- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- paulinka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- :D
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ewitkun
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

i znów zawiesiło mnie na 766 stronie :(zostawiam swoje gg 3195364 jeśli macie ochotę

masuska u nas nic się nie działo po glutenie,po słoiczkach również a tak jak różyczka oglądam każda zmianę na buziaku i snuję domysły czy odcisnął się od zabawki czy wysypka

z nestle przysłali mnie kaszkę mleczno ryżową bananową taką mała saszetkę i małemu zrobiłam dziś, słodka to fakt ale jadł aż uszy się trzęsły a teraz gryzie zębami po cyckach

Lucy, różyczko Viburcol jest na receptę, do niedawna był bez recepty ale coś tam się pozmieniało mimo iż on jest ziołowym lekiem i podobno bezpiecznym, mamy jakby co ale nigdy nie byliśmy zmuszeni użyć
paulinko myśl pozytywnie, uda się
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

yyy... tylko nie wiem co piać hehehe...
Kamilka ma dziś urodzinki? uuu 100 latek w szczęsciu Kamilko !!!
- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Różyczko no faktycznie głupia sprawa i nie mam pojęcia co ci poradzić... Ja jak szukałam niani do Antka tez miałam sąsiadkę chętną (kilka domów dalej) ale na szczęście 2 wnuczka jej się urodziła i problem zniknął... A uciekam od niej jak od ognia i nie wyobrażam sobie żeby ona moimi dziećmi się zajmowała patrząc jak wrzeszczy ileje swoje wnuczki!
A powiedz mi nie masz jakiegoś forum w swoim mieście??? Ja pierwsze gdzie to tam szukałam (akurat było to forum z lokalnej gazety)
Aha... jeśli chodzi o ten viburcol...moze udałoby mi się 1-2 opakowania załatwić bez recepty...
Cholercia nic wiecej póki co nie napiszę bo czasu brak!!!
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
a z ogłoszeniem to najwyżej że myślałaś że już nieaktualne:) zagraj idiotkę to jest dobre rozwiązanie bo nikt się nie gniewa wtedy:) Ja tak robię

Działa szczególnie na Męża.
- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)
Różyczko a dlaczego nie chcesz,zeby ta sąsiadka zajęla się Bianką? Mozesz też jej powiedziec,ze Twoja znajoma zajmie się Bianką,bo córeczka ją zna..małe kłamstwo,no,ale cóż...w każdym razie ja bym nie dawała ogłoszenia,ze szukam opiekunki,są strony gdzie nianie się ogłaszają i pisza stawkę za ile ipt,najlepiej byłobyjednak gdybys z polecenia znajomych kogoś zatrudniła.
nie chce tu pisac, bo jest kilka powodów, ale ja pytam już od kilku m-cy i nikt ze znajomych nie polecił mi nikogo, no nie mam skad wziac takiej zaufanej osoby

jest portal niania.pl ale te niektóre słit focie jakie tam zobaczyłam to mi ręce opadły, nie obrażajac nikogo nie chciałabym opiekunki, która na takim portalu wstawia fotke jak z dyskoteki - mini+białe kozaczki na szpilce i tipsy półmetrowe do tego

najszybciej by było znaleźc z ofłoszenia w lokalnej gazecie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Różyczka a nie macie takiego forum jak wcześniej pisałam??? U nas byłokilka wątków naten temat...
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
No wiesz..moze na niani.pl są takie lalunie,ale tez są też zwyczajne, normalne babki... ja też bym nie chciała do Mikusia żadnej panny dyskotekowej czy tez studentki dorabiającej sobie na czesne.. oczy szeroko otwarte... powodzenia!

- ufolka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sto lat i kuuuupę szczęścia dla Kamilki !! Spełnienia marzeń oczywiście także

różyczko popieram rady masuski, sama też jak coś to zwykle gram idiotkę, wtedy mało kto się gniewa hehe a jak się martwisz że ona może odpowiedzieć a ona zna twój nr tel?? zawsze możesz się pytać o wiek, jak będziesz miała podejrzenie że to może być sąsiadka to zapytaj z jakiej dzielnicy jest, jak się okaże że ona to bez paniki powiedz że nie dziękuję bo szukam kogoś kto bliżej mieszka (jakby co jesteś z drugiego końca miasta ;p)
dziewczyny co do niespania jestem z wami, u mnie trzecia noc z rzędu zerwana, ale ta była najgorsza, bo poszła spać o 20.30, 0 21.30 wstała, hajlajf do 1.30 a potem pobudki raz z płaczem, raz z gadaniem, wstała o 3 i do 4.30 jakoś gadała i krzyczała i pluła w łóżeczku

- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)
Różyczka a nie macie takiego forum jak wcześniej pisałam??? U nas byłokilka wątków naten temat...
tak zrobie jak piszecie chyba, obym miała szczeście

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ufolku współczuję nocek, jejku normalnie to syna powinnam na rękach nosić za te nasze przespane noce. Hehe i tak noszę

- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-