- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

masuska współczuję tych opuchnięć!!! Mocz sobie stópki..na pewno też troszkę pomoże.
Piernikarczyk to juz bliżej niż dalej ...jak to się mówi

Lucy co do spania to ja jak widzę łóżko to już śpię

już się zaczęłam martwić,że różyczki nie "widać" a Ona sobie na pewno śpi smacznie

a propos przeprowadzki...nareszcie ułożyłam w szaface ciuszki Mikołaja

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11

Stopy moczę i Mąż masuje, ale żaden efekt. Może coś lekarz zaradzi. Mówiłam Piotrkowi że mógłby już wychodzić, bo mama się męczy strasznie, nawet i Tata do niego powiedział, że mógłby już się "wykluć" a ten nic. No czekamy dalej.
Fajnie jak tak wszystko przygotowane. Wczoraj pranie zrobiłam pościeli i nie wiem jak to się stało, muszę jeszcze raz płukać, bo proszek został na rzeczach. Ech dziś będzie pranie wisiało, trudno.
- Green
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Ja tez zawsze mialam i mam lekki sen od zawsze, wkurzam sie jak ktos mnie budzil wczesnie rano kiedy moglam sobie pospac troszke dluzej

- przyszla_mama
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
jesli ciagle nosisz obraczke to naprawde jestem pod wrazeniem, myslalam ze juz na tym etapie ciazy to normalne ze obraczki sie nie wcisnie, ale widac to ja mam takie szczescie

co do piosenki to slowa sliczne i teledysk fajny, ale jakos melodii i wokalu nie moge zdzierzyc

- Green
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Moja znajoma w ciazy tez taka opuchnieta chodzila jak baleronik juz od 6 miesiaca

- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Green tez mi strasznie gorąco.. odkrywam się i przykrywam... taki juz urok naszego stanu

Dziewczyny a co do tych opuchnięć to tak się zastanawiam od czego to zależy,ze niektóre z Was tak ciepią..i puchną... mnie jeszcze to nie dotknęło..ale za to walczę ze zgagą masakra,cały przełyk mnie juz boli!
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ale się wyspałam, normalnie jakoś ta noc była taka dziwna. Spałam najpierw 2 godziny a później od 4 do 8

Rano zaglądam do męża pokoju zobaczyć czy śpi a on ledwo oczy otworzył "co, jedziemy?"

Już kolejne dwa terminy trzeba wykreślić z listy... teraz to nawet mój pęcherz nic nie mówi co do terminu porodu

- Green
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- Green
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Ja wczoraj troszke sie zle czulam i maz tez dopytywal co jakis czas czy to aby nie JUZ? Slodkie

- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Green
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Aska cos w tym musi byc z tym czekaniem

- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
dziewczyny jakie slodkie zdjecia zamiescila jedna z czerwcowych mamus cud,miod i malinki strona 148 dodala Madzia8288
widziałam..rzeczywiście SŁODKIE~!!! Jeszcze troszkę i moze my będziemy chwalić naszymi maleństwami

- Green
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11

Nie dość że spuchłam to jeszcze ogłuchlam, nawet ta piosenka mi się podoba, ale nie jest źle, bo miałam wątpliwości:) dzięki za utwierdzenie w tym przekonaniu:) hehe.
Mój też trzyma rękę na pulsie. Wczoraj rozmawialiśmy o porodzie trochę. Jak on dużo wie, a z iloma facetami gadał. Dobrze że chłopaki sobie gadają że nie dotrwali do końca, bo słabo im się robiło. Mówiłam temu mojemu że jak coś to niech nie patrzy, albo niech wychodzi. Najważniejsze że wspiera:) a do końca być nie musi. Siedzieliśmy w samochodzie i gadalismy, jak kiedyś, przed ślubem:) fajnie było.
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Rok temu jak byłam w ciąży z Zuzą to miałam jakoś na głowie tyyyyyle spraw do załatwienia przed porodem że nie myślałam o porodzie bo pochłonęły mnie inne rzeczy, a lekarz powiedział ze i tak urodzę po terminie plus do tego termin za dwa tygodnie... no i jakoś tak wyszło że urodziłam w najmniej oczekiwanym momencie