BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 miesiąc temu #567660 przez słoneczko
mloda mamuska a jak Olinek?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #567701 przez MamaEmilki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 miesiąc temu #567706 przez km
Anna ty to masz meza :silly: teraz powinnas go na rekach nosic :lol: a przygoda wasza nadaje sie na scenariusz filmowy, super :)
sloneczko to chyba juz 3 u was zabek? gratulacje dla Pawelka

a te kobiety ze zlobka to juz powinny miec zakaz pracowania z dziecmi, normalnie szkoda slow i to baby z 20 letnim stazem :ohmy:

12 lata 2 miesiąc temu #567709 przez anszka
Anna - z wrażenia zabrakło mi słów...

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #567743 przez Kamykowa84
Anna :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: ale masz męża wow wow wow :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: To już rozumiem ta zmianę nazwiska na fb!
Słoneczko który to już ząbek?Super,że z Pawełkiem już ok :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #567771 przez Olga
Ania,ale jestem zaskoczzona Twoją opowieścią,super masz mężusia,tylko pozazdrościć :) Mi się chyba nigdy nie zdarzy niespodzianka nawet w połowie taka jak Twoja :ohmy:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu #567804 przez słoneczko
kamyczka, km to juz 3 zabek ;)

km jak sie czuje Kacperek?

Kamyczka jak tam Dominis?

12 lata 2 miesiąc temu #567828 przez Olga
słoneczko to pewnie dlatego Pawełek był taki marudny :( gratulujemy kolejnego ząbka :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #567871 przez Misiowa
Anna piekna historia, jak z jakiegos romansu:) Masz cudownego mezulka!! :)

Sloneczko super ze juz Paweleyk spokojniejszy. Ahh te zabki wymecza te nasze maluszki.

Daria miseczka super ciekawe tylko czy naprawde jest w stanie poradzic sobie z tymi naszymi rozrabiakami;)

Anszka wybraliscie zlobek? Slyszalam ze w wiekszosci prywatnych sa zainstalowane kamerki i mozna dzieciaczki ogladac na zywo. Spotkalas sie z czyms takim? Z ta skorka to naprawde mamy problemy i chyba sie nie obedzie bez masci sterydowej bo tego jest strasznie duzzo:(

Km czekam z niecierpliwoscia na zdjecia wozeczka:) Sama sie nad nim zastanawiam. A powiedz czy latwo sie sklada i przenosi?Czy da rade to jedna reka zrobic?

Anna, Majowka, Km dodalam Was na FB:)
Krecik probowalam Cie znalezc ale widze ze Ty znalazlas mnie:)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #567911 przez bidol
jestem i ja

Ania- o mamo - ale masz fajnego męża - już nieśmiało wspominałam o zamianie ale teraz to już popij wodą :dry: :silly: Ja to sobie tylko w harlekinach mogę takie historie poczytać :lol: chociaż mój brat ma podobny charakter i podobne niespodzianki robi żonie - wię wierzę w istnienie takich samców :lol:
Nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować- A więc wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

co do trzeciego dziecka- to się tyle strachu dwa dni temu najadłam że szok :ohmy: okres już tydzień mi się spóźniała oczyma wyobraźni widziałam się 6-ciorgiem umursanych szkrabów :side: na szczęście dostałam @ bo test nie był tak jednoznaczny :dry:

Słoneczko - gratki ząbka :kiss: :kiss:

KM- super że już lepiej - buziaczki dla Kacperka :kiss: :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

My dziś byliśmy z Sebkiem u dentysty ma 2 maleńkie pruchnice - jeden ząbek już zrobiony :lol: był bardzo dzielny :lol: tylko śmiał się bo go łaskotało :lol:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #567941 przez mloda_mamuska

12 lata 2 miesiąc temu #567970 przez bidol

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #567974 przez anszka

12 lata 2 miesiąc temu #568025 przez krecik

Anna ochłonęłaś już po wszystkim? gdy mężowi wspomnialam coś o Paryżu, to powiedział, że rachunki jeszcze nie popłacone...może mi coś kupi na tą jutrzejszą "rocznice" <myśli>. A mąz juto ma wolne i jedziemy na zakupy i to wcale nie żywnościowe:D no i tak między zdaniami wspomniał, że będzie musiał pracować w weekend...

Bidol, jak Ty uchowałaś to dziecko, Że nie ucieka na widok białego fartucha?;)

Słoneczko dobrze, że już po wszytskim:) i gratulujemy:)

KM zdrówka

Chłopek podczytujesz co piszemy?

a mój wczoraj chyba zmarzł w tej spacerówce, jest zachrypnięty i teraz się dziwnie drze...dziewczyny, czy z czymś takim iść do lekarza?

12 lata 2 miesiąc temu #568028 przez Daria23
Hej Kochane i ja się przywitam u nas oczywiście o 6:30 pobudka i śpiewy:)nocka w miare oki z 3 razy trzeba było wstać i odszukać smoczka:)

Anna-ale się rozmarzyłam wczoraj naprawde jak to czytałam to miałam ciarki na plecach że tacy faceci chodzą po świecie i że po tylu latach wciąż potrafią zaskoczyć!!aż mi smutno że ja nigdy takiego czegoś nie przeżyje niestety mój M to zupełnie inny typ faceta ehhhh...........

M_m-blok super pomysł a jakie ładne focie:)cudo:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka