BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

14 lata 6 dni temu - 14 lata 6 dni temu #372102 przez aniaw
Rika ja tez "uwielbiam" patrzeć jak moje rozrabiaki niszczą ład z trudem przeze mnie zaprowadzony :P
Co do spa to jakbym miała maleńki acz wystarczajacy przypływ kasy to już dziś z miejsca bym skoczyła porwać Różyczke a później Basbę i wybyłybyśmy gdzieś :laugh:
Może jeszcze po Masuske byśmy podleciały :lol: No chyba, że któraś jeszcze się piszę to prosze o wpisanie się na listę chetnych do porwania :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 6 dni temu #372189 przez masuska
Tak z doskoku, ale jak coś to do spa ja chętnie bym się wybrała:) na 2 dni... Marzenie:)

14 lata 6 dni temu #372190 przez hoborr
A ja?? Ja też chce!!!:)

Dobry dzień!
A mi się to koko widzi ale na dożynki w grębowie a nie na euro:) A ukraina ma jeszcze gorszą także nie ma o czym pisać:) oj ta oj tam ważne żeby gole wpadały! Jak bęszie dobrze szła gra to i kokok się będzie podobało!
:laugh: :laugh:
I denerwuje mnie jak ludzie wyśmiewują ten zespół JArzebinka. czytałam kiedyś artykół z szefową zespołu i mi ich szkoda. Babeczki spoktykają się raz w tygodniu żeby sobie pośpiewać. Na jednej próbie pomyślałmy że napiszą słowa - jakoś im wysżło. A na drugi dzień jedna z nich wysłała piosenkę. I spośród 700 wybrano 10 i właśnie jedną z nich była koko. I nikogo się nie prosiły żeby ktoś ją wybierał czy głosował. PO prostu im się udało! A teraz wszyscy się z nich śmieją.:( A w Rosji babeczki stare karierę na eurowizxji robia i każdy zadowolony. A u nas to od razu obciach!
ech rozpisałam się..

A jedna matka poszła dizs na skargę do dyra na mnie bo w piątek nie pozwoliłam jej córce śpiewac piosenki na wydtępie!! ALe zgas! Gdyby zaśpiewała publicznie chyba by wszyscy pouciekali!!! I nawet to koko by wszystkim się spodobało!

Aniu no to ja ci współczuję! Ale urwisy:) jhahahahaha

Różyckzo jedź i się wypięknij:)

Martuś, Dorota co tam u was?
lece....
zw

14 lata 6 dni temu #372208 przez różyczka
to chce to chce to chce :lol: :lol: :lol:
spotkanie forumowe w ciechocinku :woohoo:
pasuje mi :lol:

hahahhahah

A Szymek jaki fetyszysta gastronomiczny buahahahah :laugh:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

14 lata 6 dni temu #372230 przez dorotas29
Dziękujemy za zainteresowanie :blink: ,

Jula kaszle, Kubiemu wczoraj wyszedł ząbek- tzn przebił się,ale i tak to sie liczy,czyli mamy 2.5zęba :)

Ja po pracy,dzieciaczki śpią, Kubuś zasnął już na noc o 16 :cheer: , czeka mnie ciężka noc...

Próbowałam wysadzać go na nocnik,ale na razie boi się...

Dzisiaj zrobił trzy razy dwa kroczki samodzielne ,tak typowo przeszedł od krzesła do innego oddalonego krzesła :lol: ,mówi mama,am,papa,da, tata,baba:-),
dzieciaczki bawią sie ze sobą,aż podloga dudni:-) i ćwiczą zapasy:-),

spokojnej nocy!!!!

14 lata 6 dni temu #372313 przez Oposek
Hej Dziewczyny:)

Masuska komplecik dla teściowej ładny, ja co prawda takiej biżuteri nie noszę, ale dla teściowej idealny:) A gdzie zdjęcia rowerka i Piotrusia na rowerku?:)

Rika fajnie, że urodziny Męża się udały:) Widzę, że przygotowania do euro pełną parą:)

Ania superowo, że sprawy ślubne idą do przodu:) Ja miałam nie wieczór panieński, a weekend, bo mój mąż wyjchał z kumplami na Mazury. W sobotę było kino "Mamma Mia" i drinki, potem dalsza część drinkowania w pubie, szalona jazda pociągiem do Otwocka i impreza z konkursami, prezentami, zwierzeniami itp. Potem miał być jeszcze klub, ale nie dałam rady;) Poza penisowym tortem i jakimiś tam erotycznymi rzeczami dostałam "Poradnik Młodej Żony" z wpisami od wszystkich dziewczyn i różnymi fajnymi zdjęciami z przeszłości:) Po noclegu u koleżanki był cały dzień malowania paznokci, maseczek i plotek z dwoma najbliższymi koleżankami, a wieczorem wrócili panowie i bawiliśmy się już wspólnie.
Filip z "kotowych zabaw" uwielbia jeszcze ganianie za piłką i aportowanie chrupków kukurydzianych:)
Zabawa Twoich Bobasów superowa i zdjęcia ekstra pamiątka:)

Martuś i jak rozmowa o pracę? mam nadzieję, że dobrze poszło! Samochodzik wypaśny:)

Hoborku ja próbuję przestawić Filipka na spanie tylko raz w ciągu dnia. Zazwyczaj już się udaje. Super, że udało się zgadać z tą koleżanką! ja mam kilka znajomych z dziećmi w podobnym wieku, jedna z nich mieszka u mnie w klatce i strasznie fajnie tak mieć z kim wyjść na spacer, czy pogadać:) A zestawienia imion faktycznie fajne!

Basba mój mąż ma fazę na książeczkę oszczędnościową- założył ją, jak urodził się Filip i teraz na każdą okazję mówi, że Młody ma dużo wszystkiego i zamiast kupowania kolejnej zabawki wpłaci jakąś kasę... Na roczek oczywiście też chciał tak zrobić, ale ostatnio mówił coś o klockach lego lub kolejce, bo to Jego ulubione zabawki z dzieciństwa. Mamy bardzo dużą rodzinę, więc zabawki na teraz Młody na pewno dostanie od Dziadków, Ciotek i Wujków... Do tego kupujemy butelkę wina z 2011 roku damy ją synkowi na osiemnastkę, u nas taka tradycja. Ja kupiłam kilka rzeczy w gamie, ale jak coś Ci się spodoba to posprawdzaj ceny w necie, sporo produktów mają droższych niż w innych sklepach internetowych . Pomysł z bransletką super:):):) Obawiam się, ze mój syn nie będzie chciał nosić bransoletek, ale ja dostałam lilou niebieską z imieniem synka, jak się Filipek urodził:)

Dorotka gratulacje dla Kubusia z powodu kroczków:):):) Superowe są takie przedszkolne występy dzieciaków, ja już czekam:)

14 lata 6 dni temu #372329 przez Oposek
U nas w zasadzie bez zmian. Młody kocha jeździk, szaleje na nim na maksa, więc z niecierpliwością czekamy do piątku, bo wtedy dostanie swój i jesteśmy ciekawi, czy będzie Mu się podobał. Czwórka przebiła się wreszcie porządnie, więc noce spokojniejsze, próbuję Młodego przestawić tak, żeby zasypiał o 20:30, jadł o 1-2, a potem dopiero koło 8:00. Jutro moja sis ma zostawić mi swojego synka, a Oni idą na randkę:) Najbliższy weekend spędzamy pod znakiem dnia dziecka, zapowiadają się wizyty babć, cioć i wujków, więc wypadałoby się ogarnąć z czymś do jedzenia, żeby całą gromadę nakarmić. Dziś dowiedziałam się, że moja przyjaciółka z liceum jest w 16 tygodniu ciąży i poprosiła mnie, żebym została chrzestną Jej Synka. Trochę się waham, bo dla mnie to duża odpowiedzialność i nie wiem, czy sprostam...
Tyle u nas w skrócie telgraficznym:)
Załączniki:

14 lata 6 dni temu #372332 przez Rika
Oposek ale Filip już duży!!! :) ja jednak cieszę się że nie jestem niczyją chrzestną bo to wydatek spory i odpowiedzialność :) chociaż jakbym podchodziła do tego jak chrzestni moich dziewczyn to musiałabym się zastanowić czy rzeczywiście tak jest... :dry:

14 lata 6 dni temu #372345 przez różyczka
No własnie Rika tez tak sie zastanawiam....bo ja od mojej chrzestnej nigdy nie dostałam nic :dry:

super zdjecie Oposku :)

14 lata 6 dni temu #372352 przez Rika
Oo dzień dobry
My od 7 na nogach bo Zuzia się osikała i musiałam ją przebrać a Ola zobaczyła że wstałam więc i ona postanowiła już nie zasypiać... ehh

Na szczęście wczoraj wcześnie się położyłam i jest OK

14 lata 6 dni temu - 14 lata 6 dni temu #372379 przez Oposek
Dzień dobry:) u nas noc z pobudkami i przebieraniem ... Do tego gardło mnie boli...
Ja już jestem chrzestną i mam być chrzestną mojego siostrzeńca w październiku. Ale te dzieci widuję często, mam z Nimi stały kontakt i mam nadzieję, że tak będzie. Z moją przyjaciółką mamy do siebie daleko, kontakt raczej rzadki, więc jakoś tak mi głupio. Ja wiem, że to niby do niczego nie zobowiązuje, ale dla mnie jest ważne i nie chciałabym widywać moich chrześniaków tylko na chrztach, komuniach i ślubach... Zastanawiamy się nad zmianą basenu, na który chodzimy na naukę pływania... Niby od września dopiero, więc jest jeszcze trochę czasu, ale muszę karnet kupić i nie wiem na który :dry:

Rika no duży jest, to fakt:) Współczuję wczesnej pobudki, dobrze, że chć trochę pospałaś!

Różyczka dziękujemy:)

14 lata 6 dni temu #372380 przez hoborr
Dzien dobry!

A ada już ucina sobie drzemkę:) A ja ide na 10 do fryzjera:) PIerwszy staz od października! :lol:

JA mam dwie chrześnice i do tego jedna z nich ma bliźniaczkę wieć w sumie 3:) Do tego są z jednego roku i razem były u komuni i wydatek nie poweim miałam spory:) Mam nadzieję że za mąż będą osobno wychodzić. Dostałam kiedyś od księdza ksiązeczkę o obowiązkach chrzestnych i naprwedę to nie byle co! :cheer:

Rika ja też jak ada się przeudzi rano to udaję że śpę. I ona idzie sobie spać. Ale jak zauważy że mam otwarte ozy to już po spaniu!

14 lata 6 dni temu #372385 przez różyczka
Hoborr moja tez juz ucina sobie drzemke :) Bianka z Adą nawet w tym sa podobne heheh :laugh:
a co bedziesz robić z wlosami?

Oposku u nas dramtyczna nocka wiec łącze sie z Tobą w bólu :( ciagłe pobudki a od 1 do 3 w ogóle przerwa i czuwanie nad małym potworem :dry:

14 lata 6 dni temu - 14 lata 6 dni temu #372389 przez Oposek
Hoborku to zdjęcie nowej fryzurki poprosimy:):):) Ja też muszę się wybrać do fryzjera i do lekarza na badania kontrolne i już się umawiam trzeci miesiąc!

Różyczko ja Ci mówię, to wampiry energetyczne są:) trzeba chyba ochrzcić w końcu albo wybrać się do egzorcysty;)

14 lata 6 dni temu #372393 przez basba
Się naprodukowałam i jakiś pierdzielony kod się nie zgadzał!!!

no nic dzień dobry tak wogóle!!!!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka