BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #417061 przez olka1730
Witam:)
Biankowa przekupa świetna :laugh: handlara rośnie ze hoho,nie podskoczysz

Anka dzieciaki zdjęte z Was,Szymi tatko,Dominik mamcia :)

czy Wasze dzieciaczki tez czasami tak bączki męczą :S biedulek moj tak sie czasami przebudzi z krzykiem w nocy i brzuszkiem napietym....espumisan daje,juz nie mam pojecia po czym nie je specjalnie wzdymajacych rzeczy :dry: ajc zawsze cos

Jutro ide na szczepienie,chyba bardziej trytam niz mały :blush:

Miłego dnia,słonecznej pogody Wam zycze

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #417073 przez basba
Rika ale fajne te twoje dziewczyny :) W tych kombinezonach Zuzia wygląda jak mały kosmita :) Heheh.
Ja jednak wolę dwu częściowy kombinezon. Do Antosia kupiłam jak mial 1,5 roku dwuczęściowy w bon prixie - miał on w pasie zamek, tak że spodnie i kurteczka łączyły sie ze sobą tworząc całość i zaden śnieg się nie przedostał :) Naprawdę polecam gdyby ktoś szukał. Ja musze w sumie przymierzyć Wiktori kurtkę bo spodnie mam po Antosku.
No i przesyłam buziaki dla Olusi żeby jej się nie rozkręciło!

Różyczka toś się normalnie obkupiła - dziewczyny zresztą też. A twoja Biancia no po prostu rzeurocza jest! I jak pięknie w tej wannie wstaje :) Gaduła mala :)Ej a tobie te pestki tak same z tego granata wylatują??? Mnie nie chcą - raz próbowałam i cała kuchnia łącznie z białą ścianą była w różowe kropki! :angry: Wolę obierac normlanie...
A 3 w1 to Wiki Antoś i ja :) Antek urodził sie w moje 25 urodziny :lol:

Masuska Piterek też mega słodziak. A te buciorki to w necie ci się tak podobają czy gdzieś u was w sklepie???

Asiu srasznie się ciesze ze Mikołajek wraca do zdrowia - i ty też! Ściskam was mocno! A Miki jak zawsze cudo :) No i spoko spoko z tym gadaniem! Jeszcze zapragniesz mieć stopery w uszach heheheh....
Asiu a co do nocnika. Moja kiedyś uwielbiała na nim siadać teraz jakoś jej się odmieniło. No ale nie ma nic na siłę bo się dziecko zniechęci i tyle....

Ania no to pojechali z tym tyelefonem... kolejny jakis durny program w TVN się szykuje. Boże nie wierze normalnie ze będą na niego chętni. odpoczywaj na tym urlopiku i ciesz sie chłopakami. Super zdjęcia!!!!

Olka no to pojechałaś z tym łóżeczkiem, no ale przynajmniej pozbyłas sie mebelka i masz troche wiecej miejsca w pokoju. A gdzie twoje dziecie teraz spi????

12 lata 8 miesiąc temu #417081 przez Rika
Dzień dobry :(

No i obie się smarczą :( kurde :(

Nadrobiłam, film dam później i później odpiszę każdej :)

12 lata 8 miesiąc temu #417130 przez Oposek
Dzień dobry:)
Moje dziecko właśnie spadło z dmuchanego materaca... Ale przez sen i nie obudziło się nawet, a ja mało na zawal nie zeszłam :ohmy:

Poza tym wczoraj byliśmy w gościach i wróciliśmy późno, więc nie zdążyłam nic napisać, ale dziś nadrobię:)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #417135 przez aga1040
Hej.

Różyczko daj znać czy zadziała plasterek. Trzymam kciuki :laugh:
Jaka ta Bianeczka jest przesłotka!!!! A jak nawija skubana!!! :kiss:

Aska Mikołajek też cudowny!!!Super że już wraca do zdrowia!!! Od razu mamie radość wraca :laugh: :kiss:
A no nie dziwie się że tak reagujesz jak jakiemuś dziecku jest źle, bo sama tak mam!!! Także rozumiem!!! :kiss: :kiss:

A ja muszę wam wstawić filmik jak Kubi gra w piłkę. Tylko jeszcze nie wiem jak to się robi. :unsure: ;)

AniaW foty super!!!! To urlopuj urlopuj!!!!!!

Dzisiaj moj malż miał wolne, a ja miałam na chwile pojechać do pracy! Poszłam się ubierać a on tylko chodził i wołał mama. Żal mi go było zostawić ale musze go przyzywyczajać bo w lutym prawdopodobnie wracam do pracy! Ale małż kazal iść. Dał mu mleczko, włączył bajeczke i mu zasnął! Dali rade :laugh: hehe musze zacząć częściej wychodzić.
Wiem, że wy już maluchów zostawiacie czasem na noc pod czyjąś opieką. Ale ja przyznam się szczerze, że nie zostawiałam go nigdy na noc u kogoś. W dzień jeśli miałam jechać na dluższe zakupy to zostawiałam go z moją mamą ale jak usnął.A ja gnałam do niego ile sił w nogach, żeby jak najkrócej na zakupach być. Wiem, że głupio troche robie bo sie maly przyzwyczaił. Ale normalnie serce mi pękał jak go miałam zostawiać. Więc wolałam gdziekolwiek jechać jak on śpi. Teraz już jest starszy więc muszę go nauczyć, że czasami musi zostać z kimś innym.

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #417154 przez Oposek
Ja też polecam te książeczki, które Ania opisywała. Dwie- straż pożarną i koporakę Młody dostał na Gwiazdkę, Kotka, Tygrysa i Małpę kupiliśmy sami. Są rewelacyjne! te ze zwierzakami odrobinę lepsze, bo da się baterie wymienić.

Aga mój syn miał ponad rok jak został z kimkolwiek sam. Szliśmy na wesele i przez kilka godzin opiekował się Nim mój tata. Wcześniej był cały czas ze mną, zabirałam Go wszędzie ze sobą, więc doskonale Cię rozumiem. Od przyszłego tygodnia będzie chodził na zajęcia adaptacyjne, na których docelowo będzie zostawał z innymi dziećmi. Sądzę, łudzę się właściwie, że nie będzie żadnego problemu.

12 lata 8 miesiąc temu #417170 przez Mirella
dla wszystkich cioteczek które kibicują i głosują na Emilkę dla przypomnienia u ułatwienia link pl.lennylamb.com/user/show_photo/5035 za każdy głosik dziękujemy :kiss:

12 lata 8 miesiąc temu #417194 przez olka1730
basba spi w kojcu,bo lunatykuje :S i obijał sie strasznie dlatego zrezygnowałam ze szczebelek

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #417195 przez olka1730
Aska ale twoj Mikołaj duzy :)a podobny do ciebie ze szok

Mirella głosik oddany :)

12 lata 8 miesiąc temu #417200 przez Rika
Aga znam ten ból. Moje dziewczyny nie zostają same. wysrać się nie moge spokojnie bo wyją pod drzwiami, nie mówiąc już zeby sama wyjsć do sklepu... szkoda słów. Teraz w sobotę idziemy z mężem na wesele i dziewczyny zostają same, nie wiem jak to będzie ale szczerze mówiąc będą pod opieką teściowej i g. mnie to obchodzi czy będą wyć. Już nie mam na nie siły a wiem ze z teściową im się krzywda nie stanie.

12 lata 8 miesiąc temu #417217 przez Oposek
Rika bądź dobrej myśli, może wcale nie będą wyć. Ja byłam przekonana, że Filip będzie miał problem z zaśnięciem, a że byliśmy blisko ustaliliśmy, że wrócimy, jak tylko będzie płakał. Nie było takiej potrzeby, zasnął spokojnie i spał do naszego przyjazdu. Za dwa tygodnie mamy rocznicę ślubu i też skorzystamy z pomocy którejś z Babć.

Mirrella zagłosowane:)

Masuska, Różyczka ale fajne filmiki, a ja jakoś ostatnio nic nie nagrywam... Muszę się zmobilizować:)

Ania faktycznie fajny plac zabaw, teraz to cuda wianki są dla dzieciaków:)

12 lata 8 miesiąc temu #417235 przez Rika
OMG właśnie mąż dojechał do domu bo nie mógł pracować bo on akurat pracuje w NBP :) a tam BOMBA :) tak myślałam ze dzisiaj tam pojechał :) i właśnie wrócił bo nie dali mu pracować :D biedaczek :) wygonili go z pracy :D

12 lata 8 miesiąc temu #417236 przez Rika
Oposek ja mam nadzieję że dziewczyny wyzdrowieją do soboty bo inaczej to nasze wyjście będzie zagrożone... w sumie przecież jak ostatnio na weselu byliśmy to przecież obudziły się ok 3 i mojej siostrze koncert zrobiły... co nigdy się nie zdarza...

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #417373 przez masuska
Dziękujemy dziewczyny:)

Asia, Mikołaj widać zdrów jak rybka:)

Basba, buty wynalazłam w boti:P
W CCC coś takiego znalazłam, ale to jeszcze nie to:
ccc.eu/pl/woman/catalog/cat-3024/305591
ccc.eu/pl/woman/catalog/cat-3024/298690

Tak serio to mi się w tych co pokazałam obcas nie podoba, ale reszta git. No szukam na Allegro może coś mnie się spodoba:)

12 lata 8 miesiąc temu #417391 przez Rika
obiecany film
bd później

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka