przez szolrak1
kala i nelus cos te nasze maluszki eheh nie chca terminowo sie wykluwac;] a szkoda ... 3mam za was kciuki;]

eh jade do tesco kupie sobie jakas tunike zeby sobie humor poprawic potem obiadek i jade na mieszkanie myc lodowke bo we wt przyjezdzaja z kuchnia i beda juz ja zabudowywac:) soł do wieczorka!!!

karolcie wycałowałam od was oczywiscie( droga elektroniczna offcorse ih:)

buziaki w brzuszki :ohmy: :ohmy: :ohmy: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #345210 przez kala321
J. pojechał na pogotowie a ja zagryzam twixem,bo jabłko nic nie dało

martwię się nim teraz

13 lata 3 tygodni temu #345222 przez nelka
a co jest Kala temu twojemu mężulkowi? nie zamartwiaj się, napewno wszystko będzie dobrze!

ja zrobiłam obiadek i idę się lenić, narazie pogoda jest do d... więc o spacerku nie ma mowy
:huh: pojechała bym sobie poładzić po galerii ale boję się że mój budżet tego by nie wytrzymał :blink:

13 lata 3 tygodni temu #345275 przez szolrak1
no ja to mam pecha hhaha

pojechałąm do tesco z kolezanka kupilam sobie dwa staniki piekne nowe:D a ona 3 bluzki. podchodzimy do kas i nas zmusili do skorzystania z samoobsługowej kasy , ktorej nienawidze! po podliczeniu przy kasie samoobsługowej pani nam powiedziala ze jedna bluzka od izy jest o 33 zł drozsza wiecc wyszłysmy do informacji dopłacic za nia;] i zaczeło strasznie pikac bo ta bluzka była z klipsem i jade do domu. tak sie cieszyłam bo wtgodne i pikne i co sie okazuje ze moje staniki tez z klipsem............. dlatego pikało!!! nienawidze kas samoobsługowych ... zas musze tam jechac zeby odklipsowac bo juz kiedy tak samo mi zrobili w h&m i podziurawiłam skarpetki za 39 zl:/ a chciałam te staniczki wziac do szpitala:d hah mam pecha jak byk;]

13 lata 3 tygodni temu #345292 przez szolrak1
udałoooooooooooo sie odpiełam klipssssssssssssss hahahhaha:D :D :D

13 lata 3 tygodni temu #345294 przez szolrak1
kalunia nie martw sie !!! bedzie zdrow a ty odpoczywaj!!! ja sie zajełam prazynkami:D

13 lata 3 tygodni temu #345298 przez szolrak1
dostałam kolejnego sms od kolezanki ze szkoly rodzenia i miala termin na 10 .04 i mowili jej ze urodzi w 36 tygodniu i nic;]

KWIETNIOWE KURCZACZKI NIE CHCA WYCHODZIC BO IM DOBRZE!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ZNAJAC zycie to we wt na wywołaniu tez sie okaze ze kropluwka nie zadzialala;] hehe

13 lata 3 tygodni temu #345308 przez nelka
ale dzisiaj nuuuuudy ;) pojechałam do sklepu po żelki :lol:

13 lata 3 tygodni temu #345310 przez szolrak1
ja tez zelki opanowałam:D

13 lata 3 tygodni temu #345313 przez nelka
trzeba sobie dogadzać bo za chwilkę zaczynamy dietkę :silly:

13 lata 3 tygodni temu #345317 przez szolrak1
ehh niestety ale mysle ze latem nie bedzie sie tak chcialo jesc ;] ja tak zawsze mialam jak sie juz cieplo zrobillo to liczyly sie jedynie napoje

13 lata 2 tygodni temu #345322 przez nelka
to też racja i przede wszystkim nie będzie tyle czasu żeby sobie podjadać :dry: teraz to ja ciągle coś jem, nawet nie z głodu ale żeby sobie pomielić i zając czymś ręce :silly: hihi

ale się wkurzyłam, M załatwił prawie nowy wózek za super cene do kupienia od jakieś znajomej a ta p... chce go sprzedać ale za miesiąc/dwa to po co nam d... zawraca :ohmy:

Moniq pewnie zajęta walczy z choróbskiem ;)

13 lata 2 tygodni temu #345324 przez szolrak1
hehe moja kolezanka tez mi proponowala sprzedaz i nagle jej sie odwidzialo wiec kupilam noy piekny:D wczoraj napisala czy chcce go kupic....:D ludzie;]

oj walczy walczy monisia;]

troszke mnei brzuszek kluje chcialabym juz byc po ehh;]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka