BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 4 miesiąc temu #271589 przez masuska
Też myślę że trochę cierpliwości i będzie ok.

Mam dobrą wiadomość

Kornelka jest usunięta:)

Pewnie grzebał admin i coś namieszał, ale można to przywrócić, chyba że trwale i poszło się .... na spacer:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 4 miesiąc temu #271598 przez Kamilka24
Cześć kochane!

Piszecie i piszecie a ja Was czytam i czytam i doczytałam wszystko :lol:

Aniu wszystkiego naj naj najlepszego, spełnienia marzeń i wszystkiego co sobie sama byś życzyła i spóźnione życzenia dla Twojego przyszłego kościelnego M :lol:

Szok z tymi sierpniówkami

My też jeszcze glutenu nie wprowadziliśmy :ohmy: Zapomniałam z własnej głupoty :ohmy:

Melka idzie spać o 22 i spi przeważnie do 4 dostanie mleczko i śpi dalej do około 8, ale w nocy jak śpi to co chwile podnosi nóżki do góry i rzuca je spowrotem... więc ja co chwilkę się budzę- nie wiem dlaczego tak robi... :unsure:

Dziewczynki współczuję z tym spaniem Waszych maluszków, jak Melka nie spała przez dwie noce to ja chodziłam jak ząbi bo wiadomo jak w dzień dziecko śpi to my mamy tysiąc spraw do zrobienia...i tak to jest...

Wszystkiego Najlepszego dla półroczniaczków :kiss:

A co do jedzenia to tak: o 4 rano 200ml mleczka o 9 130ml mleczka o 12 pół słoiczka obiadku (przeważnie warzywa z ziemniaczkiem) około 50ml soczku albo 90ml mleczka o 16-17 140 mleczka i przed 22 180 mleczka z dodatkiem 3 łyżek kaszki co myślicie o tym?

Lucy Aniu
gratki dla waszych skarbków- 2 ząbki to już LANS :lol:

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #271600 przez aska27
masuska napisał:

Też myślę że trochę cierpliwości i będzie ok.

Mam dobrą wiadomość

Kornelka jest usunięta:)

Pewnie grzebał admin i coś namieszał, ale można to przywrócić, chyba że trwale i poszło się .... na spacer:)

tez tak mysle... nie ma co pankowac :blink: szkoda tylko,ze cos sie psuje i spokojnie nie mozna wchodzic na forum.

Masuska jaki fajny bukiecik :laugh:

Kamilko jestem w szoku jak Amelka ładnie je!

U nas wyglda to tak: ok 6 rano 90ml mleczka, potem ok 9 od 90-120 ml mleczka, ok 12h 120ml mleczka , ok 15h 90-120 ml melczka i ok 18 znowu mleczko..potem o 22h, 1h i 4h. Bez obiadków, kaszek,bo Mikołaj nie chce tego jesć.

13 lata 4 miesiąc temu #271636 przez Kamilka24
Aśka zrobiłam jej dłuższe przerwy i mleczko dostaje co 5 godzin :ohmy: i zaczęła wkońcu jeść normalnie :woohoo: spróbuj może też zrobić dłuższe przerwy- choć 1 dzień, może się uda?

13 lata 4 miesiąc temu #271654 przez aska27
Kamilka24 napisał:

Aśka zrobiłam jej dłuższe przerwy i mleczko dostaje co 5 godzin :ohmy: i zaczęła wkońcu jeść normalnie :woohoo: spróbuj może też zrobić dłuższe przerwy- choć 1 dzień, może się uda?

Moze to jest sposób, wiesz ja mu szykuję 120ml,a on to pije i pije...przy 60ml juz się kreci, macha rączkmi, wypluwa.. no ,ale działamy,az wypije chodzic 90ml. Mówiłam do męża,ze on chyba nudzi się podczas jedzenia :laugh:

13 lata 4 miesiąc temu #271655 przez kaska191919
Cześć, ja dopiero co zalogowałam się na forum, kiedy nie próbowałam to ciągle wyskakiwały te napisy na białym tle B)
AniaWhehe nie wpuścić wpuszczą do sklepu :P heh dobre, chciałabym to zobaczyć, chyba bym padła ze śmiechu :) ale to jest wkurzające jak cena jest na półce ok a przy kasie zonk , a najgorsze że trzeba normalnie sprawdzać każdy produkt jak nabija albo na paragonie bo mogą na dosłownie okraść. :S ale brawo że byłaś nie ugięta :lol:
Opasekcieszę się że mały ładnie zasypia!oby tak zostało :)
Dorotas, Ufolka, Różyczkato macie ostro z maluchami, współczuję ze musicie tak po nocy z nimi siedzieć, i mam nadzieję że przyjdzie w końcu czas gdy będziecie mogły spać normalnei, bo takie noce są naprawdę wyczerpujące. Moja to budzi się tylko jeść ale od razu usypia i nie siedzi w nocy, zdaża sie ze o 20 się obudzi i do 22 posiedzi ale już o póxniejszych godz nie.
Dorotas ja robię taką sałatkę gyros:
kapusta pekińska, kukuryda, groszek, ogórek zwykły, filet( fileta smaże na patelni posypuję przyprawą gyros, i papryką słodką, dodaję do warzyw, i sos robię z majonezu , ketchupu i czosnek miażdże, mieszam polewam i nap prawdę smaczna jest, robiąłm na sylwka.
UfolkaAmelcia śliczna i krzesełko super!
Ewitkunzdrówka dla Antka!
Lucywow ząbki Oluni są super :lol: mały gryzoń:)
Dorotasmam nadzieję ze przywrócą forum sierpniówek!! bo tyle się tam udzielałyście i szkoda puścić to w diabły B)
AniaW

13 lata 4 miesiąc temu #271661 przez aska27
Kamilka24 napisał:

Moze to jest sposób, wiesz ja mu szykuję 120ml,a on to pije i pije...przy 60ml juz się kreci, macha rączkmi, wypluwa.. no ,ale działamy,az wypije chociaż 90ml.

13 lata 4 miesiąc temu #271663 przez kaska191919
Cześć, ja dopiero co zalogowałam się na forum, kiedy nie próbowałam to ciągle wyskakiwały te napisy na białym tle B)
AniaWhehe nie wpuścić wpuszczą do sklepu :P heh dobre, chciałabym to zobaczyć, chyba bym padła ze śmiechu :) ale to jest wkurzające jak cena jest na półce ok a przy kasie zonk , a najgorsze że trzeba normalnie sprawdzać każdy produkt jak nabija albo na paragonie bo mogą na dosłownie okraść. :S ale brawo że byłaś nie ugięta :lol:
Opasekcieszę się że mały ładnie zasypia!oby tak zostało :)
Dorotas, Ufolka, Różyczkato macie ostro z maluchami, współczuję ze musicie tak po nocy z nimi siedzieć, i mam nadzieję że przyjdzie w końcu czas gdy będziecie mogły spać normalnei, bo takie noce są naprawdę wyczerpujące. Moja to budzi się tylko jeść ale od razu usypia i nie siedzi w nocy, zdaża sie ze o 20 się obudzi i do 22 posiedzi ale już o póxniejszych godz nie.
Dorotas ja robię taką sałatkę gyros:
kapusta pekińska, kukuryda, groszek, ogórek zwykły, filet( fileta smaże na patelni posypuję przyprawą gyros, i papryką słodką, dodaję do warzyw, i sos robię z majonezu , ketchupu i czosnek miażdże, mieszam polewam i nap prawdę smaczna jest, robiąłm na sylwka.
UfolkaAmelcia śliczna i krzesełko super!
Ewitkunzdrówka dla Antka!
Lucywow ząbki Oluni są super :lol: mały gryzoń:)
Dorotasmam nadzieję ze przywrócą forum sierpniówek!! bo tyle się tam udzielałyście i szkoda puścić to w diabły B)
AniaWniech się spełnią wszystkie Twoje marzenia!!! i żebyś się doczekaął własnego domku!!!!

Matko, wysłałam ten post i patrzę na forum a go nie ma aż mi się ciepło zrobiło, ale wzięlam parę razy wstecz i był:)

13 lata 4 miesiąc temu #271666 przez kaska191919
Hej dla czego moje posty nie pokazują sie na forum????

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #271688 przez różyczka
kaska191919 napisał:

Hej dla czego moje posty nie pokazują sie na forum????

NO NIE ŻARTUJ!!!??

A najlepsze jest,ze gdy robie "odpowiedz" zeby cos napisac to widz epod spodem Twoje posty Kaska a na forum nie :dry:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 4 miesiąc temu #271726 przez ewitkun
masakra z tym forum przy odświeżaniu czy przechodzeniu na kolejną stronę cofa mnie na 1 buuuuuuuuu

a usunięcie sierpniówek to przegięcie max

różyczko ja do naleśników daje te same proporcje mleka, mąki i wody mineralnej czyli po szklance, mleko zrobiłam jak w rozpisce na opakowaniu co do ilości wody i miarek :D
aska mój mały z gotowych słoiczków tylko marchewkę toleruje reszty nie chce wykręca się :(

13 lata 4 miesiąc temu #271731 przez aska27
Dziewczyny teraz tak sobie myślę... tzn ,ze Mikołaj za czesto je?

Echh... ciekawe kiedy wreszcie będzie wszystko wporzadku z tym forum?!

13 lata 4 miesiąc temu #271738 przez różyczka
Ufolko moja noc dziś jesli chodzi o spanie Młodej to nienajgorsza bo jadła co 2h ale chociaz pomiędzy spała, ale za to ja nie mogłam zasnać od 23 do około 3 :dry:
ale lepsze to niz siedzenie z Nia do północy :S

a co do tego oleju to (jak to Masuska mówi :blink: ) doopy nie urywa, ma on konsystencje białego masła (po podgrzaniu robi sie zołty i płynny), pieknie pachnie kokosem, wsmarowałm we włosy i połaziłam tak z godzine a potem 2 -krotnie umyłam szamponem i dałam odzywke jak zawsze bo bałam sie,ze nie rozczesze hehe :laugh: są bardziej miękkie i takie...cięższe, ale nie tłuste, ale ja mam straaaaszliwe siano i mozna powiedzieć,ze są ujarzmione :)
ale moim marzeniem sa lśniące, delikatne, sypie włosy, gładziusieńkie a mam kręcone siano :S (żeby chociaż takie ładne spręzynki...ale nie :dry: ) i chyba to życzeniem pozostanie w sferze marzeń jednak...
bede go stosować i zobacze, moze po jakimś czasie stana się takie jak bym chciała...

kupiłam chuste kółkowa, już nie moge sie doczekać żeby doszła :)

straszne jest to co sie dzieje z naszym forum :( ja bym bardzo nie chciaął zeby to wszystko zniknęło :(

13 lata 4 miesiąc temu #271739 przez kaska191919
no Różyczkoja też widze ten mój na dole a na forum nie :dry:

13 lata 4 miesiąc temu #271740 przez różyczka
aska27 napisał:

Dziewczyny teraz tak sobie myślę... tzn ,ze Mikołaj za czesto je?

Echh... ciekawe kiedy wreszcie będzie wszystko wporzadku z tym forum?!

a jak często je? co ile godzin?

Ewa dzięki za pomysł :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka