BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 4 miesiąc temu #273741 przez kaska191919
Hej:)
Ufolkafajnie że Amelka dała Ci pospać :) ciekawa jestm co tak na nie wpływa że raz śpią dobrze raz maskarycznie :angry:
No a z tymi pucharkami to rzeczewiście pech :S
Masuskapodniosłabym Cię :) tylko odbiłoby się to źle na moich plecach, na poprzednich wakacjach mąż mi na plecach siedział a ja go nosiłam to na drugi dzień umierałam z bólu :P nie obyło się bez lekarza i zwolnienia od pracy :blush:
ale jeszcze raz dzieki!!
AniaWo matko 15 jaj :whistle: to zaszaleliście :laugh: mąż się doczekał wymażonej jajecznicy :) a do kumpeli do Ufolka idzie :)

Dziewczyny, ja to nie wiem czy to jest normalne, odkąd zaczęłam dawać słoiczki to mała nie moze spać po nocach wczoraj też o 24 zasnęła i budziła się jeść z 3 razy ale prób odkładani abyło z 15, nigdy tak nie było zawsze od razu zasypiała, no i często wpada w taki płacz a jak mój ją weźmie na ręce to tak płacze ze aż sie zachodzi i dławi, a jak tylko aj to nie B) no i ciągle stęka, dziś nasrała wkońcu dwa razy ale taka kupą paskudną ciemną i gęstszą niż zwykle, czy u Was też tak było??zatwardzenie ma na bank, ale i nei wime czy brzuszek jej nie boli, wogle jest jak nie moje dziecko :S

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #273769 przez aniaw
Kasiu myśłałam Ufolka a wpisłam Ciebie, już poprawiłam, sorki :blush:
To chyba z przedawkowania jajecznicy :lol:
A Twojej córci brzuszek pewnie musi się przyzwyczaić do nowego jedzonka ;)
Może faktycznie brzuszek ją boli i przez to spać nie może ;)
U mnie przy Szymciu jakoś gładko poszło z nowymi potrawami a Dominiś to tylko trochę skubie to nawet różnicy w kupie nie widać ;)

Paulinko dzięki za życzonka ale ja głównie kasę dostałam, kolczyki diwe pary od siory sweet,śłiczny bukiet kwiatów od mojego M i czekoladki merci wielkie cobym większa była :lol: i prezent o którym nie wypada pisać :blink: , kwiaty w pracy i też kasiorkę zawiniętą wokół lizaka :silly: Niby dzień jak codzień ale bardzo ucieszyły mnie wpisy na forum, jeszcze raz dzięi :kiss:
No i wreszcie muszę wybrać się po te okulary ale jakoś czasu nie mam ;)

Masuska
no jak mówisz, że to lizakowy to oki :silly:
Teraz będę wszystkjie guziki lizać z nadzieją że są z cukru :P :lol:
Oj chyba za dużo jajek od rana :lol:
A o biedronie pisałam ostatnio na str 756 i 757 nie wiem czy czytałaś (bo nie komentowałaś o ile dobrze pamiętam) jaką akcję zrobiliśmy i jak mnie wkurzyła ta ich kierowniczka, więc skargę wystosowałam i to nie tylko ja jedna :angry:
Zumba czy samoobrona oto jest pytanie :lol: Jeszcze tylko 2 treningi i pokaz i matko nadal nie znalazłam zajęć dla siebie :ohmy:
A co znów Twój nawywijał, że macie ciche dni?
Jak trzeba to podjadę i poćwiczę na nim kilka ciosów :P
O Masuska masz róno o 1000postów więcej ode mnie :lol: Ale z Ciebie gaduła :P :lol:

13 lata 4 miesiąc temu #273826 przez takajedna
Hej, hej, pamięta nas ktoś jeszcze? :laugh:

Widzę że jakaś awaria była na forum :ohmy:

My chorzy, mnie zołądek skreca od antybiotykow, Bartek na szczescie tylko katarek i kaszel, ale kaszel to chyba od splywajacego kataru, ktory jest niewielki, a mimo to widac przeszkadza, mam nadzieje ze na tym sie skonczy

Moze teraz bede zagladac znowu na biezaco

13 lata 4 miesiąc temu #273845 przez różyczka
dobry dień :)

Masusko ten deser wymiata :P :lol: ale bym sobie to zżarła :lol: az normalnie musze kawke isc sobie zrobic :)

a ja dzis mialam cudny dzień :side: rano Oliff zrobial nam jajeczniczke (ale dla mojego z 3 a dla mnie z 2 jajek czyli razem z 5 :silly: :lol: bo 15 to bysmy raczej nie dali rady obalic :laugh: ) a potem nagle po nakarmieniu Misi gadajac z funfelami zrobilysmy zryw i korzystajac,ze dziś świeto i małz jest w chacie wsiadłam w auto i poprostu ucieklam na spotkanie z nimi, a tak miło sie gadalo, ze jak nadeszła pora karmienia to malż zadzw. i powiedział,ze moze mi podwieźć Małą na karmienie a potem wezmie ją na spacer zebym mogła jeszcze poplotkowac na spokojnie :side: no poprostu bajka! :lol:

wlasnie wrócilismy - ja ze spotkania on ze spaceru Mloda u mojej kumpelki byla tak rozbawiona, ze nic nie zjadla....w sumie od 11 :ohmy: szok
a do tego wracajac zadzwoniłam do kurczakowni po kuraka z grilla i obiad wszamany bez gotowania...boze jaka jestem dzis happyyyyyyy :lol: :lol: :lol:

od urodzenia Bianki jeszcze nigdy nie wyszlam bez niej na tak dlugo a w ogóle,z e wyszlam bez niej to był chyba ...yyy...3 raz moze :S :side:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 4 miesiąc temu #273863 przez aska27
hej!

muszę Wam kniecznie coś napisać
Przed chwilką u nas trzęsła się ziemia..masakra co za uczucie! lol!! :cheer:

echh..teraz zmykam poczytac co napsiałyście :blink:

13 lata 4 miesiąc temu #273871 przez kaska191919
Askawez nie strasz????serio :unsure: mocno???nic Wam nie jest???

13 lata 4 miesiąc temu #273888 przez aska27
Dziewczyny to naprawdę było TRZĘSIENIE ZIEMI!!!

www.emsc-csem.org/Earthquake/earthquake.php?id=250257

jej.. co za emocje!

Kasiu nic nam nie jest,dziękuję! Ale dało się mocno odczuć, panika i dezorientacja o co chodzi?!

13 lata 4 miesiąc temu #273903 przez różyczka
Aska WOW! :cheer:

13 lata 4 miesiąc temu #273907 przez aska27
różyczka napisał:

Aska WOW! :cheer:

Różyczko to było naprawdę coś.. dziwne uczucie!

www.se.pl/wydarzenia/kraj/wielkopolska-t...-stegosz_221101.html

13 lata 4 miesiąc temu #273917 przez aniaw
Takajedna jasne że pamiętamy, zdrówka :kiss:

Asiu ale numer :ohmy:

Różyczko no wreszcie udało się wyskoczyć, brawa dla męża, oby częściej :blink:

13 lata 4 miesiąc temu #273945 przez różyczka
Aniu tak sobie pomarzylam własnie zeby jutro na silke wyskoczyć ale okazało sie,z e mi noga w ciazy urosla i nie mam butkow :(
czy Wam tez sie powiekszyły stopy?? :side:
Ale moze w końcu na to solarium wyskocze co nie byłam od 100 lat chyba a od porodu to już z 20 razy o tym gadalam...

zaraz ide robić sernik na zimno kawowy bo mi Masuska smaka narobila, sama sobie schudła (gratuluje :) ) no to teraz moze w nagrode jesc te rarytaski co tu zapodala :silly:

Aska nadal jestem w szoku, trzęsienie ziemi w Polsce to dosyc niewiarygodne :S

poczynilam zakupki Misi na allegro, jakies bluzy po 2 zł, 4 zł itp :side: tanio, nie?

13 lata 4 miesiąc temu #273958 przez aska27
Różyczko ale kusisz..teraz sernik..mniam... nadal nie zrobiłam tego kokosowego,no bo nie mam gdzie,a apetyt wielki!
Co do siłowni to mi się dzisiaj w kościele marzyło i przypominało jak było fajnie gdy sobie ćwiczyłam+ sauna... stare dzieje hehe

To trzesienie to rzeczywiście dziwna sprawa,ale naprawdę uczucie świetne hehe Moim rodzicom z choinki całe igliwie spadło :laugh:

Ciuszki tanie,super!

Czekam na chustę.. jej strasznie długo, doczekać się już nie mogę! :blink:

Aniu jaka gigant jajecznica... 15 jaj?! :laugh: :blink:

13 lata 4 miesiąc temu #273967 przez ewitkun
różyczko ale fajnie, że wyszłaś, oderwałaś się od codzienności, zazdroszczę

ja zawsze panikuję wychodząc jak tam mąż daje sobie radę czy mały nie będzie chciał nagle cyca a dziś pojawiło się światełko bo bardzo smakowała jemu kaszka manna z jarzynami z króliczkiem z bobovity normalnie zjadł całą kaszkę i trzy łyżeczki królika :D jutro wyjdę na sklepy królik będzie w razie głodu :D

aska ale numer a u mojej mamy nic się nie działo :D ale to dalej od Ciebie... ale w wiadomościach żadnych chyba nie mówili na tvp 1 nie słyszałam

kochany M zrobił mnie dobrze przywiózł kolację z Mc Donaldsaaaaaaaaaaaa :D

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #273992 przez aska27
Ewka te wtrząsy były w okolicy Żerkowa/ Jarocina i ok 20km dodokoła... do Konina jest troszkę dalej.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #274037 przez ufolka
hejka ;) od nas dopiero godzinkę temu pojechali goście :ohmy: najpierw była koleżanka, potem moja chrzestna z rodziną, potem ciotka moja z rodziną ;) no lol i wszyscy nie do mamy na górę tylko do nas i do Amelki na dół :lol: dobrze że to ciasto zrobiłam bo by cienko było, poszły by słodycze z paczki z pracy hehe normalnie wykończona jestem ;p jednak 8 krzeseł w jadalni to za mało bo w porywach to było 11 osób :ohmy:
asia gratulacje dla Mikołaja :)
masuska daj proszę przepis, bo nie chce mi się przeglądać tego wszystkiego, pieluchy pampers active baby w stokrotce tanie, 4 czterdzieści coś, taniej niż w rossmanie czy tam w innych, a garków w carrefourze wczoraj nie widziałam ;p no ale nie szukałam to i nie widziałam hehe gratuluję niepalenia ;) ja też po rzuceniu jestem, mąż też, a jak tam Twój się trzyma?? czemu ciche dni??? dzięki za stronkę dukanową masz jeszcze jakieś???
ania to nieźle z 15 jaj :cheer: , jak Wy to zjedliście ?? :lol: macie jajca z tym netem, pewnie szlak was trafia :( a to Ty jesteś taki bijak na zlecenie?? :silly:
kasia u mnie też tak było, to te piep*rzone słoiczki, ja daję śliwki suszone z jabłuszkiem, gruszki i jak coś to soczek ze śliwek, i jakoś lepiej jest, twardo idzie ale np dziś kupa była 2 3 razy, trochę to trochę ale była :)
takajedna zdrówka wam życzę :kiss:
różyczko fajnie ten Twój men zrobił ;) fajowy taki dzionek wolny, oby więcej takich :blink: mi to noga urosła ale Tobie może tylko stopa co?? :P mi stopa też a myślałam że mi się wydaje i że to niemożliwe za bardzo :cheer: a gdzież Ty te zakupy robiła a??? bo ja też chcę :side:
aska o tym trzęsieniu mówili w dzienniku którymś, jestem ciekawa jakie to uczucie
:blink: a chusta pewnie tak idzie bo Święta ciągle hehe jakby moja Melka tak spała to bym zawału dostała że się udusi :side:
ewitkun ja jakoś nie lubię mcdonalda ;) a kaszkę też kupię może i mojej posmakuje :silly:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka