BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #420637 przez Olga
Ja dzisiaj późno,bo zaliczyłam rozpoczęcie roku z Olgą.Miała iść już sama,ale jest w nowej klasie sportowej i jest ona mieszanką z innymi klasami,więc bałam się,że nie znajdzie swojej grupy.Moje córki cały tydzień mają na 8,więc sobie nie pośpią.Na 17 mają pierwsze zajęcia w sekcji pływackiej na basenie-ciekawe jak im pójdzie.A Ignaś z babcią pod szkołą jrździł :laugh: Później musiałam zanieść wszystkie papiery na rodzinne i alimenty,czekania trochę było,więc mały znów z babcią :)Teraz Ignaś śpi,a ja w końcu kawkę piję :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #420642 przez chłopek
moje dzieciaczki tez spią, o 15 moja mama przyjedzie bo mam zabrac dzieci do siebie ja mam sprzatanie apartamentu(dodatkowa praca) zaraz ide odciagnać mleko dla Sebusia bo jak narazie to tylko 40 ml mi sie udało

12 lata 8 miesiąc temu #420644 przez Kamyczka
chłopek napisał:

moje dzieciaczki tez spią, o 15 moja mama przyjedzie bo mam zabrac dzieci do siebie ja mam sprzatanie apartamentu(dodatkowa praca) zaraz ide odciagnać mleko dla Sebusia bo jak narazie to tylko 40 ml mi sie udało

Chłopek grzeczne te twoje chłopaki :blink:
Anna-ale masz super facetow,a ten najstarszy mmmm jaki amant :) super,że odpoczywasz
Majówka a kąpiele w krochmalu????U nas działają na krostki

12 lata 8 miesiąc temu #420645 przez Kamyczka
Olga napisał:

Ja dzisiaj późno,bo zaliczyłam rozpoczęcie roku z Olgą.Miała iść już sama,ale jest w nowej klasie sportowej i jest ona mieszanką z innymi klasami,więc bałam się,że nie znajdzie swojej grupy.Moje córki cały tydzień mają na 8,więc sobie nie pośpią.Na 17 mają pierwsze zajęcia w sekcji pływackiej na basenie-ciekawe jak im pójdzie.A Ignaś z babcią pod szkołą jrździł :laugh: Później musiałam zanieść wszystkie papiery na rodzinne i alimenty,czekania trochę było,więc mały znów z babcią :)Teraz Ignaś śpi,a ja w końcu kawkę piję :laugh:

Olga mój od rana tez dopiero śpi-w szoku jestem normalnie

12 lata 8 miesiąc temu #420647 przez chłopek
właśnie Majówka miałam ci pisac ze w krochmalu kąpiel i tez pomocna.
Kamyczka grzeczne, Ksawcio ostatnio nie bije Sebastianka, podchodzi do niego i mój mój buziaczki mu daje wczoraj pomagał nam go myć.
a moja szwagierka wczoraj z tekstem, pożycz mi kurtke zimową, kupiłam ja jak byłam w ciaży, ja do niej no a w czym ja bede chodzic, a ona to nie jest na ciebie duza, a ja specjalnie taka kupiłam zeby była w tym roku dobra, wiem ze ona w ciazy a ciezarnej sie nie odmawia no ale ja mam chodzic bez kurtki, mówie jej zeby sobei kupiła a ona nie moze cos wymyślę, dodam ze w zimie bedzie w 5 miesiacu

12 lata 8 miesiąc temu #420682 przez Daria23
mm-ja oglądam pierwsza miłość julie na wspólnej i m jak miłość:)dzisiaj mi coś szwankuje internet nie mogę sie ciągle połączyć teraz pisze z telefonu...jejku jak ja sie boję jutrzejszego szczepienia:(

12 lata 8 miesiąc temu #420748 przez daners
Daria nie boj sie tego szczepienie-mówie Ci,nie bedzie tak zle. Jaka wybralas skojarzona czy trzy klucia? ja Ci powiem ze moj pokwękal jedynie a domu bardziej sie wydziera czasami wiec do przezycia ;];]:)

Musze pochwalic mojego maluszka robi sobie dzis drzemki po jedzonku-bosko aż ;] mozna chwile odpoczac badz cos zrobic lol ;] :silly: :lol: pierwszy taki dzien od narodzin... oby tak juz zostalo :lol: :lol: ciekawe czy wymagam za duzo hahaha

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 8 miesiąc temu #420954 przez mloda_mamuska
hej mamusie!
u nas nocka znowu super. Maly spal od 20 do 2 i do 6 ;-)

okolo 6 obudzil sie z placzek i tatus szybko polecial po malego i przyniosl go do nas polozyl na lozku zaczal z nim rozmawiac ;)) Misiek zawsze mowi do maleo : ''nie placz synek,patrz tutaj jest mamo jest tato'' :kiss: :lol: a maly wtedy zaczyna sie usmiechac ;) /maly czasem macha raczkami jakby nas szukal i wpada w placz,ze nie moze nas złapać ;)

ja juz wlaczylam zmywarke i relaksuje się.

Daria kochana wysłałam,słuchaj ja zapakowalam tak podwojnie to nie śmiej sie,ale nie chciałam,zeby potłukła sie ta buteleczka ;)
daj znac jak po szczepieniu , My jeszcze przed i tez przeżywam....

Znalazłam takiego Misiak ze smoczkiem drogi,ale mojemu wypada ciagle smok a jakby mial takiego to nie wypadalby mu moze.

a My wczoraj bylismy na wiekszych zakupach i kupilismy Malutkiemu dwa dresy adidasa ,ale 3-6 msc bo 0-3 to na teraz mialb i za 2,3 tygodnei juz bylby za male. to bez sensu. a dosyc drogie byly ,wiec chcielismy zeby mial na te 2,3 miesiace :)

http://images.littlewoods.com/is/image/Littlewoods/A251P_SP239_02_25N5Sa?wid=1200&hei=1600

a drugiego nie moge znaleźć . taki niebieski drugi .
wczoraj jak wrocilismy to przymierzyliśmy i tak zacieszał ... :laugh:

12 lata 8 miesiąc temu #420962 przez chłopek
mm ten smoczek fajny juz kiedys je widziałam, dresik super
mi dzisiaj rachunek za gaz przyszedł, pierszy rachunek na 300zl a reszta na 20 zl smieszni sa jak by nie mogli tych 300zl rozłożyc

12 lata 8 miesiąc temu #420977 przez daners
hej ;]

m-m smocZek fajniutki i dresiki niezle, Bedzie ordżinal men :lol:

ja sie wczoraj pochwaliłam że taki piekny dzien mały taki super to dzis mam za swoje ;/ mały daje mi popalic juz od 1 w nocy blee

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 8 miesiąc temu #420981 przez Olga
Hej.

My z Ignasiem dzisiaj już sami-ale cisza w domku,aż nie mogę się przyzwyczaić.Mały już od 8.45 śpi,nikt nie hałasuje,więc może pośpi ze 3 godz.Wyskoczyły mu na buźce 4 takie mocno czerwone krostki,wczoraj miał jedną,a dzisiaj już cztery i nie wiem od czego to jest.Nic takiego nowego nie jadłam ostatnio :) Piękny dzień się u nas zapowiada. :laugh:
Ciekawe jak moje dziewczyny w szkole,obie w nowych klasach :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 8 miesiąc temu #420985 przez chłopek
a moje dzieciaki nie spią, a ja muszę przecier pomidorowy robić,

12 lata 8 miesiąc temu #420988 przez Olga
ale to w słoiki kładziesz,czy jak?

12 lata 8 miesiąc temu #420993 przez mloda_mamuska
chlopek no oni nie myślą....

Moj Mąż dostawal -jak mial sklep za prąd okolo 200,300 zł a po roku przyszlo,ze mamy doplacic-z ich winy,bo facet ktory przychodzil i spisywal licznik,źle spisywal przez caly rok !!! - i przyszła dopłata prawie 2 tysiące i mielismy miesiac na zapłatę. mąż pisal pismo do nich,grzecznie chociaz mielismy ochote napisac,ze ich ostro pogrzało.... pisalismy o rozlozenie i nie odpisali nic przez nastepne dwa miesiace ,my dzwonilismy czy mamy to zaplacic jednorazowo czy jednak rozlozyli a oni kazali czekac na pismo zwrotne a po kilku dniach dostalismy od nich pismo,ze mamy sprawe w sądzie.no żałosne!!!......... w ciagu jednego dnia oczywiście zapłaciliśmy to,ale dowalili nam jeszcze za sprawe sądową niby.... chociaz dzwonilismy kilka razy i pytalismy czy mamy zaplacic czy czekac na odpowiedź ,to nie kazali placic tylko czekać na pismo ,a po kilku dniach takie coś......
a męża matka odbierala jego poczte i otworzyla i jak zobaczyla,ze ma sprawe sądową to aż w szpitalu się znalazł tak się wystraszyła.....to juz starsza kobieta i Misiek tez przeżywał,że to przez Niego tak matka sie słabo poczula,az do szpitala trafiła....

Olga pewnie szybko sie oswoją z nowymi znajomymi,w końcu masz super córy ! :)

12 lata 8 miesiąc temu #421002 przez chłopek
olga tak do słoików. najpierw parze zeby byly bez skóry, a później bede je smażyć

mm moja ciotka wynajowła dom i ci ludzie sami spisywali licznik i chodzili sobie płacic, teraz juz tam nie mieszkaja i po roku ciotce przyszło 1tys do zapłaty, bo idioci nie zaznaczyli ze rachunki byłuy płacone

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka