BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 10 miesiąc temu #388677 przez Kamyczka
anszka napisał:

Ten ból krzyża jest dla mnie przerażający, bo jak sobie przypomnę ten ból pleców z czasu okresu, to już mam dreszcze.
Kamyczka - ale mleczną czy bezbarwną?

Raczej mleczną dość gęstą.Też miałam schizy dot. wód.Na szczęście w pon mam usg

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #388678 przez Kamyczka
Olga napisał:

Hejdziewczynki.

Ja dzisiaj zaliczyłam zakończenie roku,byłam jedna u młodszej córci,nie u Mariki :) Teraz nadchodzi 2 mies.marudzenia,jak to w domu jest nudno.Oczywiście przez Olgę,bo Marika to zawsze ma pełno zajęć.Na szczęście Olga 14 lipca jedzie na kolonie,to trochę czas jej zleci.
Nasmażyłam placków ziemniaczanych i się tak wyjadłam,teraz czekam na mamę i razem kawkę wypijemy :laugh:

To super,córcie mają wolne :) a jak się czujesz?Ja zjem placki pewnie za parę mcy :(

12 lata 10 miesiąc temu #388681 przez Kamyczka
bidol napisał:

Kamyczka - w pasku stanu - tam gdzie jest poziom baterii jest narysowana klawiatura - kliknij w nią i zaznacz Polski ( programisty) i będzie ok :lol:

Dzięki,już naprawiona :) a piękny masz suwaczek :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #388682 przez maksiu
Hhe kazda chyba pod koniec ciazy ma schizy co do wod:)
Bidol to witaj w klubie jestesmy we dwie

A co do wod to powiem wam szczerze ze ja bardziej sie martwie o to bo po odejsciu czopu niby one zaczynaja sie saczyc a czop w koncu odszedl mi 2 tyg temu i niby tak moze byc przed porodem i w ciagu tego porod moze sie zaczac
Ide do maksa pospacerowac po podworku troche bede potem

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #388683 przez saiko
bidol napisał:

Saiko - współczuję tych pawi - psy mi w nocy nie przeszkadzają - jak już to żaba :dry:

wiesz - tylko ze to nie szczekanie za oknem - ona jest wielkim psem i z całym impetem otworzyła sobe drzwi od sypialni - aż odbiły się od zderzaka
a ze ja płytko spie to mnie to wybudziło i przez chwile nie wiedzialam co sie dzieje
a ze wie, ze jej tego nie wolno to tchórz odrazu uciekła do sypialni teściów ;)

ja tez mam ładny suwaczek :D

12 lata 10 miesiąc temu #388686 przez Daria23
Anszka- ja mam wydzielinę gęstą i mleczno-żółta taka....
Ja właśnie skończyłam sprzątac dół ale się narobiłam a gzie jeszcze środek i góra domu:(:( czasem żałuje że mamy taką wielką chatę:(

Ale dziś upał uffffff.....

12 lata 10 miesiąc temu #388688 przez Kamyczka
Daria23 napisał:

Anszka- ja mam wydzielinę gęstą i mleczno-żółta taka....
Ja właśnie skończyłam sprzątac dół ale się narobiłam a gzie jeszcze środek i góra domu:(:( czasem żałuje że mamy taką wielką chatę:(

Ale dziś upał uffffff.....

Nie szalej kochana

12 lata 10 miesiąc temu #388689 przez Kamyczka
saiko napisał:

bidol napisał:

Saiko - współczuję tych pawi - psy mi w nocy nie przeszkadzają - jak już to żaba :dry:

wiesz - tylko ze to nie szczekanie za oknem - ona jest wielkim psem i z całym impetem otworzyła sobe drzwi od sypialni - aż odbiły się od zderzaka
a ze ja płytko spie to mnie to wybudziło i przez chwile nie wiedzialam co sie dzieje
a ze wie, ze jej tego nie wolno to tchórz odrazu uciekła do sypialni teściów ;)

ja tez mam ładny suwaczek :D

Piękny suwaczek :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #388693 przez Olga
Ja jak mamusia pójdzie,to się za okna biorę,będą się lśniły na powrót małego :laugh:

Moja Marika ma jutro grila na zakończenie roku,połączone z zaległymi urodzinami,robi u moich rodziców na działce. :) Oj się będzie działo :ohmy: :ohmy:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 10 miesiąc temu #388694 przez anszka
Dzięki dziewczyny, dla świętego spokoju pojadę na IP, ciekawe, ile godzin mi tam zejdzie :dry:
Saiko - rzeczywiście piękny :) a Ty chciałabyś już rodzić czy czekasz cierpliwie?
Daria - nikt by mnie nie namówił dzisiaj na sprzątanie :)

12 lata 10 miesiąc temu #388695 przez Daria23
Anszka ja od rana miałam werwe ale teraz to już chyba nie wstane z łóżka przeraża mnie mój brak kondycji.....

Była może któras ostatnio w Auchanie???????

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #388697 przez bidol
Anszka - spokojnie bez nerwów - załóż wkładkę i obserwój - wody nie powinny mieć zapachu i koloru - a wieczorem na IP- będzie dobrze :kiss: :kiss:

Kamyczka, Anszka - suwaczek wcale już mnie nie cieszy - wręcz przeciwnie :silly:

ale jest jakaś pozytywna wiadomość - (.)(.) mnie strasznie bolą- może coś z tego będzie :laugh:

Saiko - to współczuję płytkiego snu :blink: Jak Szymek się urodzi to masakra będzie - Ja tak miałam - nie mogłam usnąć tylko słuchałam czy oddycha i każdy jeden szelest mnie budził :ohmy:

Maksiu - to Ja będę Tobie biadolić i marudzić a Ty mi :blush: ok :lol:

dziś mi się śnił kolejny koszmar - że Kamilka tak chciała wyjść z brzucha, ale nie wiedziała jak i strasznie wypieła się buzią że przez skórę było widać całą twarzyczkę - oczka nosek policzki :ohmy: a ja bałam się że się udusi :(
paranoja :dry:

Olga - ja właśnie skończyłam myć okna :laugh: teraz liście malin gotuję i zaraz piernika Sobie upiekę :)

12 lata 10 miesiąc temu #388700 przez Kamyczka
bidol napisał:

dziś mi się śnił kolejny koszmar - że Kamilka tak chciała wyjść z brzucha, ale nie wiedziała jak i strasznie wypieła się buzią że przez skórę było widać całą twarzyczkę - oczka nosek policzki :ohmy: a ja bałam się że się udusi :(

Bidol takie sny w ciąży są normalne,kiedyś o tym czytałam :blink: nie dołuj się-pomyśl ile kobietek Ci zazdrości,ze tak blisko juz jesteś :blink:

12 lata 10 miesiąc temu #388703 przez bidol
Kamyczka napisał:

bidol napisał:

Bidol takie sny w ciąży są normalne,kiedyś o tym czytałam :blink: nie dołuj się-pomyśl ile kobietek Ci zazdrości,ze tak blisko juz jesteś :blink:

wiem wiem - ale wyglądało to przerażająco :ohmy:

12 lata 10 miesiąc temu #388704 przez maksiu
Bidol oki nie ma sprawy co do snow w ciazy to mi sie ostatnio snilo ze zamist porodu samiostnego mialam cc i zamiast blazeja wyszla kinga i juz ubrana :laugh: :laugh: w sliczniusia sukieniusie:)
Anszka to i tak masz dobrze ze cie sprawdza i puszcza do domu u mnie jest tak poj...szpital ze ja musze isc specjalnie na izbe przyjec ginekologiczna, i tam cie nie badaja tylko od razu klda i zostawiaja na obserwacje

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka