- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- olka1730
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Wiecie jak Mi sie do pracy już nie chce chodzić..tym bardziej ze na dworze już coraz śliczniej..na tym urlopie to tak sie rozleniwiłam

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- piernikarczyk07
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

My sobie dziś pospaliśmy do 11

Wiecie co, nic nie pisałam ale tak strasznie się martwiłam...przez ostatnie 3 dni mały nic nie kopał tylko od czasu do czasu czułam pod skórą jakby malutki przejeżdżał mi rączką czy nóżką pod skórą....mega stres

Dziś po śniadanku troszkę zaczęłam go zaczepiać i wreszcie "ruszył", zaczął kopać aż miło

Miłego dnia

- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)
- Otrzymane podziękowania: 0

Piekarniczyk to przewrotny ten Twój Nikoś mały

Kurde strasznie drogo płacicie dziewczyny za to usg...
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- piernikarczyk07
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Nie wiem co mu się stało, chyba zmienił pozycję, ciąża jak dla mnie jest zbyt stresująca chyba...

Chyba w tych tygodniach ciąży rzadko dzieje się coś nie tak

- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
piernikarczyk - nie wiem czy Cię to pocieszy ale moje maleństwo tez raczej mało ruchliwe jest, od paru dni bardzo sporadycznie je czuje, juz się martwię, no chyba ze zjem coś musz e się wstrzymać do nastepnego piatku do wizyty.
generalnie jak nie mamy bóli żadnych, plamień itp to przeież nie ma się czym martwić
asdka olka, ja mam tez zamiar pracowac do końca maja, moze w tym maju bede trochę wczesniej wychodzic poprostu, ale mój lekarz powiedział ze jakaś specyficzna jestem, bo kobiety od razu czesto biora l4.
rózyczka, ja miałam stelaz do wanienki, i to ekstra sprawa, wbrew pozorom dzidzia jak siedzi itp to w kapieli jest spokojna, a one sa na serio stabilne, to bardzo wygodna sprawa dla kręgosłupa itp....
dziś zaczynam gimnastyke w szkole rodzenia:) w pracy się smieja że jutro z kaloryferem na brzuchu przyjdę:)no nic ruszyć się tzreab bo spacery to dla mnie zbyt mało:)
teraz taka mało przyjemna historia ale ucząca ze zdrowe dziecko po narodzinach to niestety jescze nic nie wrózy, wczoraj przywieźli do poznania mojej kuzynki 2-letniego synka na sygnale. Młody normalnie zaczął im już sztywnieć-masakra nie wyobrażam sobie- miał słuchajce 700 cukru,. szok totalny , dorosły człowiek by już umarł chyba, obnizyli mu juz ale nadal sprawdzaja co i jak...
generalnie nie wiem po co to pisze chyba zeby sie komuś wygadac-sorki , ale jak pomysle ze mój Maksior który biega , broi itp nagle mi sztywnieje i okazuje sie jest taki chory to az sie beczec chce.
no nic wracam do pracy doła złapałam..
p.s dziewczyny umiecie robic taki ryż jakby pomidorowy , często go np do kebabów podaja na talerzu- mam ochotę a nie umiem:(
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Przyznam się Wam,że też mam coraz mniejsza ochotę chodzić do pracy, jak już wiecie pracuje w przedszkolu i BARDZO mnie drażni jak babki trakują tam dzieci, masakra jakas!!! Ach,a moze tak ciaża na mnie działa

Dobrze,że pogoda dziś jest piękna

- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A z tego, że ciąża zbyt stresująca to się naprawdę usmialam heh

Natimp wszystkie historie tego typu co napisałaś są mrożące krew w zyłach, niezaleznie ile dziecko ma lat. Moja córa jeździ konno zawzięcie a ja za każdym razem boję się o nia. I jak ostatnio zaliczyla w koncu swoj pierwszy upadek to ja już widziałam w wyobraźni złamany kręgosłup itp. a ona się śmiała, że nareszcie ma to za sobą i że musi teraz do stadniny przywieźć kilo cukru w kostkach bo taki zwyczaj po pierwszym upadku u nich :)Oczywiscie nie miała nawet draśnięcia.
AA czyli ten stelaż do wanienki stabilny jednak - no to superr - dzięki za info

- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja dziś pożarlam dosłownie całego melona i pudełko kiwi

I tez mi sie nie chce już chodzic do pracy. I nawet nie tyle moi uczniowie mnie denerwują co nauczyciele bardziej chyba heh

- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
apps.facebook.com/mama_pomaga/
różyczka a do kiedy chcesz pracować???

ach, zrobiłaś mi smaka na melona,oj i jeszcze śliwki ..mniam!

- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Rika brzuch Ci wyskoczyl bo jesteś w ciązy kobieto! haha

- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- http://litki.blogspot.com/
A na zwolnienie wybieram się za dwa tygodnie. W sumie to nie czuję się źle i chętnie bym jeszcze popracowała, ale mam masakryczne problemy ze wstawaniem rano i coraz cieżej mi biegać za dziećmi (jestem wychowawcą w 3 latkach) Z drugiej strony będzie mi brakowało maluchów, zdążyłam się z nimi związać, a odkąd wiedzą, że jestem w ciąży ciągle głaszczą mnie po brzuchu i rysują obrazki dla dzidziusia:)
Mój synek też się jakoś mało rusza albo to mnie się tak wydaje. W każdym razie wczoraj przez cały wieczór się nie odzywał i zdenerwowałam się nie na żarty. W końcu zjadłam cukierka i pomogło, bo trochę pokopał, a dziś jest już żywszy

- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-