- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Anszka-nie pytałam bo było pełno ludzi jeszcze wpuscili mnie w kolejke bo mały zaczął płakać więc z tego wszystkiego zapomniałam a problemów kupkowych od 3 dni odpukać nie ma:)
Ja mam inny problem od paru dni mnie wysypało na nogach i pośladkach wyglada to jak pokrzywka jakaś

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
a polozna powiedziala dzisiaj ,ze jak maly nie bedzie robil kupy przez 3 dni to mam mu raz na 3 dni wkladac pol czopka glicerynowego.
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
na opakowaniu pisze ze jesli objawy nie ustapią po killku dniach to naezy udac sie do lekarz.
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
młod_mamuśka: U niemowląt poniżej 6. miesiąca życia często występuje tzw. dyschezja. Do jej rozpoznania wymagane jest jednoczesne wystąpienie 2 kryteriów:
trwający co najmniej 10 minut wysiłek i płacz, po którym niemowlę oddaje bez problemu miękki stolec
brak jakichkolwiek innych zaburzeń zdrowotnych
Płaczowi dziecka może towarzyszyć zaczerwienienie twarzy. Pomiędzy okresami krzyku nie występują żadne objawy. Ten typ zaburzeń w oddawaniu stolca ustępuje samoistnie, dlatego oprócz ewentualnego zwiększenia ilości wody w diecie należy po prostu czekać i obserwować malca.
mm a on jak juz zrobi kupe to jest twarda czy raczej taka wodnista?
- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)

U nas nocki są zawsze podobne,nie ma co narzekać,oprócz karmienia co 2,5 godz.nie ma większych problemów.Czasami boleści brzuszka,ale to zazwyczaj już nad ranem.Wtedy Ignaś zrobi kupkę i dalej śpi.Wstajemy około 8-9

Spacerek już zaliczyliśmy,teraz śpi w łóżeczku na brzuszku.Główkę już sam Ignaś przekręca w tej pozycji jak ścierpnie

- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Daria - Tymuś śliczny

Mam jeszcze pokarm, bardzo mało ale mam. Jestem ciagle na diecie bezbialkowej i sciagam pokarm i zamrazam. Licze ze za kilka miesiecy odmroze dam i bedzie ok. Po prostu mam straszne wyrzuty sumienia ze juz nie.karmie piersia

Agnessa - ooooo kurczę - kładź się i nogi do góry - dobrze było by gdybyś jeszcze kilka tygodni wytrzymała

Dziewczyny - ja dzisiaj prawie umarłam ze strachu. Szłam z Sebkiem do lekarza bo na buzi porobiły mu się takie dziwne krosty. Ja prowadziłam wózek z Kamilką a on jechał na swoim rowerku. Doszliśmy do przejścia dla pieszych- przed przejście stał samochód dostawczy więc nie widzieliśmy czy coś jedzie z przeciwnej strony, ale ludzie z drugiej strony ulicy zaczeli przechodzić więc i z naszej strony zaczeliśmy przechodzić( dodam że nie byłam to tylko ja z Sebkiem ale i kilka innych osób) Sebek był ok pół metra przede mną. Jadący z naprzciwka samochód nie zatrzymał się i udeżył w Sebka rower. Jechał bardzo szybko ok 70km/h przy ograniczeniu do 40 km/h. Sebkowi nic się Bogu dzięki nie stało bo kobieta idąca z naprzeciwka złapała go za kurtkę i przytrzymała. Gdyby nie ona Sebek ....
Boże do tej pory się telepię z nerwów. Zasabłam tam na przejściu i już mieli karetkę wzywać bo nie wiedzieli co mają zrobić z noworodkiem, wystraszonym Sebkiem i mną

- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

bidolku dobrze ze sie nic sebusiowi nie stało, az mi serce zamarło jak to czytałam, masakra jacy idioci maja prawka, a wzywali policje ?
- kejtin
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Daria thx;) Apropo wysypki, ja kiedys stosowalam sanofil, takie wysypki ciezko samemu zdiagnozowac, a ze karmisz to polecilabym interniste...
bidol ja bym kierowcy leb urwala!!!!!!!! zatrzymal sie chociaz? czy uciekl?
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)

bidol mojej Mariki korepetytorkę od chemi parę tyg temu na pasach przepuscił kierowca,machnąl jej ręką,że może iść i ona była już na połowie,a z drugiej strony jak w nią puknął.To ludzie musieli go trzymać,bo chciał uciec

- daners
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
u mnie niechce zapeszac noc niezbyt fsjna ale dzien - super Filus nawet robil sobie drzemki podczas dnia oby tak dalej ;] i nawet miałam chwile dla meżula ;p i tu by sobie podczytac cos nie cos.
Daria Tymuś słodziutki i te wloski ;] uhmm
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Najgorszemu wrogowi nie zycze.......
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Najgorszemu wrogowi nie zycze.......
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ja ostatnio z Ksawciem poszlam do sklepu i szedł koło wózka jak sobie teraz pomyśle ze mógł mi uciec albo cos innego, dlatego teraz poluje na dosstawke nie bede tak chodzila, bo u nas ruchliwa droga i ciagle tiry jada