- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
- Karola1990
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)

A moja mała uwielbia włosy... no ubóstwia. ręce wyciąga żeby dać pomacać troche

muszę jej lalke kupic z włoskami bo moich mi szkoda

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kala321
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
tak jak ja sie dziwię,że rośnie i tylko po zdjęciach czy jak ktoś mówi,widzę różnicę,a tak wydaje mi się ,że nie rośnie
na pewno usmiecha się do Ciebie,wydaje dźwięki i rozpoznaje głos Twój-a to jest duży rozwój
każde dziecko w swoim czasie rozwija inne umiejętności,jedne szybciej,drugie później,ale i tak są słodkie
jeden ,dwa dni i już umieją coś innego,dlatego tak fajny jest ten czas,ż emozemy z naszymi maluchami być w domu i widzieć to;D każdego dnia
- Elwerka00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A tatus malego,zaczal sie czepiac znow.jea.
U nas kaszka wysypka nie zniknela.Kalus u Was tez to wygladalo jak kasza manna?na calym ciele? U nas normalnie krostka przy kroscie,a malego to swedzi chyba..
- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Elwira a bylas z tymi krostkami u lekarza ? jak nie bedziesz widziala poprawy i bedziesz widziala ze malego to boli albo swedzi to powinnas isc do lekarza bo to moze byc atopowe zapalenie skory

co ten tatus sie znowu czepia ?
zebys sie nie smutala to Kinia przesyla dla Olka buziaka

- kala321
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
dziś Patryk miał pierwszą randkę-spacer z Blanką

- kala321
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ja mam pampersy tzn Kinga

dzisiaj tak mi narobila ze jak ja rozbieralam to ona byla cala w kupie ... rece, nogi, pachy, wszystko. pozjniej zostawialm ja na przebieraku na golaska i chcialam jej zrobic zdjecie z pieknie podniesiona glowka a ona sie zesusiala i zaczela plywac w siuskach ( przescieradlo musialam sciagnac bo tez bylo w kupie ) ales sie z niej usmialam

dlatego tez pytam o pieluchy bo musze sprobowac innych, moze nie bedzie z nich tak wyciekac ?
- nelka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 76

Elwerka całkiem możliwe że to kolejny skok albo poprostu ma gorsze dni. A może za często go przystawiasz i nie jest głodny dlatego tak robi?
Kala ma rację może poprostu nie dostrzegasz jakie Olek robi postępy, u takich maluszków to nie są takie wielkie postępy że nagle np. zaczynają chodzić ale drobne rzeczy które popychają je naprzód jak np. delikatne muskanie rączką zabawek. Trzeba się cieszyć nawet z najdrobniejszych rzeczy jak uśmiechy czy guganie a reszta przyjdzie z czasem.
Kala co dalej z pępkiem? przecież to już ponad 2miesiące

Jestem przerażona

dobranoc mamuśki, kolorowych snów dla naszych pociech

- kala321
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
walczymy,suszymy i czekamy kiedy mały postanowi od mamy się odczepić i pępek zgubi;D
ja też używam papmersów białych (miałam też huggis kupione i z belli-happy-bo dostaliśmy),ale jak na razie pampersy chyba najlepsze lubiłam też huugisy-są podobne jakościowo
nam też mały jak zrobi kupę "po pachy",plecy to wszystko do przebrania,a mały czasem ma przymusową kąpiel w ciągu dnia,ale ostatnio jak mówiłam lekarce że takie rzadkie czasem robi i dąła nam kropelki,to teraz jakby lepiej robi,już nie cieknie mu tak nogawkami czy na plecy(ale wciąż robi wielkie) przepraszam za obrazowość;D
jutro idziemy rano na te bioderka do ortopedy,mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze
i też mam nadzieję,ze mały nie zrobi mi kupy w drodze,bo ciężko go będzie po drodze przebierać
ok koniec o kupie,czas iść spać,bo zaraz maluch się obudzi na jedzenie
miłych snów mamusie i ich dzieciaczki;D
- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

a co to za kropelki ? ja mam wizyte dopiero 12 lipca ( druga dawka rotawirusow ) wiec moze zapytam jak dalej bedzie po pachy

- Karola1990
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

a u mnie noc znowu do polowy bezsenna, teraz bym pospala ale Kinia sie obudzila i gawedzi sobie na przemian zasysajac paluszki

- Elwerka00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Jak powiedzialam Olkowi ze Kinia daje mu buziaka to sie usmiechnal;p chyba sie mu to podoba;p
U nas dzis cieplutko i juz o 8 bylismy na podworku,szkoda ze maly marudzil i posiedzielismy z pol godzinki,bo nie chcial spac,ale zawsze cos;) dzis moja mama ma urodziny,co prawda juz w sobote swietowalismy ale wypadaloby moze jakis tort kupic;p hehh
Oh..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Milego dnia ;* a co do postepow malego,moze macie racje... Chyba za wiele wymagam od malego,a on poprostu rozwija sie swoim tempem.. Ja tez nie od razu nauczylam sie czytac;p
- Elwerka00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kala321
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-