BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 4 miesiąc temu #514456 przez mama89muminka
U nas nie ma ani gerbera ani bebiko. Trzymam za ciebie kciuki maksiu! Ja juz dawno nie mam mleka, ale moze tobie sie jeszcze uda. Co do laktatorow to moge popytac kuzynki, kolezanki, ale nic nie obiecuje.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #514484 przez krecik
wow dziewczyny, nieogarniam, jak Wy wyrabiacie z tym forum:D mnie pół dnia nie było i już nie wiem co której odpisać

misiowa może to coś w rodzaju afty na tym sutku, ja mam non stop to paskudztwo ( w buzi)

MM no COS tam to jest właśnie to, mój mąż to aż blednie gdy widzi co Mały robi, mnie osobiście to nie rusza

i więcej nie pamiętam co mialam komu napisać, też się witam z którymi jeszcze nie miałąm przyjemności

my małego już wykąpaliśmy bo miał tylko dwie drzemki w ciągu dnia i był strasznie zmęczony, my to czekamy jak na zbawienie na tą 20-tą, żeby poszedł spać:) byliśmy na zakupach, do smyka nie dotarliśmy, ale za to spodenki i sweterek w h&m kupiony i chyba sie rozpędziłam bo kupiłam malemu kurtkę zimową na następną zimę, no nie mogłam się oprzeć,jest taka ładniutka, jak będzie za duża, to się sprzeda na al, zobaczymy

12 lata 4 miesiąc temu #514491 przez maksiu
mama89muminka napisał:

U nas nie ma ani gerbera ani bebiko. Trzymam za ciebie kciuki maksiu! Ja juz dawno nie mam mleka, ale moze tobie sie jeszcze uda. Co do laktatorow to moge popytac kuzynki, kolezanki, ale nic nie obiecuje.

bede wdzieczna chociaz by pozyczyc mam z aventu ale reczny i musze oddac,

Moje dziecko orcuje w lozeczku jak ja sie ciesze ze kupilam te turystyczne bo widzac harce mojegpo dziecka wiem ze sobie nic nie zrobi cale wiszace zabawki chodza :lol: :lol:

12 lata 4 miesiąc temu #514514 przez mama89muminka
A ja juz wypilam moja wieczorna kawe, mazuspil Miro i naprawilam jego zabawke. Teraz moge troszke pobuszowac w necie.

maksiu ok, popytam jakies mamusie, jezeli cos znajde to dam ci znac.

12 lata 4 miesiąc temu #514521 przez chłopek
olga brat mi kupil w bieronce bebiko 500g i zapłacił 20zl wiec super

12 lata 4 miesiąc temu #514536 przez daners
chlopek to dobrze ze mleczko masz bo kurde bez mleka albo z resztka bym zycia sobie niewyobrazila hehehe :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 4 miesiąc temu #514540 przez krecik
maksiu trzzymam kciuki, żeby się udało, ja karmie piersią, miałam jakieś tam kryzysy, ale wygrało lenistwo: piersi nie trzeba wyparzać, ja mam puszkę bebilonu do wywalenia, mały dostal jedną porcję, a zaraz potem okazalo się, że ma tą skazę, zresztą i tak nie chciał jeśc, ja to wogóle mam wrażenie, że kaszka czy zupka nie wydaje się małemu jedzeniem

12 lata 4 miesiąc temu #514543 przez mama89muminka
daners, ja juz mialam sytuacje w swieta, ze nie zauwazylam ze jedna butelka mlekazostala i musialam go caly dzien kaszka karmic :P a po tej kaszce dostal uczulenia i teraz sie pilnuje z mleczkiem :D

12 lata 4 miesiąc temu #514573 przez daners
m89 ja tam sie stresuje i wole miec zapas :) wiec jak ide do sklepu to odrazu dwie trzy puchy kupuje. ale bedac w rossmanie niewiem czy to pomylka czy Bebilon podrozal bo widniała cena 46zl ;/ masakra ... zaczynam myslec nad zmiana mleka ;]hyhy

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #514581 przez kejtin
To i ja sie przywitam w nowym roku i wszystkim zycze spelnienia noworocznych postanowien :-)

A tu na wesolo sylwestrowo:

Zdrowa dla waszych malenstw, oby szybko odpuscilo!
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu #514622 przez Misiowa
Hancia spi a ja w koncu moge sobie odpoczac:) zjadlam kolacyjke i wypilam kawke zborzowa a teraz rozwazam zjedzenie ciasta:D tak na noc to sredni pomysl ale co tam:P

Krecik sama nie wiem co to. Dzis sie powiekszylo i wyglada jak balonik napelniony mlekiem i postanowilam sprobowac to przebic - tylko jeszcze mi troche odwagi brakuje;)

Dziewczyny na stronie internetowej smyka jest sklep i wszystko jest tam tansze niz w sklepie(dzis porownywalam) a dostawa przy zakupach powyzej 100 zl jest za darmo lub mozna w empiku odebrac:) ja juz pare razy tam zamawialam bo nawet jak nie ma promocji to tam jest taniej. A jeszcze czasem sa dni koedy wszystko jest 50% taniej:) ale to trwa tylko 1 dzien i nigdzie tego nie oglaszaja.

Maksiu trzymam za Ciebie kciuki:) ja nie mam duzo mleka ale Hania sie nie buntuje. Poprostu je mniej ale czesciej;) Mi pomaga na zwiekszenie ilosci pokarmu herbatka laktacyjna Bocianek z medeli+ pije duzo kawy zbozowej ale to chyba nie pomaga;) teraz chce sprobowac Twoj patent z wygazowanym karmi:)

12 lata 4 miesiąc temu #514658 przez chłopek
daners w biedrze tanszy bbilon i w realu

12 lata 4 miesiąc temu #514709 przez maksiu
Ja pamietam ze jak maly wyladowal w szpitalu to tez mialam zanik, i po tygodniu jak wrocilam na weekend do domu to wypilam szklanke karmi wygazowanego i od soboty godzi jakiejs 16 do nie dzieli 12 sciagnellam 6 malych sloiczkow mleka normalnie szok lecialo ze mnie jak z kranu i tez sciagalam systemem 775533 zobaczymy mowisz ze herbatka z medela ja pije hippa rozpuszczalna i nie raz w saszetkach, no i do tego herbate malinowa zwykla kawe inke rez pije a wody to juz nie wsponminam

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #514727 przez Olga
misiowa bo teraz,to już nie widać,jak w pierwszym miesiący,że jest dużo mleka,ale dziecko i tak swoje wyciągnie.Ja nigdy nie piłam nic na laktację i trzecie dziecko karmię,a piersi mam teraz małe jak u nastolatki ha ha :lol: Ściągnąć bym nic nie ściągnęła,ale jak Ignaś ciągnie przez cały dzień i noc,to nie płacze,że mało ;)

chłopek Ignaś już od prawie tyg.je na wieczór łączone Nan 1 i 2 :) nic mu po tym nie jest,żadnych boleści,ani zatwardzeń :) muszę kupić to Nan 2R ;) Płacę za podwójne opakowanie 2x300-28.90zł.Za pojedyncze 350-18,00zł.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 4 miesiąc temu #514732 przez Misiowa
Ja hippa probowalam ale zupelnie mi nie pomogla, ale przypomnialo mi sie ze pilam jeszcze herbapolu herbatke na laktacje(maz w aptece ja znalazl)i tez byla bardzo dobra. Sprobuj sobie moze akurat podziala:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka