BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 5 miesiąc temu #485725 przez Daria23
hej kochane i ja sie przywitam .Oj my poranek mieliśmy straszny Tymek płakał wkurzał się i ewidentnie nie miał humoru ale teraz spał 1,5 godz i narazie się uśmiecha...U nas dziś szaro buro ale musimy wyjść choć na chwile na dwór bo już 2 dni nie byliśmy na powietrzu:(
Saiko-no twoja też ładna piosenka
Kamyczka-myśle że ten utwór jest taki na nóżke:P
M_M-ja bym zaczekała z tym znamieniem szkoda żeby Oli już miał robiony jakiś zabieg w takim wieku

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #485734 przez Kamyczka
Hejka mamusie :)
MM ja naczyniaka malego na razie też nie ruszam,może się wchłonąć,tak lekarz powiedział i jest w takim miejscu,że długo nikt tam zaglądać nie będzie :blink:
Anna podziwiam cię,że ogarniasz wszystko praktycznie sama,wow :ohmy:
Saiko gratki dla męża :)
Olga ja to nie wiem nawet,co kupić małemu,on się zbytnio zabawkami nie interesuje poza grzechotką,którą trzyma i przekłada z ręki do ręki i gryzie oraz gryzaków i moich bluze,które zażera :blink:
Daria na pewno bedziesz przepiękną panną młodą :)
Majowka jak tam w Polsce?Pewnie wszyscy nosza Lucasika :)
U nas fatalna pogoda leje :( :( :( MM moja siss była z mężęm w Anglii na weekend i też byli zadowoleni z pogody :blink:
Wczoraj oglądałam program na dwójce lub jedynce o in vitro i się poplakalam,biedni ludzie tyle wycierpiec,żeby mieć dzieciątko :blink:

12 lata 5 miesiąc temu #485755 przez chłopek
a ja próbuje umówic sie do fryzjera :) jutro jest mąż a ja mam urodzinki wiec sobie pójde

12 lata 5 miesiąc temu #485759 przez saiko
hej Dziewczeta,

nocka dobra, teraz znów śpi :) codziennie prawie ok 2h po pobudce robi sobie drzemkę

Anna - ja tez czytałam ze nasze dzieciaczki mają jeszce sporo czasu na te obroty :) to mnie uspokoiło bo moj po jednorazowym incydencie juz nie powtórzył tej sztuczki
mój uwielbia spac w podrozach, ledwo go wsadzam do wozka czy do samochodu
jak mial niecale 2 m-ce to bylismy we Wrocławiu - spał cała drogę a to prawie 500km

MM - nie znam sie na znamionach wiec nie pomoge, ale udalabym sie do dermatologa lub pediatry w PL

DAria - mysle, ze to pogoda tak wplywa na malenstwa, moj wczoraj byl nieznosny, dizs od rana piszczoch straszny ;)

z mezem pogadalismy troszke wczoraj, wypilismy winko i jest juz dobrze :)

12 lata 5 miesiąc temu #485765 przez chłopek
mój kuzyn jest po ślubie z 10 lat i nie mogą miec dzieci znaczy sie robili wszystkie badania sa zdrowi a nie maja dzidziusia :(ale moze teraz jak juz maja swój domek, będą mieć chyba z 35 lat wiec jeszcze nie jest za późno

kamyczka a jak mu nie zniknie ten naczyniak to wyjątkowy bedzie:)
mój Ksawciu ma serduszko pod pacha z jednej strony dobrze ze znika a z drugiej szkoda bo to tak fajnie wyglada

12 lata 5 miesiąc temu #485777 przez chłopek
juz myslalam ze bede miec tel a tak kurier byl w poniedz źle napisali azwisko wróciłam umowe, dopiero wysłali nową bedzie w środę, a w środe jetsem u mamy, bedzie sie musiał pofatygować kurier zeby tam przyjechac, dopiero jak podpisze umowe przywiozą tel pewnie dopiero na 12 o maskara tyle czekać i pewnie umowa bedzie od dnia kiedy ja wysłali za pierwszym razem,

12 lata 5 miesiąc temu #485792 przez saiko
ja mam taki przewijak na łóżeczko i Szymul uwielbia podnocic nogami i umuszczac ten przewijak jak lezy w łózeczku :)
dlatego na noc musze zdejmowac ;)

12 lata 5 miesiąc temu #485807 przez mloda_mamuska
chlopek no a u nas to wcale fajnie nie wygląda a raczej go szpeci na czole czasem takie wielkie to znamie :angry:

jakby mial jak Wasze maluchy,gdzies pod pacha czy na pupie to tez bym sobie glowy nie zawracała;)

12 lata 5 miesiąc temu #485905 przez chłopek
mm mówie ci wstrzymaj sie jeszcze

12 lata 5 miesiąc temu #485907 przez chłopek

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #485937 przez mloda_mamuska
chlopek jak bedziesz sebuia wladala w ten spiwor od dziadkow to co pod spod? jezczedo tego zimowy kombinezon ? bo ja chialam kupic taki tyle,ze do mojeo wozka ale nie wim co tedy pod spod;) czy dokupic zimowy kombinezon czy nie;)

12 lata 5 miesiąc temu #485968 przez chłopek
ja ubieram kombinezon i do spiwora, bo ksawi ma tez taki spiwor

12 lata 5 miesiąc temu #485982 przez mama89muminka
Ja tak na poczatek pytaniem sie przywitam, jakie kupki maja wasze dzieciaki? Tzn.Miro od kilku dni robi juz codziennie, ale sa zbite i czarne,wasze maluchy tez tak maja?

U nas nocka 3h tylko, zabki malemu dokuczaja caly czas. A pogoda jest super,wietrzysko straszne i sniegiem sypie caly czas.

Ide nadrabiac zaleglosci, bo sie rozpisalyscie

12 lata 5 miesiąc temu #485987 przez mloda_mamuska
mamamuminka ale fajnie snieg..tez bym chciala.hehe

co do kupek. Moj robi żółte .raczej rzadkie,ale jak w przeddzień nie chce pic herbatki ani wody ani nic innego to na drugi dzien kupka jest bardziej zbita i ciezej mu jest 'wycisnac' :lol:
a kolor ..jak bylam na bebiko to na poczatku byla zolta.a pozniej zielona ciemna.a teraz jestem na aptamilu i sa zolte.a czarne kawalki w kupie to moze byc krew;) my bylismy z tym u lekarza i okazalo sie,ze to krew ,bo maly nie trawi jeszcze tych sloiczkow dobrze.i kazali nam na razie dawac bardzoe lekkie i malo .zeby organizm stopniowo powolutku sie przyzwyczajał;)

chłopek bo mi ten moj kombinezon do wozka-tzn spiwor tak srednio sie widzi kupować.bo jak bede leciala do polski to nie wiem jak bym miala go zabrac...... bo moge tylko kocyk do samolotu. a ten spiwor duzy a ja go kupuje glownie na polska pogoda.bo u nas az tak zimno nie bedzie,zeby maly mial i spiwor i kombinezon. i mysle czy mu jakiegos fajnego kombinezonu tylko nie kupic;) z kolei nie wiem czy w pl nie bedzie mu za zimno tylko w kombinezonie bez spiworu ;) :huh:

12 lata 5 miesiąc temu #486009 przez mama89muminka
m_m wlasnie pocztyalam troszeczke o tych kupach, rzeczywiscie moze byc groznie, ale chyba poczekam kilka dni bo ostatnio dawalam mu jagody, nie pomyslalam o tym wczesniej ;) mam nadzieje ze przejdzie. A twojemu Oliwierkowi po jakim czasie przeszlo?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka