- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dzisiaj dowiedziałam się,ze moja kuzynka jest w ciąży początek dopiero,ale jakies komplikacje miała, musi leżeć i uważać.
aniaw ten kocyk jest przepiękny!!!!
a ja się pochwalę,że jutro pojadę zamówić wózek... wreszcie!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- takajedna
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Oczywiście mile rozpoczęty wolny dzień zakończył się kłótnią z moim facetem, płaczem, bólem głowy i podłym nastrojem, czasem bym chciała jechać gdzieś w cholerę żeby się z nikim nie musieć użerać... I łapią mnie myśli czy to był na pewno dobry kandydat na ojca i partnera... Ale nie będę smucić, idę na jakiś film
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
W tabelce lipcowek są dziewczyny które logowaly się najpóźniej miesiąc temu. Jeśli jest dłuższy okres nieobecności to usuwam, tak było z przyszła_mama, lub Rita. Ale np. Iwanek czyta lub sandraczekolada, ale nie piszą do nas.
No oglądałam dziś przeminęło z wiatrem, a teraz na tv4 zaczynają się wichrowe wzgórza:)
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mam cudownych trzech facetów:)
Ja jestem z moim już 5 lat. Tyle mam dziś przemyśleń, że szok.
Były i są różne chwile. Raz lepiej raz gorzej, ale my nadal razem, bo na szczęście teraz więcej jest piękniejszych chwil, ale teraz wiem, że mogę na nim polegać.
Przed narodzinami Szymusia oboje nie byliśmy gotowi na dziecko, ona sam był dzieckiem. Był moment, że zostawiłam go. Poznałam też kogoś innego... Oj działo się...
Ale teraz wiem, że tylko on i nikt inny

Ale to trzeba czuć i życzę Tobie żebyś odnalazła w swoim menie wsparcie, żeby zmądrzał wreszcie.
- dorotas29
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

AniaW- kącik i łóżeczko przesłodkie,a karuzela to z allegro? jakiej firmy
Rika - wykorzystaj męża, może zadziała, u mnie zadziałało

Ja mimo Święta dalej sprzątam, powolutku, włażę do szafek kuchennych, klęczę i już wymiękam

Coś mi szumi w uszach...strasznie...
mąż i ja stwierdziliśmy zgodnie,że mnie strasznie przez te kilka dni wybrzuszyło,mam mega balonik z przodu

- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Sprawdziłam własnie wyniki ..paciorkowca nie wyhodowałam ..ufff....
- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

dorotas ta karuzelka to jakaś bezfirmowa. Przynajmniej napisu firmy nie widać nigdzie. Kupiłam używaną od znajomej jeszcze dla Szymusia. Przeglądałam mnóstwo, ale podobały mi się te z pluszakami a te zabaweczki są takie słodkie i można je odczepiać bo są na rzepy. I cała razem z tą parasoleczką normalnie wylądowała w pralce i jakoś żyje

muszę urodzić szybko zanim to wszystko się zakurzy i będzie na nowo trzeba prać i prasować

- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja nie czułam potrzeby nigdy, żeby mi wróżyła albo coś w tym stylu. To nie dla mnie.
Ale to ona np powiedziała mi, że będę miała synka (jeszcze nie byłam w ciąży i w ogóle wtedy byłam bardzo religijna i dla mnie sex przed ślubem to było nie do pomyślenia

Kiedyś sobie gadałyśmy zupełnie luźno a ona do mnie z tekstem, żebym nie zapierała się tak bardzo, bo i tak mój synek urodzi się przed ślubem...
Jak urodził się Szymuś to cały czas się pytała, kiedy będzie braciszek dla Szymusia, bo on bardzo chce mieć rodzeństwo... tak się zapierałam, że teraz nie pora na dziecko, niby się zabezpieczaliśmy a teraz co... Będzie Dominik

Teraz jak się spotkałyśmy ona mi mówi, że z dwójką dzieci to ona mnie nie widzi i że następna ciąża to będą bliźniaczki dziewczynki

Nieraz tyle jej rzeczy się sprawdza co powie, że szok.
Mimo to ja nadal jestem sceptyczna i nigdy jej się o nic nie pytam. zawsze spotykamy się jak zupełnie dwie normalne osóbki i nie rozmawiamy o swojej pracy (bo ja traktuje jej profesję po prostu jak pracę)

- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

a swoją drogą wróżki i wróżenie to trudny temat

- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A z wróżkami to fakt temat rzeka.
Ale jedno co mogę przyznać to tej znajomej bardzo się sprawdza terapia hipnozą. Podobno bardzo dużo naszych niepowodzeń związane jest z podświadomością, z dzieciństwem i tego co już przeżyliśmy a jakoś nie zwróciliśmy na to uwagi, że to tak wyraźnie odbiło się na naszej psychice. Ona takimi sesjami potrafi wyleczyć nawet jąkanie czy zacinanie się w mowie człowieka. To dla mnie były takie spektakularne dowody, ale mimo wszystko nie poddałabym się hipnozie...
Ja to twarda sztuka jestem

- dorotas29
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
W kwestii wróżek- moja babcia często chodziła do wróżek, podpytała kiedyś o moją przyszłość i dwie wróżki odpowiedziały jej ,że zginę w wypadku samochodowym w wieku 18 lat- jakoś przeżyłam dodatkowe 12 i nic mi nie jest ,zatem sceptycznie podchodzę do tego typu spraw, ale sama bym nie poszła

Wykąpałam się i jestem jak nowo narodzona...

Coś czuję, że Kubuś chyba przekręcił się główką do dołu- czuję mocne uderzenia od góry brzucha, a na dole tylko smyranie, oby to przeczucie się potwierdziło, okaże się w poniedziałek...
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

no nic..zmykam spać.. pora na nas! Dobranoc

- aga1040
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- ♥ Pudziek i Lolek moje dwie wielkie MIŁOŚCI ♥
- takajedna
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Chociaż na pewno oprócz wielu oszustek, oszustów są takie które naprawde coś potrafią, tylko zastanawiam się na ile to siła naszego myślenia, a na ile ich nadzwyczajna "moc"
Czeka mnie bezsenna noc przy komputerze, bo oczywiście teraz z tych nerwów spać nie umiem