BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #567401 przez Majowka
Olga, wcale nie jest taki grzeczny :) , tzn. teraz jest! ale ogolnie ma dosc gwaltowny temperament, wiec jeszcze da mi popalic. Ostatnio skarzylam sie, ze tak na nas krzyczy jak mu cos sie nie podoba, ale przeszlo mu, juz sie nie powtorzylo i cale szczescie, bo wprawial mnie w okropne zaklopotanie na zakupach/spacerach, etc...

sprostowanie do 3h robienia lasagne, bo chyba myslicie, ze ciegiem sie bawil...nie, napisalam, ze mi nie przeszkadzal, chodzilo mi o to, ze nie musialam go nosic z kata w kat, ulozylam go tylko do snu w miedzyczasie (czyli polozylam do lozeczka, a on sam zasypia) i po drzece dalej sie soba zajmowal.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Anna, czekam na opowiesc!!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #567408 przez Olga

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

anszka taką zwykłą kupiłam allegro.pl/bezpieczna-hustawka-kubelkowa...ska-i3027291358.html

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #567452 przez mloda_mamuska

12 lata 2 miesiąc temu #567455 przez km
hej dziewczyny zaraz moze was troche poczytam, bo nie mam zbytnio czasu. Z malym juz lepiej dzisiaj ma tylko 38 stopni i troszke nawet zjadl. Teraz poszedl spac biedaczek :(
Z pozytywnych rzeczy to dzisiaj przyszedl wozek :) i jest boski , tak jak facet pisal nowka niesmigana, wyglada jeszcze lepiej niz w sklepie i piekne kolorki, narazie jezdzimy tylko po domu :lol: :lol: moze pozniej zrobie malemu zdjecie, jak bedzie mial humor :)

Widze ze Olga kupilas hustawke, bardzo fajna chyba tez sie zastanowie nad taka, bo juz nie wiadomo co wymyslac do zabawy tym naszym maluchom.

12 lata 2 miesiąc temu #567462 przez Olga
Ja muszę miec trzy takie huśtawki i nocniki,do każdej babci i do nas ha ha :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu #567550 przez Daria23
Dziewczyny widziałyście to allegro.pl/as26-miska-niekapek-miseczka-...owl-i3001144137.html normalnie coś pięknego napewno kupie:)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #567594 przez Anna77

12 lata 2 miesiąc temu #567606 przez Majowka
Anna!!!! jak z filmu lub jakiejs pieknej powiesci!!!!!!!!!!!!!!! cuuuuudowne!!!!!!!!!!!!!!!!!
kazda dziewczyna marzy o takim facecie, suuuper! Naprawde zazdroszcze! trzymam za was kciuki i zycze Wam wszystkiego wszystkiego dobrego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12 lata 2 miesiąc temu #567614 przez mloda_mamuska

12 lata 2 miesiąc temu #567621 przez maksiu
ANNA JA TYLKO NA CHWILE BO MAMY MONTAZ KUCHNI, KURDE KOCHANA AZ CI ZAZDROSZCZE NORMALNIE AH JAK SIE ROZMAZYLAM SLUB W PARYZU MHHH GDYBY MOJ BYL CHOCIAZ W POLOWIE TAKI ROMANTYCZNY JAK TWOJ TO BYLABYM W SIUDMYM NIEBIE

12 lata 2 miesiąc temu #567630 przez krecik
Anna77, to niemożliwe!! takich facetów nie ma:D

12 lata 2 miesiąc temu #567641 przez słoneczko
hej dziewczynki

Anna jestem w szoku, gratulacje kochana , taki maz to skarb

dziewvczyny Pawelek poprawil sie, caly dzien ladnie sie bawil sam, mamy zabka nastepnego ;)

12 lata 2 miesiąc temu #567646 przez słoneczko
majowka ale super ze Lucasek tak ladnie sie bawi sam ;) wrzuc zdjatko Lucaska i siebie ;)

12 lata 2 miesiąc temu #567653 przez słoneczko
slyszalyscie o tej aferze w zlobku, no co za baby, ja bym im dala, :@ co za krowy, jak tak mozna traktowac niewinne dzieci

12 lata 2 miesiąc temu #567658 przez mloda_mamuska

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka