BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 2 tygodni temu #627640 przez natimp1
Rose... no widzisz jednak ten rozum na cos się przyda.....
Oj wyciągnie się Oli wyciągnie na koniec roku :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 tygodni temu #627658 przez basba
Dzień dobry :lol:

Nati ty to jednak dobrą teściowa będziesz :P Musze przyznać ze całkiem nieźle sobie radziłaś z Wiki jak tylko 3 razy się obudziła. Nawet o mleko wołała w nocy!!! No jestem pod wrazeniem ! :blink: :laugh:

Rose no to Olif dala ze tak powiem czadu... Będzie dobrze :)

Oposku wiesz ja głupia jestem i tyle... bo tyle razy jż mówiłam ze nie pojade do tej przeklętej przychodni... Ale jak przychodzi co do czego i prywatnie nie moge sie dodzwonic to w ramach kroku desperacji tam jedziemy... no w końcu sobie mówie - tam ten lekarze. No własnie "lekarze" raczej... :dry:

12 lata 2 tygodni temu #627710 przez różyczka
hahahah "lekarze inaczej" :laugh:
dobre :)
super,ze lepiej z Wiktorią :kiss:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #627723 przez basba
Rose masz racje lekarze inaczej bardziej pasuje niz lekarze raczej ;)

12 lata 2 tygodni temu #627790 przez natimp1
Basba bo ja czuwam nad moja synowa..wspieram jak trzeba......

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #628487 przez aniaw
Dobry dobry :laugh:

Tak fajnie upalnie się zrobiło, że faktycznie tylko na świeżym powietrzu by się siedziało :laugh:

Basba buzaiki dla Wikusi :kiss: No z tymi lekarzami tak juz jest ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Nati ale co Oliw Rose sobie wyciągnie na koniec roku, ten tunel z ucha? :S :lol:

Rose no wiesz, nie odrabiasz lekcji za córke czy co?? :P :kiss:

Oposek idziecie na stadion narodowy na targi rodzinne na stadion narodowy? :lol:
targirodzinne.pl/
Co u Filipka? :) Masz buziaka dla niego :kiss:

Hoborku buziaczek :kiss:

Masuska ale dziś chyba ładnie u Ciebie też? :)

A moje dzieciaczki rozbójniki dostarczaja nam atrakcji :laugh:
Mieliśmy ostatnio przygode łazienkową :laugh: Dominiś zrobił siusiu do kibelka i był taki z siebie dumny, że zrzucił kostkę toaletową z całum plastikowym opakowaniem do muszli i spuścił wodę :dry: Zatkał się kibelek :dry: Ja poprosiłam Tomka, żeby ten kompakkt odkręcił i może uda się bez wzywania speca. Kompakt mamy wiszacy i Tomi niby odkręcił go zgodnie z instrukcja, ale dziwnym trafen kibelek pękł :S I to mocnym popołudniem, więc sytuacja podbramkowa :S Na całe szczęscie mój znajomy uratował nam tyłek, bo zakupił nowy jaki trzeba i przyjechał po 22giej go zamontować :S
Teraz się śmieje, że Dominik miał radioaktywny mocz rozwalający kibelek :lol:

Szymi za to ma faze zdrabniania wszystkich słów :lol: Hasło tatusieczek jest the best :lol: Z gadaniem radzi sobie coraz lepiej a Dominik radzi świetnie z mówieniem NIE :lol:

Prosze się meldowac bebeczki :side:

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #628644 przez aska27
Basba buziaki dla Wikusi,boy jej szybko mineło!!!

Aniu ach Ci lekarze :blink: Również Was ściskam, Dominika szczególnie.
A z tym kibelkiem :laugh: :laugh: i jeszcze raz :laugh: :silly:

Mój Mikołaj też gorączkuje :dry:
Podejrzewam zęby,bo pokazuje na buźkę i mówi,ze tam go boli.

12 lata 2 tygodni temu #628776 przez olka1730
Melduje się i stawiam w szeregu :) na prawo patrz ;)

Rose moja gwiazda w koncu chyba do liceum ogólniaka sklada papiery.......juz sama sie pogubilam gdzie i jaka szkola(tyle pomysłów,szkola co i rusz inny profil),poczekam i zapytam za tydz ;) teraz to nie moge sie z nia dogadac przez te egzaminy :huh: nerwowa chodzi,cos tam pod nosem burczy :S no jazda na maksa...taki pyskol

A Ja na wywiadówkę nie poszłam :blush:widziałam w zeszycie korespondencyjnym wklejone oceny :S przyjęłam do wiadomości :dry: podpisałam

Mati juz ok,to zęby mu sie tak dają we znaki :angry: apetyt powoli wraca

Jeszcze tylko piątek i wekeend :)

Moj Mati jest ciągle na NIE...

12 lata 2 tygodni temu #628780 przez masuska
Dzień dobry wieczór:)

Przede wszystkim zdrówka życzę wszystkim chorobździlom. I ślę buziaki Basbom, Aniom, Asiom :kiss: :kiss: :kiss:

Rosa a ciebie ściskam co byś tam za bardzo nie naprawiała Oliff bo wywiadówce.

W pracy był dziś sanepid... Masakra, ale wszystko ok, mimo to zbędny stres

Po pracy zrobiła 55 pierogów... Też bez sensu bo tylko ja je jadłam:)

Później przekopałam i przegrabiłam połowę podwórka... Maskara. Piotrek siedział piasku, a później w samochodzie, wsadził sam kluczyki do stacyjki i przekręcił. W porę się kapnęłam, bo jakby ruszył to ja sama nie wiem co by się działo.

Wsiadłam do Piotra do samochodu, a on do mnie "papa", Mówię: "Co mama ma iść?" P: Taaak. Pytam, gdzie? A Pit: Tutaj (przed samochód pokazał). Wyszłam więc, a on do mnie "dźwi" :))

Dobranoc:*

12 lata 2 tygodni temu #628843 przez natimp1
Hej Kochane

Masuska.. identyczna sytuację miałam przed wczoraj z Jachem.., tyłka ja sprzątałam samochód, nawet nie 5 sekund a tu kluczyki w stacyjce i kręconko.. tez mnie wygonił.....tylko ja zamknęłam za sobą drzwi ;)
laski Jachu był wczoraj w tymi wynikami wymazu- wymaz tak jak pisałam czysty, ale te białe plamki ma jeszcze choć juz o wiele mniej.... prawie zaniknęły.. lekarka podejrzewa drożdżaki co ma niby trochę sens , ale nie powinny czasem wyjść w wymazie??????

Basba... chyba nasi młodzi za dużo się całowali :)

Rose.. przestań się fotografować z tym Kliczasem i pisz co Bianulą...

Słuchajcie dzis jechałam z bratowa do pracy.. ja pierd.. nie na moje nerwy.. jeszcze tylko se mogla loka zakręcić i koka zrobić... ty no 15 min w plecy z czasem... kurma nas nawet koleś na hulajnodze w jednym momencie prześcignął....

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #628857 przez różyczka
Czesc kobietki :)

Olka nic nie mów :S ja nie wiem ile j jeszce wytrzymam tego okresu dojrzewania! straty sa i w ludziach i w sprzetach-wczoraj zbity talerz, rzucony odkurzacz nie dziala, dzrzwi wylatuja z futryn :dry: ech szkoda gadac...

edit: Nati dziwna sprawa z tym gardlem Jaska :dry: a co to sa w ogóle te drozdzaki?
choc mi nie grożą bo ja sie z nikim nie caluje :blink: ale pytam z ciekawosci....

Ania no szok normlanie z tym lekarzem :S
dlatego unikam jak ognia :dry:

Masusko Piotrus wymiata :laugh:

Basba Bianka ma niedobór brudu chyba bo bierze do buzi wszytsko co znajduje w ogrodzie...węgiel, kamyki, piach, kupy kota nawet fuuuuuuuuj :S
że jej sie jeszcze nic nie zrobiło w tym pysiu to ja nie wiem....a pachnie z buźki malinkami nawet jak zebów nie umyje bo ma focha :S :laugh:

12 lata 2 tygodni temu #628919 przez natimp1
Różyczko czy Ty ino na bank wiesz jak pachną maliny :):):):):)
Wiesz to niby jakieś grzyby ale ... srał pies kot nasikał nic nie wiem.. niania była wczoraj .. lekarka powiedziała ze jest znacznie lepiej a leków nie bierze wiec nie wiem , pójdę do kontroli w czwartek następny i tyl

12 lata 2 tygodni temu #628943 przez różyczka
hahahahah :laugh: malinkami pachnie jej z buźki wiem co mówie :)

obserwuje wlasnie Bianke jak sie z lalą bawi :) niesamowite to jest jak te dzieci nas nasladują :)

12 lata 2 tygodni temu #629080 przez natimp1
Laski , przysięgam nie zobaczymy się chyba przez parę lat bo tego mojego Łocha starego kilim.. ja pierd... czym musiałam być zaślepiona ze go wzięłam na całe życia- muszę mieć jakaś niezdiagnozowana chorobę oczu lub mózgu chyba ..... co za Baran .. mogłam go do święconki wsadzić, a obok zwykłą kostkę masła.....

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #629093 przez aska27
natimp1 napisał:

Laski , przysięgam nie zobaczymy się chyba przez parę lat bo tego mojego Łocha starego kilim.. ja pierd... czym musiałam być zaślepiona ze go wzięłam na całe życia- muszę mieć jakaś niezdiagnozowana chorobę oczu lub mózgu chyba ..... co za Baran .. mogłam go do święconki wsadzić, a obok zwykłą kostkę masła.....

Trzeba było,może święcona woda by go uzdrowiła :blink:

a swoją droga co takie zrobił?

Różyczka rosą nasze dzieci, obserwują, słuchają i uczą się , teraz trzeba uważać :blink: Gdy ja z kimś rozmawiam niby Mikołaj bawi się,a wszystko podsłuchuje, a potem wtrąca swoje trzy grosze :)

Masuska
oj, zrobiłaś mi apetyt na pierogi, tylko ,ze ja kupuję :dry: a jednak robione samemu sa o niebo lepsze!
Całusy dla Piotrusia- szofera :) widać za tatą ma we krwi :blink:

a u na sjuż lepiej, Mikołajkowi temp spadła ma 37,4. Zobaczymy jak będzie wieczorem.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka