- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Kamyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kamyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
to nie wiem od czego twój Oli ma te krostki u mnie od jedzenia mojegoKamyczka teraz chwilowo bardzo malo,bo biore bardzo silne leki przeciwbolowe.wiec maly jest na modyfikowanym.

- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
bede musiala chyba te mleko zmienic.tylko,ze teraz akurat ma blade wszystkie i twarz wylada normalnie a jak sie zacznie zloscic to w moment widac wszystko.
- anszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- Kamyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Biorę witaminki ale nie wiem czy wapnia wiecej braćKamyczka - moja kuzynka też była na diecie ze względu na skazę i nie straciła pokarmu, ale chyba dla swojego dobra powinnaś brać witaminy, głównie wapń. I to nie Twoja wina!

- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Moj Oli spi smacznie po kąpieli mamusia mu glowke nawet myje sama

- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)

- nataleczka_92
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Nataleczk - ja mam quinny buzz z siedziskiem kubelkowym i dla mnie rewelacja. Proponuje pojechac z maluszkiem i przymieyc synka.w roznych pozycjach- zwlaszcza na lezaco. Bo wiem ze nie kazdej mamie pasuje jak dziecko lezy w takiej pozycji choc na 100% jest! Bezpieczne Dla dziecka i polecane przez rechabilitantow. Ja innego siedzjska bym nie chciala. Moje 2 dzjecko ma ten wozek i mala juz wkladam do spacerowki bo jest od 0 do 18 miesiecy.
- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Nasza nocka ...była taka śmieszna...maly poszedl spac o 22 ,wstal o 1 ..patrzymy chyba duzo nasikal ,bo pampers napompowany ... otwieram a tam mega kupa......zaczęłam myć mu tyłeczek a tu tryska z tyłka kupa................ i tak mnie obkupciał ;PPP ze tak brzydko napiszę obsrana bylam cala od gory do dolu....prawie na twarz mi zrobil...tylko w ostatniej sekundzie odchyliłam głowę.... ale łóżko też nam całe załatwił...... a po zrobieniu takiej Sraczki był taki szczęśliwy,ze przez 15 minut non stop śmiał się od ucha do ucha i na głos........ aż byliśmy w szoku,ze złapał taki zaciesz... taki byl szczesliwy,ze wyrzucil to z siebie

nataleczka zgadza sie. ja mam stokke.ale poki co uzywam gondoli,chociaz maly juz jest na styk. ale znajome mialy stokke i bardzo chwalą zwłaszcza spacerówke. duzo znajomych -mlodych chwali sobie wlasnie quinny bo ma kubelkowe. a mam znajome w wieku prawie 40 lat i maja malutkie smyki i uwazają,że kubelkowe są do d.. bo psują kręgosłup maluszkom ,ale to nieprawda! JA CI polecam kubelkowe

- maksiu
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
my po chrzcinach ok maly b yl grzeczny(sorki za pismo pisze 1reka) goscina tez sie udala wiec nie narzekamy. jak n akarmie glodomora to wstawie zdjecia
- maksiu
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ja chcialam jechac do szpitala,ale dzwonilismy i powiedzieli,ze podejrzenie-moje i meza ,skazy to nie takie pilne i mamy juz poczekac do srody. A Maly rano mial tak wysypana buzie i glowe ze masakra... teraz zasnal i zbladło,ale ciagle to jest... a najgorsze,ze jutro ide mu zdjecia do paszportu robic i bedzie na zdjeciu w paszporcie 5 letnim caly wysypany.....
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
maksiu super zdjecia. a Wy chrzciliscie dwa razy? bo pisalas ,chyba, ze jak maly zachorowal to w szpitalu go chrzcil ksiadz czy nie ???
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
W mojego synka diabeł wstąpił,jak nie może usnąć,to się ta drze,że nie można go uspokoić.Nie wiem,co się z nim dzieje

maksiu super zdjęcia,fajnie,że macie to już za sobą

Dziewczyny jestem taka dumna z mojej Mariki,jest od czwartku na Max Festiwalu w Niepokalanowie i właśnie słuchałam wywiadu jaki z koleżanką udzieliła dla radia.Super wyszło-tak ją kocham strasznie i tęsknię bardzo mocno