BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 4 miesiąc temu #514740 przez Misiowa
Olga ja probowalam sciagac po 3 h przerwy i sciagnelam tylko 100 ml z dwoch piersi. Kiedys moglam wiecej - ale to tez chyba wina mojego zepsutego laktatora;) fajnie by bylo wiedziec ile dzieciaczki wyciagaja z tych cycuchow:) Najwazniejsze ze malej starcza nawet jesli czasem musze czesciej przystawic to i tak jest to dla mnie ogromna wygoda:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #514743 przez chłopek
ja nie pije nic na laktacje bo i tak sebek nie je cyca tylko w nocy czasem, moje mleko mu nie starczalo malo przybieral, a ksawcio pil do 9 miesiecy i buteli sie nie chycil

12 lata 4 miesiąc temu #514757 przez Olga
misiowa raczej im nie brakuje,skoro tak wyglądają :) Ignaś przez pierwszy mies.przybrał 2 kg,późnie po 1kg więc chyba mało nie miał,a teraz jeszcze obiadeki i deserki,bo może samym mlekiem to bym musiała częściej karmić :) Jak mu podaję pierś,to widać,że mu bokiem leci mleczko,więc chyba jest go troszkę ha ha :) Ja nigdy nie ściągałam,nawet laktatora nie miałam ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 4 miesiąc temu #514769 przez chłopek
dobra dziewczynki trzeba isc spać, Sebek zjadl mleko i spi dalej,
ja mialam rezygnowac z tabletek anty a i tak je kupiłam jakos mi sie nie umiecha 3 dziecko, wystarczy ze w maju bede chrzestna:)

12 lata 4 miesiąc temu #514785 przez bidol
Hej kochane. Dziekuje za wsparcie :kiss: kochane jestescie ale to nuz pewnie wiecie.

Wy jako prawie obce wiecej sie interesujecie zdrowiem Mojej kluseczki niz Cie pierdzieleni tesciowie.
Poprzednim razem nie odwiedzili malej w szpitalu i teraz tez nie. I jeszcze oklamali Tereske ze jado do chorowitkow do Sebka i do Kamki. Do Seby pojechali z prazetami a do Kamki nawet nie zajzeli. Wypyti tylko Andrzeja co i jak i jak Tereska pytala jak mala to jej powturzyli tak jakby u male byli.
Jak ja ich nie...

Musialam komus sie wyzalic :kiss:

Ja czuje sie tragicznie jak na poczatku ciazy wszystko mnie boli i jest mi nie dobrze. Jedrula mial zostac na noc z niunia ale przez 2 godziny piszczla bedac z nim i wrocilam do szpitala.

12 lata 4 miesiąc temu #514788 przez Olga
Ja miałąm receptę i nie wykupiłam,bo trochę krucho z kasą,a jak zacznę,to te 40zł co miesiąc trzeba wydać.Jak będzie u nas trochę lepiej,to od razu wykupuję :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 4 miesiąc temu #514810 przez chłopek
mi lekarz azalie przepisał, ale chyba mi sie po nich przytyło :(

12 lata 4 miesiąc temu #514846 przez maksiu
misiowa mówisz z herbapolu?ale ktora bo są dwie:-) ją będę próbować ściągać a do tego kupię kapturki żeby mały myślal że je butle:) będę mu częściej w dzień dawać zobaczymy co wyjdzie-Ok ja też uciekam spać bo chłopaki śpią:)Dobranoc i do jutra laski

12 lata 4 miesiąc temu #514855 przez Anna77
Maksiu świetny pomysł. Trzymam kciuki mocno :)

Bidol tak troszkę również w Twoim stylu - "olej ich". Trzymajcie się ciepło kobitki :) :kiss:

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #514860 przez Olga
bidol Anna ma racje-olej ich ;) chociaż wiem,że matce jest przykro,jak ktoś wyróżnia dzieci (mam to samo z ojcem dziewczynek,chociaż on niby nie chce,ale zawsze wyróżnia Marikę).Strasznie mnie to wkurza,tylko ja to walę prosto z mostu,może kiedyś to do niego dotrze. ;) Teraz niby daje równo,ale np.po kryjomu Marice załadował tel.50-ką,a Olga się przez pzypadek dowiedziała i miała na niego nerwy,to też jej wysłał kod i zgadnijcie na ile-na 10 zł ha ha :ohmy: Byście widziały reakcję Olgi,przez 2 dni nie chciała isc do niego ha ha.Marika ją prosiła,bo sama nie chciala tam chodzić ;) Oj mam wesolo z tym bylym :silly:
A teściom to ja bym powiedziała,co myslę i nawet gdyby się obrazili,to wolałabym,żeby wiedzieli,ze źle robią :angry: a Twój mąż co w tej sprawie myśli-nic nie mowi na zachowanie rodziców? :unsure:

12 lata 4 miesiąc temu #514889 przez Anna77
Dzień Dobry, dzisiaj pierwsza się przywitam. Nocka jak zwykle, czyli częste jedzenie cycuszka. Za oknem jeszcze trochę ciemno i tak jakoś marcowo. Dzisiaj jak mi się uda, chcę pojechać z Matim do miasta. Muszę załatwić prezent dla B, bo 14 lutego mamy 15 rocznicę ślubu, a w żadnym centrum handlowym niestety tego nie zrobię.

Miłego dzionka Kochane :)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #514921 przez Daria23
Hej Kochane i ja się przywitam nas nocka w miare oki.Pogoda do bani deszcz i mokro chyba nici ze spacerku:(

Kochane powiedzcie mi coś bo wczoraj kupiłam te bebiko 2 i jest na nim napisane z przodu powyżej 6 miesiąca ale z tyłu na tej tabeli żywienia jest napisane od 7 miesięcy tylko to nie wiem już nic.....
Bidolku-dziewczyny mają racje olej to ja też mam głupią sytuacje bo mojego mężusia rodzice się rozwiedli i my mieszkamy z tata Micha a mama jego się wcale nie odzywa nigdy nawet nie zadzwoniła zapytać o Tymka nigdy go nie widziała także to dopiero zlew na nas wszystkich ale mam to gdzieś Tymek jak dla mnie ma tylko jedną babcie na wesele jej nawet nie prosimy

Dziewczyny pomożecie mi wybrać obrączki bo mój M powiedział że mam wybrać którąś z tych dwóch
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #514931 przez saiko
Dzień dobry z rana,

zaraz nadrobie co naskrobałyście wieczorkiem.

A to mój Szymuś-gadułek :) zobaczcie od ok 0:40

12 lata 4 miesiąc temu #514945 przez bidol
Doberek.

My juz po wizycie. Jest juz troszke lepiej. Nocka ok Kamka ładnie spi pomimo czestego placzu i marudzenia wspol lokatorki.

Dzieki za slowa otuchy. Obiecalam sobie ze do nich nie pojade z Kamka przynajmniej przez kilka miesiecy. Banda kretynow. Seba sie dla nich liczy bo jako jedyny przedluza rod. Tak mi powiedzial Jedrula. On stara sie ignorowac to co mowie i czuje bo wie dobrze ze gdyby mnie zacząl popierac to rozpetala bym wielka wojne.

Daria - mi sie pierwsze podobaja ale z doswiadczenia wiem ze klasyka nigdy nie wychodzi z mody.

Co do bebika to ja zaczelam dodawac troszke do 1 ta 2 i Kamilke bolal po tym brzuszek wiec sama nie wiem ;/

Saiko - no nisstety nie zobasze na telefonie filmiku :( za kiepski internet mam :(

Kamica nerkowa mi sie odezwala :( to przez to spanie na podlodze - oj kochane sypie sie :(

Ania - gratuluje :) sliczna okragla data. My w tym roku 6 lat po.
A co na prezent kupujesz??

Czy mi sie wydaje czy Anszka gdzies zaginela?

12 lata 4 miesiąc temu #514952 przez chłopek
daria te drugie sa ładne, a nad innymi sie nie zastanawialiscie ?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka