BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 tydzień temu #632091 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #632097 przez km
hej dziewczyny, ja mam druga zmiane w tym tygodniu. U nas narazie slonko ale szalu nie ma 8 stopni, wczoraj bylo 12 wiec niestety nie porobilam zdjec malemu w kaszkietowce, ale jutro ma byc za to 15 wiec juz pojdziemy bez czapki to mzoe cos popstrykam.

AiF super sa czapki w Next, jest mega wybor zwlaszcza kaszkietowek

:( Olgaoj wspolczuje kochana, kurujcie sie :(

Dziewczyny super zdjecia maluchow :) :)

A ja nie wiem czemu moj cos od tygodnia robi zielone kupki i takie inne niz zwykle i to z 2 czasem nawet 3 razy dziennie :( :( , troche mnie to martwi, sama nie wiem od czego to w sumie te wszystkie warzywa ktore mu gotowalam to jadl juz w sloiczkach, nei wiem moze to od zabkow, bo juz prawie widac drugi .

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #632306 przez bidol
Doberek

Jestem jestem.

M89M - widzę że mamy podobne myślenie względem wychowania :lol:

M_M - kochana mam ten sam problem odnośnie smoczków. Kamila ciągle ciągnie te 0-6m i nie chce tych większych :( ale może to i sposób na wcześniejsze oduczenie :lol:

Majówka - Lucasik przesłodki a Ty piękna - promieniejesz- ślicznie razem wyglądacie- :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Daners
- aaa bo widziałam Cię kilka razy i już myślałam że coś napiszesz a Ty znikałaś i mi umknęło :P A Filipek piękniutki - i takie śliczne włoski ma - no i pięknego buziaczka :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss:

Daria - super że fryzura się udała - no i Masz pięknego przystojniaka :lol: :kiss: :kiss: a w nowej kurteczce pięknie się prezentuje :kiss: :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss:

Dana - proszę - nam osobiście pomagają :lol:

ME - nie opuszczaj Nas :( :kiss: :kiss:

Maksiu - moje kondolencje :kiss: :kiss: :kiss:

Olga - biedulko - zdrówka dużo dla całej rodzinki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: w szczególności dla Ignasia :kiss: :kiss: :kiss:

Lusia- super zdjecie to z wiewiorka :)

KM - a moze te kupki to na cos z jedzenia nowego lub na zabki ??

na a Ja mam strasznego doła - moja babcia już jest w bardzo kiepskim stanie - jestem załamana bo widzę jak się męczy - Kazała nam się modlić o szybką śmierć bo już ma dość :( :( :( :( :( :( :( to jest straszne bo całe życie była taka samodzielna a teraz... ehh aż żal patrzeć :( :( :( :( Sama już nie wiem z jednej strony nie chcę żeby się męczyła i wiem że śmierć przyniosła by jej ulgę , ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie życia bez niej. Jest mi jak matka i najbliższa osoba za razem :( :( :(
Załączniki:

12 lata 1 tydzień temu #632671 przez Misiowa
Hej dziewczyny:)
Dlugo sie nie odzywalam bo z wiadomego powodu mialam mega dola. Ale podczytywalam was na bierzaco:) dzis odebralam w koncu wyniki i wszystko jest dobrze!!! Ulzylo mi ogromnie:)

Kamyczka, Bidol, Krecik bardzo wam dziekuje za pamiec:*:*

Olga zycze calej Twojej rodzince powrotu do zdrowka. Grypa zoladkowa to jest istny masakrator.

Bidolku bardzo mi przykro z powodu Twojej babci:(:( Moja babcia tez nie raz powtarza ze juz by chciala umrzec i zawsze jest mi mega zle wtedy:( ja tez jestem bardO blisko z babcia i zawsze byla dla mnie bardzo wazna dlatego rozumiem jak musi byc Ci ciezko:(

Daria juz coraz blizej do slubu:)mocno trzymam kciuki zeby wszystko poszlo po waszej mysli i zeby ten dzien byl jednym z najpiekniejszych w waszym zyciu:)

Maksiu moje kondolencje:(

Nie jestem w stanie wszystkim odpisac tyle sie tego nazbieralo:(teraz posaram sie juz pisac na bierzaco:)

Dziewczyny piekne wasze dzieciaczki sa! Ja juz dawno obiecalam ze wkleje zdjecia Haniuli i dzis w trakcie m jak milosc postaram sie to zrobic;)

12 lata 1 tydzień temu #632679 przez lusiamamanikosia
Bidol przykro mi z powodu babci .... moja też mówiła że chce umrzeć ... ale od kąt Nikuś się urodził zmieniła zdanie ... a dziś miała operację na drugie oko i się udało i teraz bardzo dobrze widzi :) a męczyła się przez wiele lat z oczami i nie chciała tego leczyć :/

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #632721 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 tydzień temu #632726 przez Kamykowa84

12 lata 1 tydzień temu #632734 przez bidol
Misiowa - no nareszcie kochana jestes. Super ze wyniki sa ok. Bardzo sie ciesze ze wszystko sie ulozylo :) no i faktycznie zdjecie Hanulki obowiazkowe :)

Lusia - super ze operacja Twojej babci sie udala :) moja babcia w miare widzi ale kiepsko ze sluchem no i rece i nogi ma juz calkowicie nie wladne :( tylko siedzi i lezy. Trzeba ja karmic. Potrzeby fizjologiczne jeszcze sama zalatwia ale trzeba ja wysadzac, bo juz na nogi nie staje:( no i sama mieszka :( wujo obok a wiadomo to nie to samo. No i ma 96 lat juz. Wiec kazdy dzien to meka :(

12 lata 1 tydzień temu #632735 przez Kamykowa84

12 lata 1 tydzień temu #632745 przez lusiamamanikosia
Bidol - to bardzo przykre ... starość się nie udała :( Moja to wiele lat chodziła i ledwo widziała bo miała zaćmę i była uparta a mogła wcześniej to zrobić ... Moja potrzebuje 24h opieki dlatego jest w prywatnym domu opieki i puki co dajemy jakoś radę ... ale babcia ma białaczkę krwi i wyniki są niestety coraz gorszę :(
AniaiFilip - na początku był zdziwiony ale później bardzo mu się spodobało i się śmiał :D

I co naj gorsze znów nabił sobie siniaka :P a chcemy się z nim wybrać na casting ale z tymi siniakami to nie bardzo :P

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #632751 przez AniaiFilip

12 lata 1 tydzień temu #632759 przez Kamykowa84

12 lata 1 tydzień temu #632769 przez lusiamamanikosia
nie nie od trampoliny nie :P ostatnio leżałam na łóżku i mąż leżał i Mały między nami i koło łóżka stoi mały stoliczek z laptopem i mąż tam położył żelki i Mały jak je zobaczył to była sekunda i nie zdążyliśmy go złapać i policzkiem uderzył się kant stolika ...
a casting jest taka agencja w Warszawie i robią różnym dzieciaczkom zdjęcia i czasem niektóre firmy chcą kogoś do swojej reklamy , więc stwierdziliśmy że się przejdziemy zrobią mu zdjęcia i może gdzieś go ze chcą tak z ciekawości chcemy iść z Małym :)

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #632775 przez Misiowa
AiF Haniula raczkuje jak szalona i wchodzi wszędzie gdzie nie powinna. Dodatkowo zaczęła stawać na kolankach i próbuje na nóżkach i ciągle jestem zestresowana że upadnie. Nie raz już upadła i uderzyła się w głowę i martwią mnie te ciągłe upadki na głowę:(

Lusia czesc ja jestem mama Hani z Gdańska:) Super masz synusia:)Powodzenia na castingu życzę:)

A tu moja mała rozrabiaka:

Załączniki:

12 lata 1 tydzień temu #632779 przez Kamykowa84

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka